Забележка за пиратка причина за убийството в "Люлин"

В случая ставало дума за скандал между съседи
73
Забележка за пиратка причина за убийството в "Люлин"
Снимка: БГНЕС

Полицията издирва човека, намушкал с нож 26-годишния мъж в столичния квартал „Люлин“ снощи. Жертвата почина в линейката на път за болницата.

Още по темата


БНР съобщи, че вероятната причина за инцидента е забележка за хвърлени фойерверки.

Сигналът за нападението е подаден в полицията и спешна помощ минути след полунощ. Отишлите на място екипи откриват 26-годишния мъж, който е с прободни рани по тялото. Той е качен в линейката, но на път за болницата умира.

Изпратени са още екипи на Столичната дирекция на вътрешните работи. Полицията разследва случая.

От свои източници "Хоризонт" научи, че става дума за скандал между съседи, предизвикан от хвърлени фойерверки при празнуване на рожден ден.

По случая е образувано и досъдебно производство, разпитват се свидетели.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още по темата: Люлинпираткаубийство
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Колко още да пишем? 57Има една камара обособени територии за партита, сватби, барбекюта в близост до София! Да, ама друго си е да се изплющиш под прозореца на съседа! Да те видат колко си ербап. И на всичко отгоре заря! Ами домашните любимци? На хората майната им. Има си изисквания за обществения ред, дето не са изсмукани от пръстите, а са реална необходимост. Е, единия не познавал Закона за защита от шума в околната среда. Другия не знае Наказателния кодекс. Всичко е точно!
49
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ето ви я Промяната - убийства всеки ден !
48
0
 
15
 
! Отговори
Рачо преди 2 години
В гр. София е пълно с безперспективни пияници, които се самоубиват с алкохол и в своеточврно битие искат да пречат на нормалните хора, които имат работа, семейство и деца. По дяволите кой ще вдига купони в Неделя вечерта? Да ходят в Студентски град ама там не могат да си продават чалъмите защото охраните по дискотеките ще ги разчекнат.
47
9
 
9
 
! Отговори
Християн преди 2 години
*** *** коментари, човек не може да празнува раждане на дете, така ли?И с какво основание наркомана Дениз носи нож със себе си? Убил е човек и после е отишъл да си вземе дозата и се е покрил, това нормален човек ли е? Дано изгние в затвора тоя ***!
46
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Боксьорче било?!
45
4
 
36
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
и какво като се е родило дете да съборим блока кои е длъжен да търпи целогодишнитепразненства в люлин писна ни от такива спортисти от техния терор
44
2
 
7
 
! Отговори
Nqma Bg kalviatura преди 2 години
Poamerikancheni selqni, jiveeshti v stolica. Prostaci i vazduhari. Koi kolko e golqm i silen. Umstveno degradirashta naciq :) Samo laene i psuvane. Dobrota nqma u horata veche! NQMA !!! I men me e strah ot takiva otkacheni glupci i glupachki.
43
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво общо има това ? Пий си хаповете.
42
3
 
18
 
! Отговори
Додо14 Нищо ново преди 2 години
А преди това стотици хиляди селяци планирано се изсипваха по ливади и поляни.Помня строителството на Младост2, а 3 и 4 бяха едни треволяци, сега "елитни" квартали.Та като казваш селяци, имай предвид, че предишните не бяха аристократи.
41
14
 
4
 
! Отговори
ъъъъъъ преди 2 години
До Просто е - утре някой като тръгне да ти краде тока и него ли ще забраниш? А ако някой те блъсне, докато пресичаш, може и автомобилите да забраниш по тази логика. Логиката ви е като на 10-годишни...
40
5
 
17
 
! Отговори
Караибрахим преди 2 години
Няма проблем казват да си купиш нов имот в краен квартал на София, а и цената е много прилична....Само тази сутрин в новинарските блокове- в междублоковото пространство някъде си в Люлин група павиани торозели няколкостотин човека с пиянска сбирка и на някой му паднало пердето и размахал ножа. После репортаж от ж.к Толстой как изперкал дядка реже гуми, драска по колите и тормози съседи...Абе айде мерси ви крайните гета на Софето.
39
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
България, София, Люлин, гето, смърт!
38
0
 
17
 
! Отговори
Казуар преди 2 години
В тези блокове в Люлин по време на живковизма правеха опити българи и роми да живеят заедно. Такъв беше и случаят с блок 20 в Ямбол където в него бяха настанени и разпределени по етаж българи, етаж роми.
37
2
 
27
 
! Отговори
Просто е преди 2 години
Забрана за продажба на пиротехника и готово.
36
8
 
3
 
! Отговори
НЯКОЙ преди 2 години
АЗ мисля, че това е измишльотина.
35
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Future Така е. В скандинавските страни и Израел например, си е регламентирано на кои дати точно, в кои часове и каква пиротехника може да се използва. При нарушение глобите са жестоки, буквално, а в Израел ако си имал предишно нарушение - затвор.
34
15
 
23
 
! Отговори
Промяната преди 2 години
Така е при Дамаджанов и Фигуранта
33
19
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ЧЕСТИТА ПРОМЯНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
32
2
 
19
 
! Отговори
Future преди 2 години
Да се регламентира продажбата и употреба на пиротехника да е в определен срок през годината (около Нова година). През останалото време само лицензирани фирми да организират заря и хвърляне на пиратки, и приключваме да се занимаваме с глупости.
31
1
 
16
 
! Отговори
гз преди 2 години
До ОбективноБрат, тука на никой не пука за цифрите или фактите, "материала е лош", колкото и да не не ни се иска.. Лошото е, че и новото поколение са същите мрънкачи като предишните ... Всички са силини по форуми и блогове ама реално всеки си живее сам, страхвил в черупката си... Жалко за момчето, поредният пример за *** който си мисли, че той е Господ.