Жена почина при пожара в "Лозенец", двама са в болница

Все още се изясняват причините, довели до огнения ад
28

Снимка: БГНЕС

Жена на около 80-годишна възраст почина, а други двама са пострадали при пожара в жилищен блок в София, съобщиха от МВР.
Още по темата


Инцидентът е станал около 15:00 часа на осмия етаж, в блок на ул. "Цветна градина".

Предполагаемата причина за смъртта на жената е вдишване на голямо количество пушек. В болница са откарани младеж на 16 години и мъж на 52 години.

Пожарът е локализиран. Причините се изясняват.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още по темата: Лозенецпожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Аз преди 1 година
До Сетих сеНяма Капка Кумар там, но да - ресторанта е непалски и няма общо с пожара. Отделни сгради са и ги делят стълбите. Всички сме съседи :)
18
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Жалко за жената, а и какъв стрес са изживели съседите точно преди Коледа, не ми се мисли! Иначе за блока - чудесен е, за разлика от новото строителство. На втория етаж живее мой приятел и затова се зачетох в статиите. Апартаментът му е много голям и със страхотно разпределение.
17
0
 
7
 
! Отговори
Димо от махалата преди 1 година
Блокът си е абсолютно прав и е от 50 години! На стъмен скат е ,както много други в Лозенец.
16
1
 
8
 
! Отговори
До 13-от Лозенчанин преди 1 година
Този блок е от времето на соца бе дечко пъпчиви и празно глави какъв герб през 70те! Боже какво изтрещяло ,без мозъчно поколение!Абсолютно прав и е на стръмен баир!
15
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Обадих се на 112 и дълго време горя, преди да започнат гасенето. Един пожарникар се вайкаше къде ще спре линейката. Помогнах му да избута празен контейнер с *** на тротоара. Виждал съм, че държат изпит по бягане на стадиона, но тук не видях никой да тича или бърза. Като при предния пожар в района можеше да видиш неадекватни служители, бръкнали си в джобовете. Изхвърлете неизправните уреди, газовите бутилки и предупредете съседите си да внимават. Аз разчитам само на Господ и късмета си...
14
0
 
6
 
! Отговори
Ха-ха преди 1 година
До НормалноНе гледай блока отвън. Килнат-некилнат, но апартментите си ги бива ... като квадратура!Не са като тези в модерните днешни ккоперации/блокове - купуваш уж 100 кв., а то няма и 70 реално!
13
8
 
1
 
! Отговори
Нормално преди 1 година
И аз ако живеех в толкова крив и смешен блок, и аз щех да му драсна клечката.
12
9
 
2
 
! Отговори
стрит изгледи преди 1 година
Нищо ня проверяам блока не струва. Сигурно пак някой архитек от герб откради парите и го е направил толкова грозен блок и крив.
11
8
 
2
 
! Отговори
100ян 5ков преди 1 година
дебa скапания блок, как може да се килне така от един обикновен пожар, сигурно някой ГЕРБ-аджия го е строил и е откраднал половината пари, както обикновено.
10
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Още леко дими ,а от прозорците пожарникарите изхвърлят обгорели и недогорели предмети и покъщнина!
9
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя извратен блок как се е килнал, аха-аха всеки момент да падне. Дебa тъпия архитект, не можа ли да го направи обикновен ми тря вечно се праи на много интересен. Аман вече.
8
1
 
9
 
! Отговори
100ян преди 1 година
До 1 Килнала ти се е празната гл ава... такава е самата архитектура на блока, провери на стрийт изгледи.
7
1
 
11
 
! Отговори
Очевидец преди 1 година
ТОВА е след завоя на Милевска планина към Кожух планина на баира !Горната е ЦВ.Градина.Горя цял час от нас/ на Арсеналски /го гледахмеЗловещо беше ,огромни пламъци и дим! Много трудно го угасиха.......Блокът си е нормален не се е криввал!
6
1
 
11
 
! Отговори
Koko преди 1 година
До ДО 3Едно съм забелязал. Който кълне, обикновено децата му ги застига. Случаи такива има много. Затова никога не си го позволявам, дори и на шега.
5
7
 
1
 
! Отговори
ДО 3 преди 1 година
ЖИВ РОДНИНА ДА НЕ ТИ ОСТАНЕ *** МРЪСЕН ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ПЛАЩАШ НАЕМ И ВСЕ ДА СИ ***
4
7
 
1
 
! Отговори
Отец Нафърфорий преди 1 година
Ако долу има ресторант е ясно. С времето мазнината при готвене се отлага по комина и полепва сигурно до последния етаж. Една искра и се запалва комина- най- силно разбира се гори на последния етаж, защото при изхода има най- много кислород. Ужасно. Затова и се правят преустройства, които некорумпираните чиновници не трябва да разрешават, ако има риск като този. Ако изобщо е законен този ресторант в жилищен блок де....
3
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да почива в мир бабата и дано останалите пострадали хора се възстановят бързо. Много е опасно със сами възрастни хора. Забравят фурни, котлони, печки духалки, скари, ютии и какво ли още не. Плюс претъпканото жилище с ненужни, но пък силно горими вещи.
2
15
 
2
 
! Отговори
Мен преди 1 година
Това са кореняците лозенчани-елита на нацията с големите претенции и кюмбетата вкъщи горящи каквото са събрали
1
3
 
5
 
! Отговори
Сетих се преди 1 година
коя е сградата - това е високият блок, непосредствено до индийско-китайското ресторантче, където шеф Манчев им оправяше реномето в "Кошмари в кухнята". (Съ)собственичката се казваше Капка Кумар, доколкото помня, не че имат отношение към пожара, де. :) И не, блокът не е килнат, архитектурата му е такава, че най-високите тераси имат стени под ъгъл. По-добре е от скучна праволинейна соц-панелка, във всеки случай! ;)