Алена Райнхолд Щерк е изчезналата жена в София

Тя е IT специалист
Обновена: 28 май 2022 17:06 | 28 май 2022 16:55, Красимир Ангелов
146

Алена Райнхолд Щерк e 47-годишната жена, която изчезна от дома си в столичния квартал "Бояна". Тя е в неизвестност от над 24 часа.

Още по темата
В дома  ѝ е задействан паник бутон. Децата ѝ подали сигнал, че следа от нея няма, а автомобилът ѝ е открит в гаража на сградата.

Нейни приятели са публикували информация за изчезването ѝ. Предполага се, че жената е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен клин.

Жената е IT специалист, има бизнес за внос на вина от Италия, заедно с бившия ѝ приятел.

Алена Щерк е живяла с чужденец, който се издирва, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


146
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
76
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
85 ти май изобщо не вдяваш къде са учили и че на 15 никой ме те взема *** сериозно камо ли да правиш азбука и преводи. Чети сега - Благодарение на инициативата на Ростислав, Кирил и Методий, изпратени от византийския император Михаил III през 863 г., превеждат най-значимите християнски литургични книги на църковнославянски език.[4]
75
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
А самия ЕлЦин като го видите в очите са си дръпнати и си е чист монгол.
74
9
 
13
 
! Отговори
Убеден съм преди 1 година
Убеден съм ,че на Боко хората почват отвличания защото им секнаха кранчетата. Програмистите са ги таргетирали отдавна - имат заплати 6-7хил лева и спокойно могат да вземат 100-на хиляди откуп на човек.
73
6
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Даже не са стъпвали Кирил и Методий в България. Идват техните ученици. Наум и Ангеларий.
72
3
 
3
 
! Отговори
123 преди 1 година
Който се забърква с далавери, рано или късно изчезва.
71
1
 
2
 
! Отговори
До 87 преди 1 година
Имс, има и такива цветни комбинации, има. Не е за хвалене, ама съм виждАл случайно. Дефинирането им е като In the middle of nowhere хахахаааа
70
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До АнонименВсъщност, остатъка от Великоморавия е днешна Чехословакия, чехите са наследници, самата Великоморавия обаче, е била много по-голяма като територия, отколкото днешна Чехия, а Кирил и Методий са българи по произход
69
6
 
1
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
84 ти не съм почнал.Христофор Колумб не е открил Америка, бил е някой си Иван на мачтата, който видял и извикал земя.Имало е човек на име Иван в екипажа му.Украинският език има много сходни думи с българският, така и Киргизстан също.Това не е важно.Чети сега: Апостол Павел пише за Македония и македонците между 37 до 50 та година, а България е основана 630 г. Можеш ли да смяташ? Къде е 600 та, къде е 50 та г.Не област на Гърция. Говори се, Македония и македонците го посрещнали.
68
1
 
5
 
! Отговори
пенсионер-ветеран преди 1 година
изкуфявам ли що ли, но какво е "сиво-розово-бял камуфлажен" като шарка за клин?!
67
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Елцин се изпусна един път и каза от Москва за 24 май. Кирил и Методи са руснаци. Защото леля им е рускиня.
66
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бонго БонгоКирил и Методий отиват не във Моравия, а във славянската държава Великоморавия, когато вече са дърти и изобщо не са били от там, иначе са от Солун и са българи и има не едно доказателство за това.
65
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Бонго Бонго__СОЛУНСКИТЕ ДВАМА БРАТЯ, ДОРИ И ПРИ НАЙ-ДОБРО ЖЕЛАНИЕ НА БАЩА ИМ, Е НЕВЪЗМОЖНО ДА СА РОДЕНИ В МОРАВИЯ/СЕГА ЧЕХИЯ. СЪЖАЛЯВАМ, НО ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА РЪСИТЕ БИСЕРИ!...
64
1
 
4
 
! Отговори
Смях преди 1 година
Ей такива като Бонго Бонго разпространяват сега клип как Байдън е украинец,а първия президент на САЩ Вашингтон се е казвал Г.Вашенко и е родом от Запорожие.Като станал президент се борил за независимостта на Украйна и да я присъедини към САЩ.На един украински телеграм канал го видях.Какво ли се чудя...според техните учебници французите произхождали от украинците.Макрон бил украинец.
63
3
 
15
 
! Отговори
Още ше има преди 1 година
Тепърва ще има да се отвличат ИТ-та и програмисти. Парите в банките свършиха ,а само програмистите имат пачки и нямат чадър. От отвличания на програмисти могат да се печелят милиони.
62
2
 
2
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Ако е еврейка, лошо им се пише на похитителите, дори и след като приключи случая.
61
1
 
5
 
! Отговори
от IT_сектора преди 1 година
еврейка .
60
2
 
5
 
! Отговори
Рикиджия Северозапад преди 1 година
Готина е става да прави кекс
59
8
 
3
 
! Отговори
Бонго Бонго преди 1 година
Да да, ама друг път.Родени са в Моравия, а се изучават в Солун, понеже Солун е бил известна школа като Магнаурската школа в Константинопол.Историците ни комунисти са ни мило мозъците много.В Моравия са родени!!!! Днешна Чехия.В противовес на немската писменност, ТЕ ДВАМАТА РЕШАВАТ да създадат славянската писменост, за да се чете Библията на славянски, а не на немски.Вижте си изворите.
58
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Статията е паприкаш.
57
3
 
10
 
! Отговори
Поли преди 1 година
До Бонго БонгоДа се върнеш в училище, че си за смях. Вземи един учебник за 7 клас и се образовай!Родени са в Солун, баща византиец, майка славянка. Били са във Великоморавия по време на третата си мисия по покана на княз Ростислав