Протест "За правото на личен избор дали да се ваксинираш" в София

Демонстрацията ще се проведе тази вечер
21 юли 2021 08:33, Ния Христова
158
Протест "За правото на личен избор дали да се ваксинираш" в София
Снимка: БГНЕС
Протест пред Министерството на здравеопазването, който се очаква да прерасне в шествие до президентството, е планиран да се проведе тази вечер в София, предаде БНР.
 
Демонстрацията ще се проведе под наслов "За правото на личен избор дали да се ваксинираш" и се организира от организацията „Обединени родители“, която е съставена от над 17 формални и неформални родителски и граждански формации.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


158
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 60 Да, обаче няма да съм се съгласил. което е престъпление. Никой няма да се хване да извършва такова престъпление, защото ще увисне на бесилото. Сега е друго, алармата е вдигната и който се съгласи го прави ИНФОРМИРАНО. Не е задължително информацията да е в това което подписвате, вече две години приемате всякаква информация.
64
1
 
1
 
! Отговори
До 68 преди 2 години
Че те дори вече дават братята за пример - те правят еди какво си, и ние така.
63
3
 
10
 
! Отговори
До 59 преди 2 години
Брей, така ли бе лабораторен мишок? Преди да спориш драги ми мишок поне да беше прочел една листовка. Има описани всички възможни и наблюдавани странични ефекти! А освен това драги ми мишок НЯМА КЛИНИЧНА ПЪТЕКА - ЛАБОРАТОРНА МИШКА! Никой не ти е виновен, че ти си се съгласил да си опитно зайче!
62
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До анонимен 22Пробвай поне две смислени изречения да свържеш, че като така звучиш като братята от маалата.
61
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 64 Значи, новата опорка е, че тези които пишат срещу инжекциите (това не са ваксини) са инжектирани? То бива, то може, но вашето е ненормална история. Не трябваше ли малко по добре да изучите народопсихологията на народа който агитирате? Опс, забравих, за господарите ви всички са стадо. Сложихте тигана, но рибата е още в морето.
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 22Това ли е новата директива, щото всички пищите едно и също. Tro'''lo'''ve нещастни. Само че нали се сещаш, че това със заплащането никога няма да се случи, защото аз няма да си боцна отровата, но накара ли ме някой да си платя лечението (като имам непрекъснати здравноосигурителни вноски последние 30 год.) свят ще му се извие от дела!
59
9
 
3
 
! Отговори
До 58 преди 2 години
Това важи с пълна сила и за обратното - да не си мислиш, че всички, които пишат срещу ваксините, не са ваксинирани.
58
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 54 Ок, бяха 2 хиляди на протест. Важното е, че не искаме слугинята на Гейтс за здравен министър. Да си ходи в Швейцария, ако е изобщо е тук. Не мога да ги разбера труповете от ИТН, живи ли са, къде се намират?
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 51 "Знаеш ли какво е Устройство? Ами ти и всичко които вече се ваксинирахте защото ти вече не си човек.А устройство което млже да бъде включено или изключено когато не е необходимо! Пусни си блутут bluetooth low energy на телефона ако си с нов телефон и изтегли един блутут файндер че. а новите нарочно е скрита тази функция и ще си видиш МАК адреса който излъчваш!!" Добре ли сте?
56
7
 
4
 
! Отговори
до 53 преди 2 години
кой ще запалиш бе лузер ? - ха ха ха Бойко е мн прав - тоя "лош матрял" като тебе ! Умното и инелигентното емигрира ,тук остана само плявата и дегенератите - такава тъпотия и простотия се вихри ,че човек да го е Гнус да ходи по улиците - Отврат !
55
6
 
4
 
! Отговори
До 51 преди 2 години
Нали рабираш, че има други по-ефективни начини да те чипират, ако пожелаят. Даже няма да разбереш.
54
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 38/52 "Пише Всички възможни последици!" Толкова си неграмотен, че не правиш разлика между "Пише "всички възможни последици"" и "описани са всички възможни последици". 15 век.
53
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тези които сеят пропаганда за инжекции не са инжектирани, те са платени. Ако са инжектирани, също няма нужда да се спори с тях. Не си спомням кога е било нормално да споря с ГМО зеленчуците на пазара? Инжектираните да не си играят много с електричеството, че ако си праснат един заряд и графена ще им даде накъсо.
52
4
 
6
 
! Отговори
До 55 преди 2 години
Точно така, иначе на врачки и на Тао Пач вярват безпрекословно.
51
0
 
4
 
! Отговори
До 48 преди 2 години
За да кажеш на някого какво да мисли, този някой първо трябва да може да извършва този процес.
50
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 41/45 "Вече знаят, че пак ще затворят всичко, ама не правят нищо по въпроса, защото ще ги чипират." Ето ТОВА е най-смешното и жалкото: отказват да носят отговорност за действията си, но пищят за "отговорност". Колко трябва да си ***, за да не осъзнаваш как сам се компрометираш като правиш обратното на това, което говориш?
49
7
 
4
 
! Отговори
До 46 преди 2 години
То, ако четеш новините в днес, и 2 милиарда може да са излезли на протест.Иначе двойният аршин се вижда веднага - под другите статии плюете по французите, че били само марокан_ци и други африкан_ци, сега пример с тях давате как протестирали.
48
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До 44 Какво ще пламва? Искаш ли да те запаля и да гориш?
47
1
 
14
 
! Отговори
До 38 преди 2 години
Именно лабораторна Милко! Пише Всички възможни последици! Защото е изследвано, минало е клинични тестове и се знае какви са последиците! А при ваксините не пише всички възможни последици поради простата причина, че дори производителя не ги знае защото още не са направили дисекция на достатъчно опитни мишки като теб! Я като си толкова грамотен и уж знаеш кажи какви ще са последствията за организма 5 години след ваксина за ковид? Знаеш ли? О велика знаеща лабораторна мишчице.
46
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ясно е че няма да са задължителни, но снтиваксарите просто така яко ни заливат сс страшно неща, че изглежда много по-безопасно да не се ваксинираме. Ами ако ваксините са напълно безопасни и след 5-10 години нищо не ни се случи, кой ще поеме отговорност , за хилядите жертви?