Терзиев: Следващите месеци ще съм сред софиянци

Подготвили сме планове за всеки един район, заяви той
1 юли 2023 19:58, Анисия Иванова
125
Терзиев: Следващите месеци ще съм сред софиянци
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Кандидатът за кмет на София Васил Терзиев, издигнат от „Продължаваме промяната - Демократична България“, „Спаси София“ и подкрепен от „Екипът на София“ и водачът на листата за общински съветници Борис Бонев се срещнаха  с жители в столичния парк „Младост“ 3.

Екипът ни има добри идеи и необходимата подготовка за едно добро, различно управление, каза за БТА Терзиев.

Той допълни, че са подготвили планове за всеки един район как да се развива, като целта е до местните избори през есента хората да знаят какво конкретно предлагат за отделните квартали.

Затова ще прекарам следващите месеци сред хората, за да могат да ме видят от плът и кръв, отговори той  на въпрос. Описва себе си, като човек, който умее да мечтае и да реализира мечтите си, да ги прилага в действие чрез събирането на „страхотни хора, с които да реализира тези амбициозни мечти", каза Терзиев.

Аз съм градивен човек, интересува ме не какво е било, макар че миналото е много важно, за да извличаме уроци, но това, което има значение е, какво правим днес, за да построим едно много по-хубаво бъдеще, посочи още Васил  Терзиев. И увери, че залага на позитивна кампания. Ако попадаме в капана на компроматната кампания, какво в крайна сметка по-различно предлагаме ние, попита той. Не може да говориш за по-различно управление по време на кампания и след нея да прилагаш похватите, които виждаме докъде са ни довели – разделено общество, смята кандидатът за столичен градоначалник. Нашата надежда е да не се поддадем по никакъв начин на провокациите и да продължим с позитивна кампания, подчерта той.

Ако бъда избран за кмет, ще заложа на диалога с хората, с гражданите, каза Васил Терзиев. Това е много централна тема, уточняваме конкретната механика, но „Екипът на София“, като представители на гражданските сдружения, застъпват тезата да се работи активно с обществото, да се заделя бюджет за финансиране на проекти, които идват от гражданите, да е ясен процесът, по който това става, обясни претендентът за столичен кмет. За мен е много важно да скъсим дистанцията с гражданите, да има механизъм, по който хората виждат какво се случва и могат да участват в даването на идеи, за да можем да изградим добро партньорство между общината, гражданите и бизнеса, подчерта кандидатът за кмет на София.

С Васил Терзиев сме чудесен тандем, изключително допълващ се,  коментира водачът на листата за общински съветници Борис Бонев. През годините сме генерирали много познания за София т.е. много добре се допълваме и вярвам, че като екип можем да изведем столицата до едно много по-добро управление на града в следващите четири години, убеден е той. Основното послание е хората да повярват, че София може да се развива много по-бързо, подчерта Бонев. (Нелли Желева, БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
0
 
1
 
! Отговори
Диана преди 10 месеца
Вижда се колко му е умът на този - важното било хората да го видели от плът и кръв, значи...Не е важно какво и как ще се направи - явно е някакъв буламач, щом остава на втори план...БСПтата са некадърни политици, всичките им идеи се превръщат в проблеми за хората! Тези вече дори имали и ресурсите за някакви промени преди още да се знае какъв ще е бюджетът!..Трагедия!..Да се махат от ПОЛИТИКАТА! Това не е място за тях! Крайно време е да го разберат! Политиката е за политици, а не за манекени!
98
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
много мил кандидат за кмет бе язък за баща му и дядо му иначе как да е станал милионер
97
0
 
7
 
! Отговори
Иванов преди 10 месеца
Те следващите два месеца са отпускарски, Софиянци са си по селата, по родните места. Ще трябва да изчакаш малко.
96
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А, нема нужда!
95
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Софиянци ще се покажат катио кухоглави , ако гласуват за човек без никаква практика в управление на град. Кой би назначили даже като спасотел на басейн човек, който просто е ползвал вода в басейн?
94
0
 
