Пациенти и медици излизат на протест пред "Пирогов"

Демонстрацията ще се проведе под наслов "Фантомите на Пирогов"
25 юни 2021 07:23, Ния Христова
30
Пациенти и медици излизат на протест пред "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

Пациенти и медици излизат на протест в подкрепа на доц. Петър Атанасов, както и целия персонал от COVID отделенията в "Пирогов". 

Демонстрацията ще се проведе под надслов "Фантомите на Пирогов".
 
До недоволството се стигна, след като от Министерството на здравеопазването съобщиха за съмнения, че лечебното заведение е усвоявало неправомерно пари от Здравната каса за 900 пациенти фантоми.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
18
 
! Отговори
Гражданин преди 2 години
То и ние протестирахме като ни оставиха без медицинска помощ в пика на пандемията да мрем по стъпалата , но имаше ли кой да ни чуе. То е ясно че със сканирането на личните данни след това заиграва копи/пейста в програмата и накрая се получават чисти парички за замесените. Варира само бройката на пейстовете, но нагоре. Във Велико Търновската болница тези традиции се развиват откакто определена политическа партия е на власт.
5
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не пипайте светлото име на Пирогов. Великият руски медик няма нищо общо с родните ни далавери, за да го маскарите с надслов "Фантомите на Пирогов".
4
7
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А не бе, един познат търговец на коли(автоджамбазин) и тахоргафьор, го уредиха да връща около 40 процента и спечели конкурс за изграждане на кислородната инсталация. Ей тъй да има за чекмедженцето. Иначе е с много дълбоки познания, знае че кислорода се диша. Вчера го гледам оня дето слушаше как шуми маркировката, бая напрегнат изглежда, даже оцъклен, ще има чегъртане.
3
6
 
28
 
! Отговори
АнонимеН преди 2 години
НАЧАЛНИКА НА ПИРОГОВ Е ДОКАЗАН ЛЪЖЕЦ И ИЗМАМНИК ! КАЗА, ЧЕ ИМАТ 200 ЛЕГЛА СВОБОДНИ А НА ДРУГИЯ ДЕН ОСТАВИХА НА СТЪЛБИТЕ ЖЕНА И НЕ Я ПРИЕХА ЩОТО НЯМАЛО МЕСТА! ТЪЙ, ЧЕ ЩЕ ПОВЯРВАМ НА ВСИЧКО С ТОЗИ НАЧАЛНИК БАЛТОВ
2
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
С пътеките е узаконено усвояване без контрол. Гарван гарвану око не вади. Ръкопляскайте довечера.. Цирк.
1
4
 
19
 
! Отговори
Т.Шак преди 2 години
Е, хубава работа! Протестирали, че щели да проверяват болницата. За лекарите е малко като гузен негонен бяга, ама да намесват и пациентите, това е прекалено! Явно на Балтов не му е чиста работата! "Проверката е висша форма на доверие", казваха едно време. Ха-ха-ха!