Шофьор удари майка и дете и избяга

Инцидентът е станал на пешеходна пътека в Студентски град
16
Шофьор удари майка и дете и избяга
Снимка: БГНЕС

Кола блъсна майка и дете на пешеходна пътека в Студентски град в София. Инцидентът е станал малко след 17:30 часа пред Спортната академия.

Шофьорът не е спрял и е избягал с колата. За радост майката и детето са без наранявана, на място е пристигнала и линейка.

Според очевидци водачът е жена, а в колата и е имало 2 деца.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
2
 
4
 
! Отговори
Готин преди 10 месеца
Произшествията на пешеходни пътеки ще продължават и то със смъртни случаи! Има причини за това, които са на общинските администрации, за което шофьорите не са виновни. Не се спазват законите за паркиране около пешеходните пътеки и по този начин се отнема видимостта на ППС. Пътеките пресичащи повече от една лента за движение, трябва да се регулират със светофар задължително, защото шофьора във втората лента не вижда пешеходеца в дясно, когато до него има автомобил.
14
0
 
6
 
! Отговори
Такива преди 10 месеца
не се плашат, че налитат и на физическа саморазправа. Сигурно е детенце на татко милионер. Ще я спасят. Жалко за децата й, такива кастриРат хората около себе си, те са нещастни хорица, и "мачкат" всичко и всички. Работа с психолог. Да избягаш от инцидент с деца, трябва да си античовек. Дори животното се грижи за друго, ако го е наранило. Хора, бягайте от България, бягайте.
13
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Очевидците могат да кажат каква марка е бил автомобилът и какъв цвят. Все ще има камери тук и там по сградите в Студентския град и тази джигитка ще я спипат. После социалните да й отнемат двете деца без право дори да ги вижда докато не навършат 18 г., защото с днешната си постъпка е доказала, че с личния си пример изгражда бъдещи безотговорни граждани, способни да вършат престъпления. Тя обаче да им плаща издръжката в соц.дом или в приемно семейство. Не сме длъжни да плащаме ние, данъкоплатците!
12
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Трябва предимство да имат шофьорите а не пешеходците и може да има ефект.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Блъскането на пешеходна пътека става ако има повече от една лента защото водача от първата лента спира пешеходеца тръгва но водача от изпреварващата лента не спира и блъска човека. Ами че той бързо този какво се пречка.
10
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
От заглавието помислих че им е набил по два шамара
9
5
 
0
 
! Отговори
В. преди 10 месеца
Днеска се прибирам и спирам да разговаря колата. После като тръгвам назад ми се изпречва зад колата един швестър. Същият е много нагъл. Изкарвам колата на платното, но той излиза пред мен да си отваря багажника. Интересно, че никога не съм го виждал в квартала! Спокойно минавам край него. Надувам музиката, както обикновено, да се засрами, но се сещам че ме топят на съседите. Кажи че не е постановка на охранителчето! То работа няма ли. Поне от кумова срама да заработи малко заплата!
8
4
 
1
 
! Отговори
Да не я съдим преди 10 месеца
Сигурно се е изплашила и нивата и на ендорфин са се повишили. Който е безгрешен, той първи да хвърли камък. На кой не му се е случвало да се напие и да кара или да блъсне човек на пешеходна?
7
0
 
6
 
! Отговори
дедо ви преди 10 месеца
Колата моментално отива за скрап,50 бона съдия изпълнител, и 10 г без книжка. И вече от съда пандизче!
6
1
 
5
 
! Отговори
стефчо преди 10 месеца
Ако мерките станат драстично-брутални ,такива гейщини няма да има със сигурност!
5
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Поредният удар без подледствия
4
0
 
5
 
! Отговори
алоо.... преди 10 месеца
последствия за ***-шофьор ще има ли ?!
3
5
 
8
 
! Отговори
.... преди 10 месеца
Ударил ли ги е или ги е блъснал?Различни неща са!Научете го тоя сложен Български език!
2
1
 
20
 
! Отговори
та така преди 10 месеца
и къде ше се скрие като е избягала :) явно има още хора дето не знаят че камери има почти на всякъде даже и в банкоматите . като бягаш си утежняваш положението .
1
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Сигурно е бил русофил