ВМРО: Забранете "София прайд"

Извращение, тази година ще има и специална детска сцена
10 юни 2022 20:34, Анисия Иванова
147
ВМРО: Забранете "София прайд"
Снимка: БГНЕС
Съветници на ВМРО в София поискаха от кмета на столицата Йорданка Фандъкова и Столичния общински съвет да забранят провеждането на „София прайд“, съобщиха от пресцентъра на ВМРО.

Повод за декларацията е поредният разрешен от Столична община гей парад на 18 юни тази година. Това е 15-ото поред издание на пошлото шествие, което общинарите позволяват, казва Карлос Контрера. Зад документа застават и останалите съветници на ВМРО в Столична община – Владимир Митов, Михаил Петров и Димитър Антов.

"Това ли ще завещаем ние на децата си? Ще запазим ли културния и цивилизационен код на българския народ, или ще се претопим в блатото на новото модерно, което отрича граници, нации, езици? Новото „модерно“, което в своя агресивен розов либерализъм иска да заличи всичко старо, включително моралния и етичен кодекс на българина", питат представителите на ВМРО.

"И стига с тази мантра, че става дума за нечии права. Всеки сам избира какво да прави или да не прави в спалнята си и никой не се интересува какво става там. Става дума за налагане на нов ред, на ново мислене. Да си го кажем открито – този прайд се случва и продуцира от НПО-та с неясно чуждо, външно финансиране с активното съучастие на няколко посолства", категорични са те.

В обръщението към Фандъкова и СОС съветниците на ВМРО наблягат на това, че се допускат извращения, които умело се използват за промиване на мозъка на подрастващите и дават за пример поредната „безобидна“ книжка, разпространявана безплатно преди прайда - с провокативното име „Юлиан е русалка“. Да не пропуснем и друг доста притеснителен елемент от гей парада тази година, а именно, че на него ще има и специална детска сцена.

"Само ще вметна, че от повече от 2 г. правите всичко възможно Програмата за подпомагане на родителите на новородени деца в София да не се приеме – защото нямало пари. Но пък да се дават подир парадиращите със сексуалната и менталната си ориентация може, все пак са по-важни от това да се раждат български деца във времена на демографска криза", възмущава се Контрера. 

От ВМРО уточняват, че за да се обезпечи мероприятието, ще е необходимо командироването на десетки полицаи от цялата страна, както и че провеждането му ще струва хиляди левове на българския данъкоплатец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


147
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Извратеното е новото нормално! Банда гейове и пeдoфили узурпирали властта в "Евро-Атлантическото пространство" си дерибействат вече десетилетия безнаказано...
34
6
 
7
 
! Отговори
Българин преди 1 година
Най много съжаляваме че контрерата се родил и изпълзял от джунглата си дошъл в Европа
33
17
 
9
 
! Отговори
Марсел Попов преди 1 година
До АнонименНе само че децата могат да си избират пола, но и ако го беше написал това в бяла държава вече щеше да си арестуван!
32
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Абсолютно!Тая политика взема да ни се качва на главите вече!
31
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Навремето, така по нареждане от Москва, казионно се лансираха парадите в чест на "Великата Октомврийска Социалистическа Революция"... Само дето сега "началниците" са в Брюксел...
30
12
 
14
 
! Отговори
хахах преди 1 година
Е тва ли ви е проблема? - София прайд... Всичко друго ни е в ред, та и до това стигнахме.
29
9
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Има само два пола мъжки и женски другото е болна работа.
28
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До "До 17" - всички психолози. Има документи (официални) по темата. Намери си някой познат психолог и го питай, да не кажеш, че аз съм ти го избрал нарочно, да те лъже. А това, че по форумите гейовете го пишат, значи, че имат по-добри познания по психология от теб, явно. Ти си отричай де, явно така ти е по-лесно, не си натоварваш мозъка.
27
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На колониите е забранено да правят хетерокекс
26
11
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Господ ни е определил пола преди милиони години, деген.ерати такива
25
9
 
8
 
! Отговори
Нане преди 1 година
Е как да го забранят, кат кирчу, асан, льонка и линда галопа ша участват в него... Там ша представят новото правителство.. =))))
24
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Не е лгбти, а гмо хора по-точно
23
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Браво на ВМРО! Винаги са имали последователна позиция по този въпрос. А Възраждане нещо не ги чувам да се изказват по темата.
22
25
 
9
 
! Отговори
Марсел Попов преди 1 година
До АнонименДецата имат право да си избират пола, кой си ти че да казваш какво трябва и какво не трябва?
21
6
 
18
 
! Отговори
До 17 преди 1 година
Кои са тия психолози?Пълни лъжи-пиша и в други форуми и навсякъде гейовете пишат, че противниците им били скрити гейове. По това вече ви познавам. Което означава, че имате големи комплекси. Сами осъзнаване колко сте извратени,ама искате да изкарате и другите като вас.
20
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До колко дни след "парада" ще се появи първия случай на маймунска шарка в Бг? Дайте да наддаваме да видим кой ще познае - не повече от 2-3 дни според мене. *** така и не разбраха, че не мразим тях, а това, че непрестанно парадират с недъга си и то по най-гнусните начини.
19
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Асоциален Примитив Как да не ги забележиш тези пошли същества дето парадират?
18
7
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Проблема е ,че се опитват за зарибят децата , това са престъпници
17
12
 
6
 
! Отговори
няма ВМРО преди 1 година
Има мераклии за парламента!Ако бяха истинско ВМРО щяха на бързо да ликвидират гей-парада,и то така,че повече никой и да не си помисли за такава щуротия!А това вмро са най-обикновени пръдльовци!
16
1
 
6
 
! Отговори
Асоциален Примитив преди 1 година
Само с това, че ги забелязвате им правите реклама. Щом не можете да ги спрете ги игнорнете. Ако се даде пълна свобода на хомосексуалните, те постоянно ще дават пример на децата ни какви не трябва да бъдат, защото ще започнат да се самозабравят. В момента несъзнателно им внасяте баланс и ги превръщате в жертва.