Мотористи излизат на протест, движението пред НС ще е затрудено

Мотоклубовете внасят законови промени
53
Мотористи излизат на протест, движението пред НС ще е затрудено
Снимка: НС

Представители на мотоклубове ще излязат на протест от 11:30 ч. Движението по обяд ще бъде затруднено в района на Народното събрание, предаде БНР.

Мотоклубовете в България и 12 сдружения ще внесат предложения за предприемане на мерки за намаляване на пътнотранспортния травматизъм при мотоциклетистите и другите уязвими участници в движението.

Необходими са инфраструктурни промени в участъци по пътя с голяма концентрация на катастрофи и полагане на предпазна ограда под мантинелите. Мотористите настояват също максималната скорост на движение на мотоциклетите да бъде приравнена със скоростта на леките автомобили, а не със скоростта на товарните автомобили.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бзнеса се изложи обещаха да има дадат парички и спреха протеста, превозвачите с големите камиони също. Сега ще има ли и за мотористите парички или свършиха.От времето на ББ всеки протест се потушава с раздаване на пари но и парите са вече на привършване. Дерзайте мотористи надеждата е във вас.
3
4
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно ритуално на площада ще махнат лепенките закриващи номерата им. В неделя от Пловдив до София,не видях нито един моторист да се движи с разрешената скорост за мотоциклет на магистрала. Но за сметка на това от над петдесет мотора изпреварили ме с двеста, двама бяха с видими номера, всички други бяха с лепенки върху номера. Донорчета нагли,каращи като бесни.
2
10
 
5
 
! Отговори
ГЕРБ-ДПС преди 1 година
Важното е протести да има!! До завръщането на власт на Бойко Борисов!!
1
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всеки протестира в тази територия.