27-годишен наркодилър и двама клиенти арестувани близо до София

Иззети са 26,44 грама марихуана и 78,36 грама амфетамин
Обновена: 15 юли 2021 12:22 | 15 юли 2021 12:22, Ния Христова
16
27-годишен наркодилър и двама клиенти арестувани близо до София
Снимка: Pixabay
Служители на сектор "Наркотици" в СДВР са задържали 27-годишен мъж, разпространявал дрога. Наложена му е мярка "задържане под стража" за срок до 72 часа, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Полицаите от СДВР предприели вчера акция за противодействие на разпространяването на наркотици. Служителите задържали дилъра и двама негови клиенти близо до столицата в момент на покупко-продажба на наркотични вещества. 
 
При последвалите процесуално следствени действия, у клиентите били намерени и иззети седем полиетиленови сгъвки с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах, а от жилището  на продавача - множество полиетиленови пликове с тревиста маса и бяло вещество на бучки и прах. Резултатът от назначената експертна справка показал, че иззетите вещества са 26,44 грама марихуана и 78,36 грама амфетамин. 
 
След доклад на събраните материали в Софийска градска прокуратура, 27-годишният мъж е привлечен като обвиняем и му е наложена мярка "задържане под стража" за срок до 72 часа. Двамата клиенти са разпитани като свидетели и освободени. Работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този *** вече си мисля че е от сайта , не може под всяка статия 1вия или 2рия коментар винаги да е негов.
10
0
 
5
 
! Отговори
Веселинъ 7112136860 преди 2 години
Нали знаете дюнерите срещу "Попа" в София? Ей тия гадове арабски бяха първите дилъри на дрога в София. Бяха в съюз с обия ненужници скинарите. Лека им пръст на ДаниБилянето,Десинка...на десетките мои верни прияели,умрели млади,заради семитската арабска мафия ! Попитайте ченгетата по колко пари получаваха за да мълчат ред убийствата на тия велики млади хораот София. Да,точно тияараби отдюнерите срещу Попа са виновни и за склоняване куъм проституция на девойки,дрогирани против волята им.Мъстъ !
9
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 8 каква ти леля, направо баба.
8
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
шанаджиите го ядат четвъртит. колко требва да си глупав да държиш дрогичката у дома... дето си регистриран. а иначе всеки втори софийшки *** на амфетки, фабриките на ЦРУ и порко печатат печатат. целото ни елитче се храни от трафика на дрога. от друго нема от какво. далаверите като на юпитата на мадритското мекотело са веднъж на 100 години, дрогата тече постоянно.
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Колко ушеви са ги прикривали и колко време.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Темерут Аз мисля че тоя е някоя #герблеля, която мечтае да се намърда под шлифера Му и затова плюе по Радев с надеждата Боко да я забележи :)
5
2
 
2
 
! Отговори
Темерут преди 2 години
До 6 Идва от шега с едно гадже. Да не предлагаш да я заместиш?
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Еееее, много бе! Некъф местен дилър, а големите коги...искам за лаборатории да чуя, че са закрити и босовете търкат наровете, а не за дребняци...
3
2
 
4
 
! Отговори
Темерут преди 2 години
До Анонимен 3 - баси самоотвержения психодесен ***. Матросов ряпа да яде пред теб. Под всяка новина пишеш нещо срещу Радев. Надявам се да заработваш, че ако е без пари, си направо за Карлуково.
2
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво, Рашкоф!
1
0
 
6
 
! Отговори
аз преди 2 години
Явно тоя дилър не си е платил такса спокойствие. Или може би неговите хора са хванали преди няколко дни