Близки и колеги ще изпратят Радосвет Радев във вторник

Поклонението е на 10 август сутринта в църквата "Св. София"
Обновена: 9 авг 2021 15:38 | 9 авг 2021 15:38, Красимир Ангелов
19
Близки и колеги ще изпратят Радосвет Радев във вторник
Снимка: БГНЕС

Поклонението пред тленните останки на Радосвет Радев ще се състои на 10 август сутринта в църквата "Св. София".

Председателят на Българската стопанска камара и създател и изпълнителен директор на Дарик радио почина внезапно на 61-годишна възраст на 6 август.

Още по темата
Радосвет Радев поема управлението на БСК през 2018 г., след кончината на дългогодишния председател Божидар Данев. Той бе председател на Надзорния съвет на "Доверие - Обединен холдинг" АД и председател на Съвета на директорите на „Албена“ АД. Бе и председател на Съюза на българските национални електронни медии и е член на УС на Националния борд по туризъм и на Фондация "Буров".

Носител е на орден "Св. Св. Кирил и Методий" с огърлие за особено значимите му заслуги в областта на културата. Радев бе и Доктор хонорис кауза на Шуменския университет "Епископ Константин Преславски".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
9
 
! Отговори
Бе, де да знам преди 2 години
Пари, това онова и като си отидеш те помнят като доносник съсипал сума животи. Гадно е. Не, че на него му пука вече. Децата му сменят фамилията и внуците му вече са чисти.
11
1
 
2
 
! Отговори
ами нас? преди 2 години
кой ще ни изпрати?
10
1
 
3
 
! Отговори
до 8 и 10 преди 2 години
Измисляте си някаква теза и почвате да градите на базата й поредната конспирация. Че си я лайквате на всичко отгоре. Никъде не е казано, че е починал от ваксина. Направо сте като в лафа: "караш през ноща и гледаш насреща лека жена. Ама *** ли е, жена ти ли е, дъщеря ти ли, не е ясно. Мокрия асфалт заслепява."
9
0
 
10
 
! Отговори
Умрел преди 2 години
Един богаташ.Бог да го прости.
8
0
 
10
 
! Отговори
Ако някой се .. преди 2 години
...интересува какво е останало от доносниците на ДС - нека мерне жалеещите на това погребение. Така ще навакса, ако е пропуснал изпращането на Коритаров.Както и да е, нека човекът почива в мир, каквото било-било!
7
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лека му пръст на човека, ама ако е починал от ваксината, тези неща защо се крият? Защо се налага цензура на всичко свързано с негативен ефект от ваксините? Нали уж мислят за нашето здраве? И накрая какво се оказва - четвъртата вълна се дължи именно на ваксинираните.
6
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И този ли като Коритаров си отиде от първата доза ваксина. Коритаров чакаше втората доза но така и не я дочака. Ваксата не прощава трепе наред.
5
0
 
14
 
! Отговори
Там преди 2 години
Ще видим коктейла на бок..ка в Бг.
4
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Агент Карак от 6то управление на ДС. Досието му е унищожено веднага след падането на комунизма. Сигурно е имало защо. Някак си не мога да кажа нищо като за последно за него.
3
3
 
17
 
! Отговори
anon преди 2 години
От ваксина ли умре?
2
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А оня Хамстера с джипа в Рила, погребаха ли го, бе?
1
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оня горе си знае работата, само защо толкова късно си го прибра.... да си събира и останалите версии, че милиони хора страдат...