Френският институт се присъединява към София Прайд с 10-метров флаг

15-ото издание ще се проведе на 18 юни
Обновена: 7 юни 2022 14:58 | 7 юни 2022 14:58, Петя Славова
187

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

С 10-метров флаг Френският институт се присъединява към тазгодишния София Прайд. Най-голямото ЛГБТИ събитие отбелязва на 18-и юни своето 15-о издание.
Още по темата

Музикалната програма стартира в 16.00 часа със специален концерт пред Паметника на съветската армия.

От 19.30 до 21.00 часа ще се стартира и традиционното шествие, в което се очаква да се включат близо 15 000 души от цяла България.

Подобни мероприятия се провеждат ежегодно от десетилетия по целия свят и тяхната цел е да покажат, че любовта няма граници, език и цвят.

Всички хора трябва да бъдат равни и заслужават да живеят живота, който ги прави истински щастливи", споделят от организационния комитет на София Прайд.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


187
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
128
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От биологична гледна точка някъде в генома на тези индивиди е настъпила някаква промяна заради което те имат и такова поведение.Оставете ги намира-природата така си елиминира допуснатата грешка.Колкото повече не са ни интересни толкова по малко ще парадират!И колкото и да ме упрекват,че не е така-истината е,че само за 2% от гените ни е ясно какво кодират! Останалите 98% не е ясно каква функция излълняват.
127
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ще донесат маймунска шарка.Само това ни липсваше.
126
1
 
1
 
! Отговори
Възмутен зоо-педофил преди 1 година
А ние които обичаме малки тесни козички и яренца кога ще ни направите парад в столичната зоологическа градина? И ние искаме равни права с другите извратеняци...
125
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Какво искат още тези хора?!? Те са навсякъде по медиите, имат толкова много свобода, хората много отдавна привикнаха и вече са толерантни към това общество. Не мога да разбера нуждата от тези гей паради?! Мисля, че ефекта е отрицателен.
124
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финансиран от американското посолство и Сорос.
123
3
 
6
 
! Отговори
АЗ преди 1 година
Тази година ще ги посрещнем с яйца и домати.'
122
3
 
20
 
! Отговори
Аман преди 1 година
Стига с тия ненормалници! Пък и се афишират , че не са в ред! Както беше казал иконома на лорда- "*** де.. ра.с и..сър!
121
2
 
18
 
! Отговори
Бай Иван преди 1 година
Кирчо и кокорчо ли ще го водят ;) ???
120
1
 
4
 
! Отговори
Иван радоев преди 1 година
Е как да кажа на sapuno какъв е като и той не знае
119
2
 
12
 
! Отговори
Иван радоев преди 1 година
А така, това ще спре и войната и пандемията и цените и най-вече ще възпита децата в изкопните европейски ценности, абе всички предпоставки за веселие и празник са налице. Бедни, бедни Македонски, защо не умря при Гредетин....
118
1
 
15
 
! Отговори
Йоко преди 1 година
Гейчета! Да си ги заемат и да се прайдосват.
117
0
 
6
 
! Отговори
мдам преди 1 година
До Ивайло Шопски В "Нейчър" писаха,че се е появила някаква мутация на вирусен сифилис,дето антибиотиците не го лекуват!Основно сред обратните!
116
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно беинтресна тема.Бих предложил единствено бих предложи като се съберат да си оголят пърдялниците и да си забият по едно флагче в дупарките че да се забелязват по отдалече мекотелите .
115
1
 
12
 
! Отговори
айде сега преди 1 година
До sasuno Геювете не ходят по паради бе,човек!Да си видял Азис или лорд Минчев на парад!?Или Васко Кеца!?Няма и да ги видиш!По паради ходят п-е-д-ер-ас-тите!И ако смяташ,че двама сбъркани могат да правят семейство,значи си в голяма грешка!Да си жив и здрав!
114
3
 
17
 
! Отговори
Извратеняците преди 1 година
вече официален празник ли имат?!? Гн¥сни психари,развяват си сексуалните предпочитания на площада, сякаш на някой му пука какво къде си навират! Но, нееее, трябва да си покажат сбърканото съзнание пред нормалните хора!ЕвроGейци, сър...
113
2
 
14
 
! Отговори
кмето преди 1 година
121 По полека със заплахите "мъжки" да не ти запалим з.а.дника кога най малко очакваш! А това къде ще ходиш с другия п*Ал ни най малко ни интересува. Внимавай само да не прекалиш.
112
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
18.Божието гневно неодобрениеизбухва, когато се натрупат делата на човешкото18неверие, злосторничество и лъжи, когато хората сеопитват да сложат покривало на истината. 19.Те знаятвсичко, което е възможно да се знае за Бога. ЗащотоТой им го показа. 20.Като наблюдават дълго изадълбочено това което Бог е създал, хората винаги саимали възможност да видят това, което техните очикато такива не могат да видят: вечната Му сила и божествената Му натура. Така че никой няма доброизвинение. 21.Те познаваха Бога, но не Го почетоха, нито Му благодариха. Мислите им бяха безполезни, аглу
111
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Спрете да парадирате и ще ви мразят по-малко! От векове има хомосексуалисти и никога не се е парадирало така гнусно и не е имала толкова открита омраза. Кому е нужно всичко това? Познавам хомосексуални, които също мразят тия паради и смятат, че така настройват другите още повече против тях.
110
6
 
9
 
! Отговори
не може преди 1 година
До ДА Луков е фашист,а сбърканите са демокрасти!
109
4
 
19
 
! Отговори
ДА преди 1 година
А Луков марш не може,а!?