Част от столичния кв. "Лозенец" остава без вода на 6 юли

Причината е реконструкция на уличен водопровод
5 юли 2021 09:07, Елка Василева
0
Част от столичния кв. "Лозенец" остава без вода на 6 юли
Снимка: "Софийска вода"

На 6 юли 2021 г. (вторник) във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Розова долина“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в района на:

ул. „Розова долина“ от ул. „Криволак“ до ул. „Лозенец“
ул. „Криволак“ от ул. „Капитан Андреев“ до ул. „Крум Попов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Криволак“ 55.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 


0
Още по темата: Софийска вода
Още от София
Проф. Минеков: Беззаконие и корупция около проектът за Ларгото
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари