Протест пред президентството: "Ние сме България, ЕС и НАТО"

Граждани протестират срещу позицията на държавния глава
10 фев 2023 21:06, Красимир Ангелов
192
Протест пред президентството: "Ние сме България, ЕС и НАТО"
Снимка: БГНЕС

Граждани се събраха пред президентството на протест под надслов "Ние сме България, ЕС и НАТО! Радев – вън, Протестът се организира от Инициатива "Бъдеще с памет".

Още по темата
"Действията на президента Радев обричат бъдещето на детето ми и бъдещето на моята България в лоша посока", коментира пред медии Петър Москов.

Той каза, че държи да е част от „процеса, който ще отстрани този човек от властовите механизми, които използва, и ще може да възстановим смисления и добър път, по който бяхме тръгнали“. Според Москов български президент, президент на държава член на ЕС не може да прави реверанси към "сатрапски" режим.

Протестирам срещу поведението на президента Радев, който не защитава интересите на България, а тези на Русия, коментира за БТА Даниела Стефанова. Според нея той трябва да си подаде оставката, заедно с вицепрезидента.

(БТА, Никол Николова)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


192
Още по темата: протестРумен Радев
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
136
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът му е през ушите за би тая сбирщина където се е събрала
135
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Импийчмънт на военната диктаторска мутра!
134
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Президентът е военен терорист.
133
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Бъдещето на България е добра политика за просперитета на държавата. Добро решение за ядреното гориво, както и за евтин газ и въпросът за Македония ! България има право на вето по негативни въпроси за България! Браво на президента! Решението на ЕС хората и децата им да се хранят с инсекти също ли подържат протестиращите! Липсата на газ, торове, горива, ел енергия, и от там високите цени, които ще се дигат още, също ли подържат протестиращите! За какво протестират, защото ще живеят по нормално ли?
132
4
 
13
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
ние сме в нато и ес без референдум предишното нс което разреши изпращанетона оръжие за украина е съставено от 39 процента изб активност на 2 окт 22 такаче до тук нищо не може да се твърди че българите искаме воина ние искаме преговори и мир да се разгледа генезиса от 2014 до сега които е виновен законфликта на съд
131
12
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 1 година
Какви глупости пишете без да сте чели какво е казвал Радев в Брюксел еднолично в парламентарна република изведнъж Радев овладя цялата власт затова беше излязъл с вдигнат юмрук да си управлява еднолично и да е недосегаем от правораздаване
130
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
"Ние сме България, ЕС и НАТО",,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,,,,,,,,,,,, ,,,,,,, Вие конкретно не сте България, щото сте жалък слугинаж, които предавате и продавате всичко българско за постчета и пари. Вие не сте ЕС (и ние не сме), защото самото ЕС не ни брои и за нула и постоянно ни го показва и доказва. А дали сте (сме) НАТО дано не ни се налага да разбираме по трудния начин, когато ще бъдем зарязани сами да се оправяме и най-много "подкрепени" с някоя загрижена декларация. *** продажни.
129
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протестът се организира от Инициатива "Бъдеще с памет". Така пише. А кой организира Инициативата. Памет, ама каква? На изкуствена прилича.
128
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гълъбът на Радев изпраща помощи за Сирия спусна българското знаме наполовина,но Радев бил български президент.. по какво да разберем че са българи?!?
127
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако тия са ЕС, Нато и България - товари на един автобус и ги пращай в Окраина... Какви са тия окраински знаменца, София е все още столица на България....
126
3
 
20
 
! Отговори
3-ДорогиЗаГрюнешайзе преди 1 година
На финала Зеленски има три пътя: 1) Чаушевския калашников; 2) Бримката на Хасан и 3) Палачинката на Хитлеренски Адолфиенко. При която палачинка Зеленски ще бъде завит в одеало накиснато в сибирска нафта "Нафта" и запален от към краката с одески кибрит "Одеса", за да усети ужасите, мъките и болките които хората в одеския профсъюзен дом са изпитвали когато солташаците на Зеленски са ги подпалили, затворили вратите а *** с противогаси са изхвърляли живи хора от прозорците на най-горните етажи
125
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Изглеждат повече пенсионери и стари хора :)
124
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Повечето са украински бежанци не българи!!
123
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Протест, с платени статисти със суми м/у 40-50 гроша.
122
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кака Костадинка - Кварталната К. То бива бисексуали, ама такъв лидер още е нямало Рундьо Радев - Рьждиво Резе.От един дол (не от връх) дренки. Брани от най-долното място.
121
4
 
1
 
! Отговори
познавачевски къш преди 1 година
До УКР пасош за Дикеф:::: абе ти за кого пишеш врели некипели, бе?Или не го познаваш или си някакъв ненормаленукраинец. Вижда се че са ти свили паспорта и за виждаш не на кого а на великия спотно политически коментатор. Ако искаш да знаеш той е бил женен за една дето само тинесияклецал, нямамва Иванка или не не не Стоянка. Дмек на твоя език Стоянка е Спирка дето стоят и никой не идва. Аре къш там за долното течение на Днепър Вадата
120
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Възрожденските копейки и Митрофанова не могат да повярват, че може да има спонтанен протест, щото са свикнали да ги извозват с автобуси и да ги черпят с кафе и кола (обичат Путин, но не пият квас). Ами ще го разберат скоро. Както и тези, които искат съветска власт в България. Е, пишете си плювните, вашта фашаго-комунистическа идея умрЕ.
119
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Долу възрожденците и платените тролеи пак са искали пейзажа с митрофански платени излияния. Тресе ги страх, че все пак сме в ЕС въпреки популистките измишльотини на КККК: Кака Костадинка - Кварталната К.
118
8
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На тия с укрознамената сигурно пак не им стига манджата по хотелите, та са тръгнали по протести. Не виждам какво искат от нашия президент. Да ходят пред техния да протестират.
117
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До дедо Ташунко KoМунист е Румен Георгиев Радев. Не бъркайте кой кого е... Казано е в Библията!