Пореден случай на агресия на автобусна спирка в София

Защо се стигна до сблъсък между контрольори и пътник?
9 юни 2021 14:49, Ния Христова
52
Пореден случай на агресия на автобусна спирка в София
Снимка: БГНЕС
Мъж случайно е станал свидетел на агресия на автобусна. На заснето от него видео се вижда как контрольори нападат жена, най-вероятно пътник, свален от транспортно средство.
 
"Минавайки в района видях, че става някаква разправия. Извадих телефона си и започнах да снимам. Жената сама каза, че иска да я снимат и клипът да се разпространи в интернет. Видях, че контрольорката беше хванала жената. Пътничката не можеше да се измъкне", разказа пред Нова тв Пламен Самуилов.
 
"Вчера около 15 часа на спирката „Гара Подуяне” служители извършват проверка на пътниците в превозните средства, които спират на тази спирка. Контрольорката, която е жена от екипа, попада в ситуация, в която нередовен пътник с цел да осуети проверката и да се измъкне от нея, предприема нелицеприятни действия и нанася рана на ръката й чрез ухапване", заяви Станислав Станков от отдел „Контрол по редовността на пътниците" към ЦГМ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
14
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нарочно сменят дупките и прясно перфориран билет се оказва че е невалиден.
8
7
 
10
 
! Отговори
В `лошия`Китай има преди 2 години
Трудови лагери за да проявяват агресия с тежка работа да припадък.Лоши...лоши комунисти...
7
14
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха.. преди 2 години
Ами ....това е "ПРОМЯНАТА"------Да си лум пен , звучи гордо...!
6
7
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
защо отново трябва да измисляме топлата вода? Контрольорите трябва да вървят с комплект полицаи, които да извозват нередовните агресивни или муграви пътници направо към ареста. Там да бъдат освобождавани след като им бъдат снети данните и си платят глобата.
5
16
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Спрете да наричате подобни прояви с неопределени и абстрактни определения като "агресия"! Това е чиста форма НАСИЛИЕ! Агресия в добрия смисъл може да има и в любовта, когато ухажваш някого доста настоятелно. Защо в България не наричаме нещата с точните им имена, а с някакви омекотени форми. Контрольорката е насилник или хулиган!! Това е хулиганска проява на човек с изключително ниска самооценка и декомпенсаторно поведение.
4
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що не се разправят така, с етноса даже и не ги и проверяват
3
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тренирайте бойни спортове иначе нема оправия,за един кютек никой не е влезнал в затвора...най много условна
2
1
 
23
 
! Отговори
555 преди 2 години
заяви Станислав Станков от отдел Контрол по редовността на пътниците" към ЦГМ - Станислав първо да провери какво означава в речника думата нелицеприятен, после да я използва.
1
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
'Контрольорката, която е жена от екипа, попада в ситуация, в която нередовен пътник с цел да осуети проверката и да се измъкне от нея, предприема нелицеприятни действия и нанася рана на ръката й чрез ухапване' ------------ новите българи ще да са