Петков и Фандъкова обсъдиха инфраструктурата на София

Двамата са разговаряли за строителството на метрото и на детски градини
26
Петков и Фандъкова обсъдиха инфраструктурата на София
Снимка: Правителствена пресслужба

Инфраструктурните проблеми и значението на метрото за развитието на столицата са обсъдили премиерът Кирил Петков и кметът на София Йорданка Фандъкова.

Кметът запозна премиера с проектите, по които се работи в настоящия момент за доизграждането на подземната железница, съобщиха от правителствената пресслужба.

Друг акцент в разговора бе изграждането на инсинератор. Бяха представени идеи как да не бъдат загубени средства от еврофинансирането по проекта заради забавянето на част от дейностите. Обсъдени бяха също проблемите на „Топлофикация София ЕАД“, както и възможностите за геотермална енергия.

Фандъкова е представила на Петков двугодишен план за строеж и ремонт на детски градини в столицата. Поет бе ангажимент за засилване на контрола върху процеса с акцент върху забавянето на строително-ремонтните дейности, както и на цените, по които те се извършват, допълват от МС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Фондупкова преди 2 години
Всичките улици в София разбити, най-разбити са най-скоро асфалтираните...в града с най-мръсния въздух в Европа ще строи индустриален инсинератор. Да видим дали премиера е същия @лиго&рен като фондупкова
18
0
 
2
 
! Отговори
Щирлиц преди 2 години
Ти на мен,аз на теб.Нищо ново,промяната не продължава.
17
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А Ленчето па защо е в кабинета на Фандъкова, да обяснява на Киро ли?
16
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен...ЧАСТНАТА СОБСТВЕНОСТ Е НЕПРИКОСНОВЕНА!!!!
15
5
 
10
 
! Отговори
Затвор за ГЕРБ преди 2 години
Миналата година през една позната, нашия вход спечели проект по европейските програми към община Надежда. Проекта са го изписали, че струва 10 000 лв.- докараха ни една беседка, кош за ***, няколко каменни саксии и около 10 храстчета. За 10 000лв., преди 3 години!!! Тогава всичко това не струваше и 3 000 лв.. разликата за какво е? И така, всяко построено от ГЕРБ нещо!!! Вместо да си живеем европейски с хубави тротоари и нови лампи , без дупки и т.н. Има ли смисъл повече да говорим за ГЕРБ!
14
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Видяхте ли промяната за която викахте и гърмяхте. Канадеца се лези като варена тиква а селската даскалица краде като за последно. Гърбавите гледат сеир и викат аресвали ви подмяната бре. Имали кво да ядете или праите икономии за да си платите тока парното и водата а за ядене от чепу
13
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен.....А дали са говорили за ограбването на частните имоти!!!!! Искат да платят на собствениците цена колкото за най-евтин мокет за урегуриран имот в СТОЛИЦАТА!!!!С ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ,ЧЕ АКО СОБСТВЕНИКА НЕ Е СЪГЛАСЕН,ЩЕ МУ БЪДЕ ОТКРИТА СЛУЖЕБНО СМЕТКА И ТАКА ЩЕ МУ ПРЕВЕДАТ ГОЛЯМАТА СУМА-ОБЕЗЩЕТЕНИЕ!!! ГРАБЕЖ!!!!! ПОЗОР!!!! И ТОВА СЕ ПРАВИ В 21 ВЕК!!!!
12
0
 
9
 
! Отговори
EEEEEEEEEE преди 2 години
Събраха се единия лъже другия маже а хубавата новина е че няма да се вдига тока ама няма и да падне -ОСТАВКА И НА ДВАМАТА ще е малко ..........
11
7
 
4
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
До ПросТото. А ти така и ще си умреш със злобата срещу ГЕРБ. А тях пак ще ги има.
10
1
 
11
 
! Отговори
Радж Капур преди 2 години
Тоз на всички ли са усмихва ?
9
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фандъкова да каже защо спа софийска община цели 15 години и загуби правото да откупи частните имоти в паркивете. Сега ни чака ново застрояване на зелените площи в София !!!Само за това заслъжава да я изхвърлят като мръсно коте от пбщината
8
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Поздрави от месец Юни когато пак ще потекат едни води по стълбите на метрото....Дупките пък я поздравяват с много полуоски и карета, които вече са на изчерпване...Бразилците също я поздравяват мятайки изтъркани гуми в печките...и т.н.
7
7
 
5
 
! Отговори
гражданин преди 2 години
До 8. Искаш да сложат някой паллячо от ПП ли?Дето досега не са построили и един метър път и не са сложили една тухла някъде.
6
5
 
14
 
! Отговори
Истината преди 2 години
Фандъкова е само пионка големите мутри и бандити са в СОС. Там няма партии а само интереси ,няма невинни там.
5
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква е разликата между Киро, Фандъкова и Боко - ами Киро нищо не е постигнал и построил, единствено май боцка тази стажантка до него.
4
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Сандъкова няма ли вече да я махат?!
3
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Каква София значи в провинцията няма хора за тях там да си стоят дупките то затова всички избягаха по София и оставиха селата си на джунгалите
2
4
 
8
 
! Отговори
Факт преди 2 години
В общината има пари но много се краде сега искат още от държавата за да откраднат и тях....
1
14
 
7
 
! Отговори
Чичо преди 2 години
Перфектна кметица имаме! Дано я изберем и на следващите избори!