Терминал 2 ще обслужва вечерните полети на Летище София

Промяната е за полети, пристигащи между 20.00 ч. и 8.00 ч.
8 авг 2021 21:09, Анисия Иванова
5
Терминал 2 ще обслужва вечерните полети на Летище София
Снимка: БГНЕС

От 9 август всички полети, които пристигат между 20 ч. и 8 ч., ще се обслужват само на Терминал 2, като така ще се улесни по-бързата обработка на документите и преминаването на пътниците, съобщават от летище София.

Промяна няма да има за полетите, кацащи по разписaние преди 20 ч. на Терминал 1, за да се избегне неудобството за пътуващите и техните посрещачи. Всички бизнес полети, независимо от времето на кацане, ще продължат да се обслужват на Терминал 1.

Решението е по инициатива на мениджърския екип на "СОФ Кънект" и е взето след обсъждания и срещи с Главна дирекция "Гранична полиция", Столичната регионална здравна инспекция и наземните оператори.

За улеснение на пътниците летището удължава работното време на безплатния междутерминален транспорт, като той става денонощен - от 20 ч. до 8 ч. автобусът ще превозва пътниците между двата терминала. Изходът към автобусите за пътуващите по вътрешни полети е ремонтиран, като е сменена подовата настилка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: летищетерминал 2София
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
2
 
1
 
! Отговори
Приземяване, другари преди 2 години
Кой лети в тая пандемия бе!
4
0
 
7
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Продажник.... Ама и това няма да те спаси.Тия дето те купиха, ще те хвърлят на вълците, а Ада те чака и там няма спасение Предател.
3
0
 
19
 
! Отговори
Вуйчо Ваньо преди 2 години
Два дни преди да сдаде властта Боко даде на концесия Летище София забележете до 2056та година за 700млн лв авансово, които още не сме получили. Но пък плати на Тръмп над 2млрд $ за 40годишни НЕначертани Ф 16ки.За 2млрд$ щяхме да купим 6 Боинг 747, които да изкарват пари, а ние си дадохме Летището за 700млн лева за 35г. напред.Сега разбирате ли за какъв предател иде реч?!?
2
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най-смотаното летище в Европа. Два часа чакане в самолета за слезеш в някаква заличка и я наричате летище. ***.вска му работа.
1
2
 
20
 
! Отговори
Момо преди 2 години
Така и не направиха някакъв коридор между двата терминала...