Разкрита е наркооранжерия в затворен комплекс в София

На място са задържани двама мъже
11 фев 2022 20:37, Ния Христова
21
Разкрита е наркооранжерия в затворен комплекс в София
Снимка: БГНЕС
Проведена е вчера специализираната операция срещу наркоразпространението на територията на столичен квартал от служители на отдел "Криминална полиция" в ГДНП, съобщи Bulgaria ON AIR.
 
Претърсен е апартамент от затворен жилищен комплекс, където е установена оранжерия за отглеждане на марихуана. 
 
От мястото са иззети са 228 растения в различен етап на развитие, както и лампи, филтри и други технически съоръжения.
 
На място са задържани двама мъже в момент на полагане на грижи за растенията. Единият от тях има регистрация за престъпления, свързани с наркотици, съобщиха от МВР.
Действията по документирането на случая продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
5
 
! Отговори
Селтикс от Люлин 1 преди 2 години
Узаконете го този канабис бе................ама часният бизнес на милиционерите (които са дилари) ше умре.......П.С> кога ще стигнем американците!?!?
9
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Добре, а апаратурата къде отива след това? Или я пускат на търгове, или да я дават в БАН или Биологическия факултет, за да изследват растежа на различни растения. Може и в разни биологически музеи с живи растения.
8
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хората произвеждат от марихуаната масло и хапчета за тумори всякъкви,наи вече лекува левкемия,това не се пуши защото ставаш много спрял и изветрял наркоман и може да оключиш някое психично заболяване напримерно шезофрения.
7
0
 
7
 
! Отговори
Дайте преди 2 години
Повече инструкции как се отглежда марихуана в апартамент от двама пенсионери. Ще ни стигне ли минималната пенсия да си платим тока? Има ли накаква програма за стимулиране на подобни стартъпи в ББР? Моля редакцията да ни помогне да живеем по-добре.
6
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Тука някои тревоманчета се засегнаха че полицията ги е ударила... ами няма какво да плачете, такива са законите, не си ги измисля полицията. Гласувайте за тревоман, вкарайте го в Парламента, да лобира за желаната от вас легализация. И хоп - полицията няма да ви притеснява. Остава само да намерите отявлен тревоман и да си регистрирате партия, то не е сложно...
5
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Точно че си нямаме хал хабер питаме. При 228 растения, тези трябва да се прескачат с кокили вътре. Ако не живеят там, значи са го наели. И щом наемат апартамент значи се изкарват пари. И в нашия вход има наематели та да внимаваме. И хората от затворения комплекс даже не знаят, вероятно.
4
3
 
0
 
! Отговори
Пивовар и консуматор преди 2 години
До Анонимен 3, я тих бе наркоман пропаднал.
3
0
 
8
 
! Отговори
Ха преди 2 години
Тоз апартамент в затворен комплекс да не е без пари?Работят хората,живота поскъпна.
2
2
 
2
 
! Отговори
Само споко преди 2 години
Петко и Анонимен , не коментирайте и не обсъждайте неща, от които хал хабер си нямате. На никого не са необходими некомпетентните и глyпaви умозаключения на двама , останалото го оставям на въображението на четящите.
1
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Я някой запознат да каже. От 228 растения колко може да е чистата маса. Слагаме ток и покупка на лампите. А тези филтри какви са? И това бере ли се, или се скубе със стъблото. Защото малко ми се вижда.