Осем непълнолетни са задържани на София прайд

Един от младежите е носел нож и бокс
126
Осем непълнолетни са задържани на София прайд
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Осем непълнолетни без документи са били отведени в полицията по време на проведените шествия в столицата вчера. Един от младежите е носел нож и бокс, съобщиха от МВР.

„София Прайд” се проведе за 14-и път у нас под мотото "Отново заедно".

С концерт и шествие участниците  подкрепиха правата на хората с различна сексуална ориентация. Както и в предишни години, се проведе и контрашествие в защита на традиционното българско семейство. Не се стигна до инциденти.  


 


126
Още по темата: задържаниСофия прайд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Човечеството изгуби човешкия си облик. Колко жалко.
98
2
 
1
 
! Отговори
Жив педал преди 1 месец
Скоро и педофилията ще узаконим .
97
1
 
2
 
! Отговори
възмутен преди 1 месец
абе чак и парад това вече е прекалено,всеки е такъв какъвто го е създала природата ама чак пък и такава показност е излишна.
96
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до анонимен 95 айде айде не лъжи спали заедно в едно легло сто процента сте си барали чуретата!
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
С моя най-добър приятел от ученическите години сме ходили заедно на кино, сядали сме на кафета двамата безброй пъти, даже се е налагало да спим в едно легло, но и през ум не ни е минавало да имаме сексуални отношения. В днешно време сигурно щяхме да бъдем изтълкувани като неосъзнати гейове. В Новият световен ред няма да има място за чисто човешки отношения, а само за перверзия.
94
2
 
3
 
! Отговори
под масата преди 1 месец
Казват,че прайда бил финансиран с над 4 млн долара!Интересно за какво са изхарчени тези пари!?
93
2
 
5
 
! Отговори
СнЕнС преди 1 месец
Демокрация било и всеки да си празнува каквото си иска. Яко и аз искам. Ама аз обичам взривовете или това неможе? Ако не може тогава ще празнувам деня на автоматичното оръжие. Или и това не може? Тогава деня на Адолф Хитлер и от другата страна Йосиф Сталин. Или и това не може? Нали е демокрация или ще трябва да я загреем до милион градуса с лек разпад на Уран? Е аре със здраве докато и това може.
92
11
 
7
 
! Отговори
Хетерофоб преди 1 месец
Някои болни хомофоби бълнуват че щели да прочистят България от ЛГБТ. Няма как да стане защото ЛГБТ има дълбоки корени по тия земи. Хомосексуализъм по тия земи е имало още в предисторически времена, за което свидетелства легендата за Орфей. Римския поет Публий Овидий Назон в "Метаморфози" пише: " той (Орфей) племената тракийски научи да отнесат любовта си към млади момчета". Орфей е първият ЛГБТ активист. Вероятно е имал помощници, което си е първата секция на ЛГБТ
91
12
 
4
 
! Отговори
Хетерофоб преди 1 месец
Мястото на хомофобите и религиозните извратеняци е в психодиспансерите, като по мое мнение трябва да бъдат подложени на химическа кастрация, но като се замисля това е излишно защото обикновено хомофобите и набожните маняци са импотентници стремящи се да наложат своята жалка старческа импотентност на останалите. Млади хора, не позволявайте на сбръчканите старчоци да ви тровят живота налагайки ви своята импотентност като някаква морална "ценност" Те завиждат на младоста ви. Радвайте се на живота.
90
8
 
5
 
! Отговори
Хомофоб преди 1 месец
Хомофобията и религиозността са мозъчни болести и трябва да се лекуват принудително. Хомофобията е мозъчен сифилис. Хомофобите са гнусни лицемери преструват се на моралисти, за да прикрият своята перверзност. Няма хомофоб който да не е извратеняк. Затова нападат другите за да отклонят вниманието от собствените си извращения. Хомофобските перверзници са най отвратителните същества, затова трябва да бъдат преследвани до пълното им изличаване. Хомофоби лъжливи, мръсни скороро ще ви опандизят
89
8
 
2
 
! Отговори
Хетерофоб преди 1 месец
Хомофобията и религиозността са симптом на психично заболяване. Няма по гнусно нещо от вярата в мъртвия библейски бог. Библията е настолна книга на простаци и психично болни. Гнусният библейски бог е доказана лъжа. Християнските "ценности" са фалшиви. Христос е лъжепророк. Ако няма Христос няма и християнски ценности. Християнството е най голямото зло. Римляните обвинявали християните в канибализъм. Почвам да си мисля че римляните са били прави. Като гледам сегашните християни същински людоеди.
88
14
 
2
 
! Отговори
Хетерофоб преди 1 месец
Присъствах на Прайда. Беше прекрасно, хиляди млади хора. Младоста беше на Прайда. Фалшивият контрамитинг на ВМРО в подкрепа на измислените християнски "ценности" беше пълен провал, приемете поражението си хомофоби. Конфликта е поколенчески: старостта срещу младостта. Старите от яд се опитват да отровят живота на младите. Всички вие псевдоморалисти сте импотентници. Импотентни срещу Потентни! Като прехвърлите петдесетте си закачате маската на (псевдо)моралността, за да прикриете импотентността си
87
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Прайда е един от най-прекрасните периоди в годината!
86
4
 
9
 
! Отговори
БЕСИЛО преди 1 месец
ЗА ИЗЕДНИКА БОРИСОВ!! ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ НА ГЕРБ И ВСИЧКИ НАПЪЛНО ЩЕ ОТКАЧАТ! И НА ПАРАДА ЩЕ СА 50 ХИЛЯДИ А НЕ САМО 5 ХИЛЯДИ
85
26
 
2
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
ЧЕСТИТ ПPAЙД БРАТЯ И СЕСТРИ!
84
6
 
1
 
! Отговори
Гаров спирач преди 1 месец
Вчера и по теснолинейката Септември - Добринище също е имало гей парад.Неслучайно на влак 16103 са били подадени два допълнителни вагона по случай гей шествието на спирка Цепина, където участниците се къпели в Чепинска река преди да отидат да се гушкат по тунелите.
83
8
 
18
 
! Отговори
АнонимеН преди 1 месец
РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ!!! НАРОДА НАПЪЛНО ОТКАЧИ ОСОБЕНО МЛАДЕЖТА!
82
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
до 76Трябва да бъдете постоянно гонени и чистени, щом сте толкова нагли и нахални. Явно с добро няма да стане.
81
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Пeдepacтията e болест, проказа и морален откадък, бич за всяко общество и трябва да се ИЗКОРЕНИ. Точно за това ни се натрапва ежедневно и толкова енергично от изверги като шуруш и неговите криминални празноглави либерасти.
80
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До До 69Трябва да бъдете постоянно гонени и чистени, щом сте толкова нагли и нахални. Явно с добро няма да стане.