Куче нахапа пет деца в Южния парк

Задържан е собственикът му
Обновена: 12 фев 2022 18:50 | 12 фев 2022 18:05, Красимир Ангелов
76
Куче нахапа пет деца в Южния парк
Снимка: Pixabay

Пет деца пострадаха при инцидент в Южния парк, съобщи МВР.

Те са нахапани от домашно куче, което било близо до тях.

Децата са на възраст между 3 и 5 години. Всички те са с наранявания - не тежки, но са откарани за преглед.

Инцидентът е станал около 16.30.

Мъж, който е собственик на кучето, е задържат заедно с животното.

Още вижте в следващото видео на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
0
 
1
 
! Отговори
Гери преди 2 години
Тъжно ми е.. Възпитавайте домашните любимци, казват... А къде е възпитанието на децата, които уж са бъдещето на нацията? Това ли е начина? Да налагаме възпитание на животните, а децата да отглеждаме като диви такива? Стотици случаи има на нападнати домашни любимци от несъобразителни и невъпитани деца, някой обръща ли внимание на това? Ако и към мен се затича възрастен или дете, аз също ще хапя! Човекът не е животно, но това не трябва да го лишава от задължението, той да бъде възптан!
59
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Викат бърза помощ за някакви драскотинки по децата и случая супер много се преучеличава. Собственикът е виновен, но и родителите на децата. Като се одраскат на площадката бърза помощ ли викате?
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще е добре и родителите да възпитават децата си, че и да ги наглеждат, а не само да се събират на клюки в градинките и да не забелязват какво правят децата им. Днес в супермаркета детето с мръсните обувки се возеше в количката, където се поставят продуктите. Ей такива са повечето, чак ми се ще и аз да почна да хапя!
57
2
 
8
 
! Отговори
шопендар преди 2 години
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ,СИГУРНО ДЕЦАТА СА НАХАПАЛИ КУЧЕТО,ПИТАЙТЕ ВСЕКИ КУЧКАР,И ТОЙ ЩЕ ВИ КАЖЕ ЧЕ НЕГОВОТО КУЧЕ НЕ ХАПЕ,И ЗАТОВА СЕ РАЗХОЖДА БЕЗ НАОРДНИК
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Шоп Що? Ти къде живеш? В Антон ли?
55
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Апе ли кучето ?
54
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кучкарите и асоциациите им да не се държат като ***-само права и никакви задължения.Като имаш куче или го гледаш както трябва и спазваш правилата или въобще не се занимавай,за да не получиш дупка в челото от някой изперкал баща
53
0
 
10
 
! Отговори
Мутафчийски преди 2 години
Нали беше по - добре като бяха затворени парковете за хора. Само кучетата можехте да извеждате тогава. Сега какво сте са разпищолили сума ти народ навсякъде деца, бабички, старци ... . Затваяй пак всичко и само отвързани кучета с по един човек да виждам!
52
1
 
22
 
! Отговори
Св преди 2 години
Имал съм три - четири пререкания с кучкари, и то за нещо законно - едно Дого Аржентино застанало срещу мен с огромната си паст и ме лаеше, а собственика от 20 метра бавно идваше и едва ли не се наслаждаваше на гледката клатейки безмислено неизползваната каишка. По обществена алея пак без каишки... други големи кучета. Но общото беше озлоблението и наглостта, с които ми отговаряха все едно аз съм виновен, че съм им на пътя. Все едно са от една и съща секта.
51
1
 
10
 
! Отговори
Шоп преди 2 години
Супер якото място за живеене Шопландия, 3г. деца нахапани от куче, лампи по 20к и 1,5млн овце
50
11
 
23
 
! Отговори
Киро Х преди 2 години
Кучкарите са психично болни и това е факт!
49
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Лесно е да обичаш куче. Трудно е да обичаш човек.
48
1
 
18
 
! Отговори
Кръговрата на Живота преди 2 години
Куче нахапва деца... възрастни хора, някоя жена и хората започват да се оплакват... кучкарите и управляващите МЪЛЧАТ. По ниски от тревата... Чакат да бъде забравен случая... Отчаян родител грижил се за нахапаното от кучета дете, ядосан от безхаберието на институциите грабва бухалката и начупва кокалите на първото куче което среща. Кучкарите надават вой до небесата. Управляващите ПАК мълчат. Чакат да бъде забравен случая... Кучкар ядосан от случката започва да извежда кучето си БЕЗ НАМОРДНИК....
47
5
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 2 години
Социопатите кучкари трябва да се ликвидират заедно с коферманите си, страшно противна секта ;) !!!
46
4
 
13
 
! Отговори
Извод преди 2 години
Парадоксално, но факт: любовта на човека към животните се оказва по-голяма от тази на човек към човека. Това след бърз преглед на някои от коментарите.
45
11
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това, кучкари, велосипедисти и мотористи са като тумор в обществото! Като неккъв Путин, братче! Терор, един вид!
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
47, Ок, ама колкото и да е добро кучето ти, никой няма да се занимава с него и теб, за да ти издадат сертификат за безопасност примерно. Требе си намордник, както е в много страни в ЕС. Относно чистенето след него е достатъчна само глоба - това да.
43
21
 
6
 
! Отговори
Прости стопани преди 2 години
С кане корсо съм от 3 г. Времето, което съм отделил от моето е 70% в момента кучето върви до мен не обръща внимание нито на хората нито на другите кучета. Няма да му сложа надморник, никога. Просто глоби за хора, дето си взимат кучета и единственото, което правят е да дават храна и да го издрискат
42
2
 
23
 
! Отговори
Кучкар преди 2 години
Децата са виновни, защото са били без намордници.Детската глутница е нападнала горкото животинче, което само се е защитавало и то доста успешно.
41
5
 
12
 
! Отговори
Психо ваксър преди 2 години
Най-вероятно повечето от тия деца са били неваксинирани! Горкото куче, дано не се зарази с нещо от тия вирусоносители!