37
 
! Отговори
Алекс преди 10 месеца
Ти да видиш.Връщането на ДС на власт се представя като Промяна.Айде, няма нужда.Пълен бойкот на фалшивите променкаджии,софийски спасители и всякакви подобни кандидат -лапачи.
93
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Фандъкова трябва да се кандидатира още един мандат (самостоятелно) за да накаже това взело се насериозно комунистче!!
92
0
 
0
 
! Отговори
fact преди 10 месеца
ти или ще потърсищ сменка на фъндъкова и ше си с нас, или ше си със меналите управлеващи върсъс софиянци
91
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
2 милиарда бюджет но София не бива да остава извън полезрението на ДС.Тя мисли за Вас,беееее....
90
0
 
26
 
! Отговори
aa1820 преди 10 месеца
Промяната кърти отвсякъде...така ни промениха че ни върнаха преди 89-та откъм кадри, номинации, кандидат кметове и прочее...
89
0
 
23
 
! Отговори
aa1820 преди 10 месеца
По-добре мутрата, селянина, еднокнижника от Банкя отколкото сина на тези които са колили и бесили 45 години всичко читаво, знаещо и можещо в България.
88
0
 
34
 
! Отговори
aa1820 преди 10 месеца
Твоят успех, мамино комунистко синче го дължиш на сумати други хиляди много по-кадърни които не са имали твоят старт и доносническо-репресивен гръб в живота. Всички ти е било постлано, сдъвкано и на тепсия поднесено. Не си виновен, но поне се скрий, нищо не си постигнал в живота си така както го правят обикновените хора.
87
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Махнете го тоя комунист!!
86
0
 
34
 
! Отговори
Мирослав преди 10 месеца
Той и Киро *** щеше да ходи пела на работа,ама много бързо спря. А тоя голямо четкане по всички медии още от сега.Те затова го обявиха толкова рано за да може да отмине скандала до изборите.
85
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
И как да му повярваме? Отрича се от родителите си, а тези които го издигнаха сума ти време ни обясняваха как ще изчегъртат модела ГЕРБ, нагласените обществени поръчки, корупцията, а накрая се прегърнаха и спряха да говорят по тези теми.
84
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Наследниците на репресивната ДС искат цялата власт. А синът, внукът и племенникът, на шефовете в мракобесната ДС, иска кметския стол, да си го закачи като бадж, на ревера.
83
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Кои софиянци са го повикали, за да отиде при тях? Явно, само родата и свързаните със службите на мракобесния комунизъм. Останалите, не го искаме. И отсега, критикува предишните управляващи?! Нека първо, построи нещо значимо, каквото е метрото, което направиха ГЕРБ, тогава да критикува. Щял да наблегне на забавленията в столицата, при положение, че хората едва връзват двата края? Щял да направи София "град за пример"? При положение, че България е най-бедната в ЕС? Популизъм и показен ПиАр-ПП.
82
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Внук на партизани? Син на шеф в ДС? Вярно е, че синовете небива да отговарят за делата на бащите и дедите си, но не и в една посттоталитарна и посткомунистическа страна, осеяна с лагерите на смъртта, каквато е България. В която жертвите на комунизма, тях стотици хиляди, чиято вина е била, че са били богати и не са били комунисти,са били неизмеримо повече от заловените и осъдени, някои на смърт, заради диверсия срещу държавата и редовно избраното й правителство, каквито са били партизаните.
81
1
 
31
 
! Отговори
анонимен преди 10 месеца
Не преставам да се чудя как така децата и внуците на бившата висша комунистическа номенклатура се оказват най-умните, най-предприемчивите, най-успешните. Как успяват да се окажат на точното място в точното време. И дали всичко това не се дължи на капиталите предвидливо скатани от бабите и дядовците-комунисти за потомците си.
80
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
маслото яко го промотират , явно си е платил където трябва ...