Кои райони на София остават без вода утре

"Софийска вода" временно ще прекъсне водоснабдяването
26 юни 2023 10:54, Анисия Иванова
5
Кои райони на София остават без вода утре
Снимка: Софийска вода

"Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата във вторник, 27 юни, съобщиха от дружество.

На 27 юни (вторник) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод в ж.к. „Младост“ 2 се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода” в района между:

ул. „Проф. Александър Теодоров – Балан“, ул. „Св. Киприян“, бул. „Андрей Сахаров“, бул. „Андрей Ляпчев“ и бул. „Александър Малинов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: на паркинга зад РУМ „Младост“ 2.
На 27 юни (вторник) 2023 г. във връзка с реконструкция на уличен водопровод по ул. „Феликс Каниц“, ж.к. „Хиподрума“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Феликс Каниц“ от бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов" до ул. „Сотир Андонов“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Феликс Каниц“ на кръстовището с бул. „Акад. Иван Евстратиев Гешов".

На 27 юни (вторник) 2023 г. във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение  по ул. „Цветна градина“, с. Лозен се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода” в района на:

ул. „Янко Панайотов“ от ул. „Съединение" до ул. „Люляк“
ул. „Чемшир“ от ул. „Янко Панайотов“ до ул. „Цветна градина“
ул. „Цветна градина“ от ул. „Чемшир“ до ул. „Съединение“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цветна градина“ на кръстовището с ул. „Чемшир“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Венелин преди 9 месеца
Сградно отклониние ще правят 11 часа! Ами то отклонението се прави по проект и свързването е работа за 11 минути. С темповете на работа сме си като по времето на бай Тошо.
2
0
 
3
 
! Отговори
Джо преди 9 месеца
Една ''перфектна'' особеност на комунизма и бай тошовизма е ''перфектните'' водопроводи и тръби от които изтича около 80% от водата на България. И тази вода вие я плащате макар че не я ползвате. Социализъм = лъжи + мизерия.
1
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И ток няма всеки ден в София, заради аварии, така че вече нищо не ме учудва. Срамота. В европейска столица и в 21-ви век. Направо срамота - всеки ден няма вода, ток.