Безплатни прегледи в столична болница при много специалисти

Необходимо е предварително записване
5
Безплатни прегледи в столична болница при много специалисти
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Безплатни прегледи ще се извършват в столична болница в рамките на кампания "Бъдете здрави", организирана от лечебното заведение. Това съобщиха от "Софиямед".

Инициативата е по повод 11 години от създаването на болницата. Прегледите ще се извършват от специалисти по акушерство и гинекология, по кардиология, по съдова хирургия, по оториноларингология, по дерматология, по ендокринология, по обща и лапароскопска хирургия, по медицинска онкология, по инфекциозни болести, по урология, по гастроентерология, по нефрология, по пулмология, по педиатрия, по неврология и детска неврология, по ортопедия и детска ортопедия, по очни болести и детски очни болести.

Необходимо е предварително записване, което може да се направи през онлайн платформата на Superdoc.bg. Всеки пациент със записан час трябва да регистрира данните си на Централна регистратура преди извършването на прегледа.

„Бъдете здрави!“ е профилактичната кампания на УМБАЛ „Софиямед“, за чиито прегледи не се изисква направление от личен лекар и са напълно безплатни за пациента. Ние вярваме, че профилактиката е най-добрата превенция, отбелязват от болницата.

„Софиямед“ е открита официално на 9 май 2012 г. като част от верига лечебни заведения, функциониращи на територията на България. С решение на Министерския съвет от 31 юли 2014 г., „Софиямед“ става университетска болница.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: прегледиСофиямед
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
0
 
! Отговори
11111111111111111111 преди 11 месеца
ДОБРЕЕ
1
0
 
5
 
! Отговори
СМЕХ... преди 11 месеца
Абе щом е за "без пари"...може и у гробищата да те пратят...ха,ха,хааааааа...ПАК СТЕ НА ДАЛАВЕРА!