Везни, Дева... Кои са най-хладнокръвните в зодиака?

Някои се ядосват лесно, но бързо им минава
18 сеп 2021 14:19, Теодора Драгоева
9
Везни, Дева... Кои са най-хладнокръвните в зодиака?
IStockphoto

Някои хора имат безкрайно търпение, което си личи особено много по време на конфликтни ситуации. Те стоят спокойно, като че ли са направени от стомана. Сякаш не могат да се ядосат или поне видимо не искат да излизат от равновесие. Тези хора са или светци, или личности, които умеят да прикриват бушуващите демони в душата си.

 
А ето и кои са 5-те зодии, които често владеят нервите си до съвършенство:
 
Везни
 
Хората от този знак са известни с любовта си към закона и реда, както и с това, че винаги търсят баланса. Те се стремят да запазят мира около себе си, дори ако трябва да носят маска или да се преструват на по-смирени отколкото са всъщност. Тоест, Везните рядко губят своето хладнокръвие, което не означава, че и те не се ядосват. Просто те не допускат негативните емоции да замъглят съзнанието им и да се проявят в поведението им. По-скоро те прикриват яда си пред другите умишлено, защото мразят да влизат в конфликти.
 
Дева
 
Девите също мразят конфронтацията и винаги се опитват да я избягват, често до нездравословна степен. Хората от този знак не само прикриват негативните си емоции, но са и склонни да търпят поведение, което не би трябвало да понасят. Те го правят само и само, за да не разклащат твърде много лодката, в която се возят. Нещо повече, те дори не обичат да изразяват гнева си директно. По-скоро са склонни да проявяват пасивна агресия, вместо директно да казват това, което мислят.
 
Козирог
 
Резервираните като поведение Козирози всъщност се ядосват лесно, но не обичат да го показват, за да не се излагат. 

Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

9
Още по темата: хороскопзодииЗодиак
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
3
 
! Отговори
Както и... преди 1 месец
Владимир Путин.
5
2
 
5
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 1 месец
Бай Миле, Маджо, Златко Баретата, Брендо най-големите мафиоти са все везни, мишки а ?2
4
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Наи красиви готини и добри са водолейте прекрасни хора.
3
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
До Анонимен 1 Какво разбираш под "мишкарска зодия"? Аз познавам "Везни", които много се различават помежду си. Сред тях са някои от най-свестните хора, които знам, но познавам и двама, за които няма да ми стигнат обидните и ругателни думи, ако се наложи да ги характеризирам. Иначе, и свестните, и бок лу ците "Везни" не избухват лесно, гледат да избягват кавгите и конфронтацията и може би затова са "Везни".
2
1
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 месец
Шамар зад врата за подгряване :)))
1
22
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Везни и хладнокръвни?Тия са най мишкарската зодия в зодиака!!