227 души са дарили кръв в кампанията на "Пирогов"

Екипът на болницата изразява дълбоката си признателност
1 фев 2022 16:19, Ния Христова
2
227 души са дарили кръв в кампанията на "Пирогов"
Снимка: БГНЕС
227 са станали безвъзмездни кръводарители по време на кампанията на "Пирогов". Този път са се отзовали пет пъти повече доброволци в сравнение с последната кампания по кръводаряване през лятото на 2021 г., съобщават от лечебното заведение.
 
По време на извънредната кампания по кръводаряване на УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“ под надслов „Стани нечий герой!“, за периода 23 – 30 януари 2022 г., се отзоваха 227 доброволни и безвъзмездни кръводарители. 
 
Екипът на болницата изразява дълбоката си признателност към десетките граждани, част от които вече са нечии герои. Нуждите на лечебното заведение от кръв и кръвни съставки са високи и всяка помощ е безценна.
 
"Вярваме, че в България има още много хора с големи сърца, които ще се отзовават и в извънкампаниен период за нуждите на пациентите на лечебното заведение."
 
"Екипът на болница „Пирогов“ е убеден, че заедно можем да изградим общност от единомишленици, обединени в каузата на доброто.
 
Няма да се уморим да казваме „Благодаря!“ на всички доброволни кръводарители от настоящата и предходните кампании, организирани от УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов“." 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Георги преди 2 години
Защо не информират хората за кампанията, преди и по време на наея, а не само как е минала?