Продължава протестът в София: Попречиха на полицията да разпита свидетел

Колеги и близки на загиналия таксиметров шофьор се събраха с искане за справедлива присъда
135

Блокади на възлови кръстовища и напрежение в София за втора поредна вечер след смъртта на таксиметров шофьор. Колеги и близки на загиналия се събраха с искане за справедлива присъда. Стигна се и до напрежение.

До ескалация на напрежението се стигна, когато блокираха булевардите "Тодор Александров" и "Константин Величков".

Още по темата
Полиция изблъска протестиращите от булевардите. Към протестиращите се присъединиха още хора, но в крайна сметка напрежението бе овладяно.

Протестиращите обаче попречиха на полицията да разпита свидетел на инцидента, съобщава Bulgaria ON AIR.

"Призивът ми е хората да се съберат и да изразяват недоволството си мирно. Да не пречат на хората да пътуват спокойно", каза директорът на СДВР старши комисар Калоян Милтенов.



Още вижте в следващото видео

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


135
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Прокуратурата е казала: Действайте, няма да обвиним никого. Ако не - проверки за наркотици в квартала. Избирайте.
24
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Винаги съм го казвал - има толкова незаселени територии по света и острови - например Гренландия. Всички poмeи трябва да се изселят там и да им се направи държава там. Интересно ми е каква икономика ще имат и т.н. Стига с тия *** писна ни от тях.
23
12
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Боко и Гешев какви ги вършат? Плащат за всичко това и провокират това.
22
0
 
30
 
! Отговори
Eyewitness преди 1 година
Изтече информация за нападната студентка от май-мyните! Вероятно ще гледат да прикрият случая!
21
0
 
34
 
! Отговори
ДА преди 1 година
Абе, щом и Гешев е ходил да ги успокоява, смятай на къде духа вятъра! Много нагли станаха ***! Все те са прави и онеправдани! А ако беше починал българина, дали щеше да се блокират булеварди и дали Гешев щеше да дойде на крак!?
20
3
 
21
 
! Отговори
Саки преди 1 година
Путин бързо би се справил с тия. За максимум час и ще ги вкара всичките по затворите и лагерите,като преди това ще ги превъзпитат в мазетата на милицията.
19
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
С тези първобитни няма оправия.
18
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тези ви избраха новото правителство и чак каскета им отиде на крака. Защо не протестират когато някой от техните убива бабите и дядовците ни за да им отмъква пенсиите или за ало измамниците. Я да се проверят дипломите на всички таксиметрови шофьори дали са истински.
17
0
 
32
 
! Отговори
era преди 1 година
самия ром си го казва това не е протест, а бунт, после реве защо полицията ги бие. Не може да разбере каква е разликата между двете неща. Трябва и акъл, драги, а дотогава ще те млатят с палката.
16
0
 
32
 
! Отговори
до 18 Уффф преди 1 година
Това , че наркомани и сводници рецидивисти са се били по улиците и нападателя е починал вероятно от свръх употреба на наркотици НЕ ДАВА ПРАВО на очевидно осверепяла първобитна тълпа да преследва невинни хора , да чупят коли и да застрашават обикновени граждани! Иначе би означавало, че ние имаме право като отговор за тяхната агресия към невинни видима от много кадри, да нападнем утре всички в техния квартал!
15
2
 
18
 
! Отговори
Мислете ако можете преди 1 година
До Стою НеделчевВ голяма грешка си могат да ги изринат за нула време, ама нали са електорат на една определена политическа сила и не им се разрешава да ги пипат така по грубо, че избори идват и ще са им необходими. Не ви ли направи впечатление каскета в кой квартал ходи днес да им се обяснява. Вие си направете изводите коя политическа сила защитава ромите и защо?
14
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До 18 айде първо внимавай в картинката, прочети малко, помисли малко, и после се качи на белия кон да проповядваш
13
1
 
25
 
! Отговори
Granik преди 1 година
Хехе полицията е безпомощна пред тия . Явно крият бияча брат на таксиджията. Тия никога няма да станат като нас и ние никога няма да ги приемем за част от нас.
12
23
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Уффф не ни трябва етническо напрежение...в края на сметка ако утре убият някой от нас така ли ще говорите?Имат право да протестират.Не може ей така да хванеш някой и да го пребиеш за това как кара.Има си дрогирани и пияни,които не само на poмите налитат.Онзи ден на една жена с две деца някакви налетяха обаче тя избяга с колата,а този наркомана е слезнал да прави бой.
11
0
 
20
 
! Отговори
Z преди 1 година
Добрата новина е , че когато започне световното по ракети, ще имаме шанс да ги направим всичките тези космонавти посока Индия! Гответе се - шансът ще е само един!
10
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ето тези гласуваха докато вие бяхте за гъби.
9
0
 
22
 
! Отговори
ПЕТИЦИЯ преди 1 година
Индия си ги припозна тези, да и ги върнем!
8
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Попречиха на полицията да разпита свидетел" "близки на загиналия таксиметров шофьор се събраха с искане за справедлива присъда" - ТИЯ ДВЕТЕ КАК СЕ СЪЧЕТАВАТ ТОЧНО? Май че не искат справедлива присъда и укриват нещо? ММММ?
7
3
 
22
 
! Отговори
ФЕН преди 1 година
Ако има мъже в България утре трябва да са по улиците на ФАКУЛТЕТА!!!
6
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Мунгасите не искат справедливост. Ако има справедливост, тя вероятно ще отсъди срещу тях. Просто такава им е боята. Носи противозаконност, античовечност и несправедливост. Но не може да говорим за това, въпреки че всички го знаем. Трият.