90 бездомни посрещнаха Коледа в Кризисните центрове в София

Бяха изненадани и с подаръци за празника
18
90 бездомни посрещнаха Коледа в Кризисните центрове в София
Снимка: Pixabay

90 бездомни посрещнаха Коледа в Кризисните центрове на Столичната община.

С помощта на дарители те бяха изненадани и с подаръци за празника.

Грижи получиха и тези, които отказват да бъдат настанени в центровете на Общината, заяви за БНР директорът на направление „Социални дейности“ Минка Йовчева.

„Кризисните центрове за настаняване на бездомни лица  продължават да функционират, продължават и мобилните екипи да вършат своята работа. За настанените лица, наши клиенти на услугата, са осигурени всички необходими традиционни храни и много подаръци, които пък са предоставени от дарителите, които продължават да подкрепят социалната услуга. Осигурена е всяка една грижа, включително медицинска, когато имат необходимост от това, така че се опитваме наистина да създадем една коледна празнична обстановка и в социалната услуга“, каза тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: бездомницицентрове
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
7
 
2
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
До Бог Буда --- Боже, уви, така е! Тези, които спят по улиците са деградирали натури, продали апартаменти и собственост с вяра в светлото бъдеще, което никога няма да дойде от само-себе-си, защото се гради от съответната личност, а НЕ от някакви измислени богове или ограничени до безкрайност политически ръководители. Карма е! Вярно е! Всеки я носи в себе си!
10
5
 
4
 
! Отговори
Herr Muller преди 2 години
Абсолютно вярно е, че помощите за безработни в Германия се движат по тази директриса, а преди десетина години българите надхвърлили 60 години можеха да се уредят с пенсия в Швейцария БЕЗ да са работили и 1 минута на Суис територията. Някои се усетиха, а другите лапат мухите и спят по улиците на Зеленочорапно-Кирчовска България, възхищавайки се на повишението на цените и прииждащият на талази глад и мизерия.
9
4
 
1
 
! Отговори
Теди преди 2 години
Така е 1 всеки човек има досие и чисто или нечисто криминално минало безработицата е основен фактор също така ако и са осъждани, алкохолици ,наркомани сводници ,крадци и т. н .По принцип всеки човек се гледа под лупа може и под микроскоп дори
8
9
 
8
 
! Отговори
Бог Буда преди 2 години
Бог се е смилил над тези хора, като ги е поставил на правилното място. Това е карма и всеки трябва да я носи. В миналите си прераждания са получили всичко наготово.
7
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
дано и радеф там да стигне със зелен сертификат
6
3
 
17
 
! Отговори
Глад преди 2 години
Нека Бог се смели на тези хора. А от МВР-то знаят какво да правят с тях: ПИШАТ им актове и трупат актив на гърба на БЕДНИЯ, БОЛНИЯ, НЕМОЩНИЯ. Честита Коледа! Нека всеки получи възмездие според заслугите си.
5
2
 
14
 
! Отговори
Невероятно но факт преди 2 години
Социални дейности Минка Йовчева - поитересувайте се тези хора защо са на улицата, ще останете изненадана че че винаги имат връзка полицаи и престъпници близки до управлението на Държавата!
4
11
 
13
 
! Отговори
Триапартаментен преди 2 години
Че къде им са къщурята? Тези дека имат по 19, като Бай Рашко Дамаджаната да отстъпят по библейски част от своята "честна частна собственост" на мизерабльофцете.
3
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има много хора добре образовани клошари, заради семейни проблеми или измами. Трябва психолози да работят с такива хора, а не само да им се подхвърля хляб като на куче.
2
8
 
21
 
! Отговори
Колапс преди 2 години
Знаете ли че на повечето от тези хорица мафията на Борисов им е отнела имотите и са ги направили насила изпаднали!
1
11
 
17
 
! Отговори
Репресивният апарат преди 2 години
Тези ги правят бездомници служителите на МВР, ДАНС и мутри, крадат им имотите и им вкарват честоти в главите, за тези хора става невъзможно да си намерят работа и полудяват с екстра звук в главата ! Казват му GENOCIDE!