19-годишен шофьор е помел загиналите момче и момиче в София

Имало е гонка с полицията, след като водачът не спрял на стоп палка
Обновена: 8 май 2023 10:22 | 8 май 2023 09:18, Елка Василева
258
19-годишен шофьор е помел загиналите момче и момиче в София
Снимка: архив, БГНЕС

Двама души са загинали при катастрофата снощи в София, съобщиха от Центъра за спешна медицинска помощ в София.

Още по темата
Сигналът за пътния инцидент е получен в 00:23 часа. Веднага на място са изпратени две линейки.

На място са установени починал мъж на 23 години и починало момиче на видима възраст около 19 години. И двамата са били пешеходци.

Шофьорът на автомобила от катастрофата няма наранявания, уточняват от Спешната помощ.

Все още няма официална информация от полицията.

По първоначални данни малко след полунощ 19-годишният шофьор не се е подчинил на знак за спиране с полицейска стоп палка. Започнало е преследване по бул. "Сливница". Близо да бл. 16 младият шофьор помита младеж, пресичащ на пешеходна пътека, който загива на място.

Малко по-надолу по булеварда същият шофьор се блъска в кола и помита младо момиче, на видима възраст 19 години, предаде БНТ. Момичето също загива на място.

Шофьорът, причинил двете фатални произшествия, е без наранявания. Тестовете му за алкохол и наркотици са отрицателни.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
193
3
 
3
 
! Отговори
АНОНИ МЕН преди 1 година
Пурдавам чисто нов лада цвят патлуджан. Стаклото с ток пада доло аз съмго слагал.Музиката свадба
192
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Да бе мирно стояло..
191
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За алкохола са го изпуснали, но за дрога могат да проверят кръвен тест. Бягал е от проверката в дискотеката, където полицията го е унижила да кляка. И тези 400 наркомана от дискотеката трябваше да ги проверят за дрога. Мафията печели и пере пари от дрога във всяка дискотека.
190
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е тоя е направил почти голям шлем. Още малко да се беше напънал за трети.
189
0
 
14
 
! Отговори
Един преди 1 година
До Анонимен 199. Точно така изглежда. Четох, че не са му взели и кръвна проба за алкохол и наркотици въпреки че според очевидец се е държал неадекватно.
188
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И кой е този убиец? Име няма ли си?
187
7
 
1
 
! Отговори
БКП Фен на Крадев преди 1 година
Аз бе бих понесъл моят фюрер да бъде свален от власт! Не ме интересуват вашите катастрофи..
186
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това момче как не са го усетили че не е в час
185
0
 
16
 
! Отговори
Анализатор преди 1 година
Докато не мислим за жертвите,а не да казваме-Шофьорът на автомобила от катастрофата няма наранявания-няма да се Оправим Никога.В САЩ дават по една доживотна за всяка жертва.
184
1
 
24
 
! Отговори
Гроби Таласъмо преди 1 година
Аз съм решително против смъртното наказание. На тоя бих му дал 50год.не затвор а трудов лагер окован по 12ч. само нощен труд или в някоя мина. Отделно търтеите корумпирани,съдии,прокурори и адвокати бих премахнал - достатъчен е военен съд и.....по бързата процедура.
183
1
 
8
 
! Отговори
Да бе преди 1 година
До ***-- Какво ти е виновен Президента бе неща....к? Нали и ти си от неграмотното поколение на този дето е решил да бяга от полицията. Това не е като игрите които играете на мобилните си устройства това е реален живот в който има отговорности. жалко за загиналите тях нямаше да ги има ако толерастията не бе заляла и България. Този из...д трябваше да бъде застрелян в момента в който не спира на полицейската палка. Тези права за които тръбите не са само за вас а и за околните .Кога ще пораснете
182
8
 
2
 
! Отговори
Комуне преди 1 година
Важното е че, мандатът на пингвина ни си продължава... какво ни интересуват някакви човешки жертви?!?
181
1
 
21
 
! Отговори
Май е синче преди 1 година
На някоя важна но изключително прогнила клечка. Залагайте.
180
1
 
29
 
! Отговори
Бой и пак бой преди 1 година
Не забелязвате ли колко смърт причиняват водачи около 20 г. възраст последните години? Не се подчинил на стоп палка?! На това ли учим новите поколения?! Тотално безразсъдство, липса на всякаква отговорност и безнаказаност! Време е да почнат да влизат в затвора за по 20+ години, за да има респект и превенция. Какво стана с другите знакови дела? Помитат следите!
179
1
 
28
 
! Отговори
някой преди 1 година
Имаше подобен случай в Германия преди няколко години, някакъв младеж след гонка блъска колата на някакъв пенсионер и го убива. Дадоха му доживотна за назидание. От тогава не съм чул да има подобни случаи.
178
0
 
9
 
! Отговори
НЕ-РЕДОВЕН СМЯХ преди 1 година
"Имаме нужда от работещ Парламент и парламентарноизбрано правителство, които да приемат закони, адекватни на обществените нужди." ХА-ХА. Че за 30 години "демокрация" с действащо правителство що не са приети закониТЕ, които са адекватни на обществените нужди? НЯМА ВРЪЗКА МЕЖДУ РЕДОВНОТО ПРАВИТЕЛСТВО И ПРИЕМАНЕТО НА "АДЕКВАТНО" ЗАКОНОДАТЕЛСТВО!
177
1
 
11
 
! Отговори
Дела, а не думи преди 1 година
"Слънцето" на Републиката още да се цупи, че не му щат министрите... Имаме нужда от работещ Парламент и парламентарноизбрано правителство, които да приемат закони, адекватни на обществените нужди. Англичаните например такива застраховки за плеснали на младите шофьори, че масово младите хора 18-25-годишни бръмчат с велосипеди и тротинетки. Т.е. има елегантни начини да се ограничи достъпът до коли на индивиди, дето си мислят, че всичко, което хвърчи, се яде. Колко още българи трябва да умрат?!?
176
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На ония дрогирания какво му дадаха не си спомням ? маминото синче ? А на ония дека майка му на Винпрома ? На него колко , колко , колко, оправия няма. Тирания 500 години и отново продължава !! Крумовите закони само ще оправят нещата !
175
0
 
1
 
! Отговори
Teo преди 1 година
***, оправете си статията. Поне я обновете. От полицята опровергаха твърдението, че са го преследвали, отделно починалите са били заедно. Това не го оневинява, но разликата в затвора е около десет годинки!
174
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Книжка за МПС да се получава след навършване на 30 г..