Медици от "Пирогов" отново на протест в подкрепа на проф. Балтов

Протестиращите настояват за оставката на здравния министър Стойчо Кацаров
Обновена: 19 юли 2021 09:28 | 19 юли 2021 08:57, Ния Христова
79
Лекари и служители на "Пирогов" отново ще излязат на протест в подкрепа на отстранения директор проф. Асен Балтов. 
 
Решението за смяната на проф. Балтов е на служебния здравен министър Стойчо Кацаров, припомни Bulgaria ON AIR. Причината са резултатите от проверката на Здравната каса, която приключи на 10 юли и установи нарушения за над 1 млн. лв., които здравното заведение трябва да върне на Касата. 
 
Протестиращите настояват за оставката на министър Стойчо Кацаров, който вчера показа документи, за които твърди, че доказват фиктивната му хоспитализация в "Пирогов", и заяви, че някой е фалшифицирал подписа му. 
 
От спешната болница обаче казват, че той лично е подписал всички декларации, а свидетел е била лекарката, която го е приела.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


79
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Докато така се продължава с партийни капризи, слухове и обвинения никога няма да се оправим. Да се наложи финнсов контрол над Бг от европа, всяка стотинка и цент да се следи, вкл. заплати, покупки, имоти, коли, облаги, преводи на високопоставените и на невисокопоставените и на всичко.
68
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не виждам лозунг НИЕ НЕ КРАДЕМ. Пък може и да има, ама не се вижда.
67
2
 
5
 
! Отговори
кой лекува преди 2 години
КОЙ лекува болните, докато тия хващат тен по улиците - това е основния въпрос!? И докога само в България има протести в защита на всякакви престъпници , вместо на пострадалите от краденето им? И няма ли кой да проучи, като е толкова тежък КОВИДА и взимат луди пари, защо МАСОВО ЛЕКАРИ И СЕСТРИ НЕ СЕ ИМУНИЗИРАХА?
66
1
 
6
 
! Отговори
защита на крадци преди 2 години
В ИМЕТО НА ГОЛЯМОТО КРАДЕНЕ Е МАЙ ТОЗИ "ПРОТЕСТ"! Исканията за клинична пътека за "постковид" си е отново искане за узаконено крадене на нашите пари и нищо друго, защото "постковид" е НЕДОКАЗУЕМА КЛИНИЧНА ПЪТЕКА С КУП ИЗМИШЛѝОТИНИ! А тези са си за закриване - там приемат масово неосигурени и неосигурени *** за сериозно лечение и операции, което по света не се случва - в Израел неосигурени се връщат по домовете
65
2
 
5
 
! Отговори
МБАЛ ''Све преди 2 години
И не е само Пирогов.В частните болници пък изобщо не си се подписвал дето се вика поне да знаеш,че си лежал.Отиваш на преглед и се оказва,че после си и лежал без изобщо да знаеш.Парите са отишли от НЗОК в частната болница за нищо.Подаваш сигнал и какво от това?!НИЩО!До кога???????!!!!!!
64
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Искат да продължават да източват касата?! Ами да се махат тогава тия б.ок.л.уци. Това ми било лекари.
63
0
 
2
 
! Отговори
до 66 преди 2 години
Еййй, на теб ли ти ге платил, та знаеш? То това е незначителна сума за такъв пост. За един ден се изкарват от клинични пътеки.
62
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези лекари, след като източват парите на НЗОК, т.е. нашите пари, най-малкото би трябвало да се скрият в сградата си.
61
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Новоназначеният директор на Пирогов от Кацаров си е платил 250 000 лева бонуси !
60
2
 
12
 
! Отговори
Е как да стане? преди 2 години
Виждате ли до каква степен се е развила кражбата и корупцията,че както се изказа лекуващият доктор:''Аз го правя за Стойчо като за брат,за да не плаща''.Демек Стойчо или който и да е не плаща,ама плащаме всички други дето чинно си внасяме вноските в НЗОК.И тия сега протестират и си искат да могат за свои хора да си точат касата?!Ама това е нагла работа бе!И ако Стойчо или който и да беше друг си беше затраял,кражбите щяха да си продължават.Приема се за нормално, даже протестират!?
59
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
жалки хора в този пирогов ....
58
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Що му искате оставката на Кацаров бе? Щото ви разобличи? Няма да я подаде. Вие си сърбайте попарата.
57
11
 
4
 
! Отговори
Протестиращ преди 2 години
Това е най долния вид хора ! Да използваш приятелството с някой за лична изгода и след това да го предадеш за дребни партийни интереси ! Сигурен съм че задачата която им е дал Прецедента е била дори ако имаш снимка с Борисов изчистване до корен ! Браво и поклон пред медиците от Пирогов ! Много пъти съм опирал да тях и никога не са ми искали пари !
56
5
 
12
 
! Отговори
1 преди 2 години
Колеги доктори,как защитавате човек,който по цял ден с джипа на вождо се возеше ,и инспектираше асфалта и магистралните отсечки,я кажете,дали в месеца се събираха 2 дена,да е бил в кабинета си,сега сте седнали,да плачете за него,и знайте,незаменими хора няма.
55
15
 
10
 
! Отговори
Кацаров Оставка ! преди 2 години
Оставка на Кацаров и назначилия го фигурант !
54
1
 
14
 
! Отговори
Крадат от НЗОК! преди 2 години
Не бе,аз искам да видя,ако Балтов припадне там на спирката до Пирогов,дали ще излезнат да му помогнат,или ще чакат линейка от Сточна гара да дойде да го превози за 20 метра от спирката до Пирогов?!Нали такъв е закона?!Ама за свои хора е друг нали???!!!!МАФИЯ!!!
53
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да протестират много ясно, като ги обвиняват че крадат. И да затвярят пирогов даже или само с платени прегледи и операции.
52
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Продължават да подкрепят кражбата тези. Явно не разбират, че свърши далаверата.
51
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Значи когато някой припадне там на спирката до Пирогов не излизат да му помогнат,защото регламента не позволява и се чака линейка да дойде чак от Сточна гара,а когато искат да протестират регламента позволява така ли?!!!!МАФИЯ!!!!
50
1
 
9
 
! Отговори
Асан преди 2 години
Да извадят акна от НЗОК там пише как са откраднали парите :)))