Пожар изгори къща на ключово място в София

Тя е на ъгъла на "Цар Борис III" и "Иван Гешов"
Обновена: 2 авг 2023 14:23 | 2 авг 2023 14:16, Стела Стоянова
27
Пожар изгори къща на ключово място в София
Снимка БГНЕС

Пожар изпепели стара къща на ключово място в столицата - на ъгъла на бул. "Иван Гешов" и бул. "Цар Борис III". Огънят вече е изгасен.

“Някъде около 10:00-10:30 започна пожара. Екипите на пожарната доста бързо реагираха", заяви пред БГНЕС Атанас Кръстев, свидетел на пожара.

Той уточни, че на мястото на пожара е имало две коли на пожарната, както и “поне две коли с буркани”.

Кръстев каза, че е горяла пристройка към къщата и нейния покрив.

В квартала къщата е известна от много години. И през тези години не спира интересът към мястото, на което е разположена тя - на ъгъла на два ключови столични булеварда, разказват минувачи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още по темата: къщапожар
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
1
 
1
 
! Отговори
Читател преди 8 месеца
А колите с буркани с какво са? Ние направихме от череши и джанки, станаха хубави.
25
0
 
2
 
! Отговори
ДА "БЛАГОДАРИМ& преди 8 месеца
ДА БЛАГОДАРИМ ЗАЩОТО ИДАТ ОБЩИНСКИ ИЗБОРИ И Е ОТ ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ВАЖНОСТ КАКВО ЩЕ ПИШЕ / ИЛИ ПЪК НЯМА ДА ПИШЕ ВЪВ ВЕСТНИКА НА БЛЪСКОВ ЗА ОБЩИНСКИТЕ ДАЛАВЕРИ С ИМОТИ, ПРИМЕРНО КАК СЕ ПРАВЯТ ЗАМЕНКИ НА ИМОТИ КАТО ИМА МОРАТОРИУМ ВЪРХУ ЗАМЕНКИТЕ ?! ?! ?!
24
1
 
1
 
! Отговори
ДА "БЛАГОДАРИМ& преди 8 месеца
НА ОБЩИНАТА, ЧЕ ЗАМЕНИ ЗАТЪНТЕНИЯ ИМОТ НА БЛЪСКОВ ПРЕД БЛ.101 В МУСАГЕНИЦА (НА МЕСТОТО НА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА) С ИМОТ НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД НА БУЛЕВАРД АЛЕКСАНДЪР МАЛИНОВ В МЛАДОСТ ! Групата от Младост да се стяга за протести, белким заменят новия имот на Блъсков с имот до НДК. Да помогнем на колегата другари/господа :)
23
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Сега ще видим кой ще строи там. Този филм вече сме го гледали
22
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ако къщата е исторически паметник, да се възстанови от държавата и да се отдаде под наем за приходи, щом е на "ключово място" ще има желаещи.
21
0
 
4
 
! Отговори
до 18 преди 8 месеца
Пишеш комунистически/герберско-строително мафиотски ГЛУПОСТИ !!!!ОБЕЗЩЕТЕНИЕТО ОТ ОБЩИНАТА са ЖЪЛТИ СТОТИНКИ за централно място в европейска столицата !!!!!!!!! И 100% едно такова място няма да е за детска градина а за ортаците на банкята, пашата и т.н.
20
0
 
9
 
! Отговори
Ася преди 8 месеца
Ами като няма още разстреляни предприемачи... Всъщност, къде изчезнаха показните убийства? Беше забавно, а също така справедливо.
19
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Застрахователни игри.
18
3
 
2
 
! Отговори
До 17 преди 8 месеца
Пишеш пълни глупости.Общината може да ги вземе за детски градини,например,и да обезщети собствениците.Или,тези,които имат някаква стойност да ги санира,както прави с цели блокове и комплекси.Варианти много,желание малко.
17
3
 
1
 
! Отговори
ЛЪХА НА МИЗЕРИЯ преди 8 месеца
"в центъра на София има толкова съборетини,които плачат за събаряне" - че това е СВЕЩЕННАТА ЧАСТНА СОБСТВЕНОСТ !!!!! Или е по-добре да дойде комунистическият кмет Нинов и да обезщети собствениците с по един панелен апартамент в Люлин 3, а мястото да го даде примерно за построяване централа на ГЕРБ/преди беше на БКП ?!
16
2
 
5
 
! Отговори
ЛЪХА НА МИЗЕРИЯ преди 8 месеца
ЛЪХА НА УЖАСНА МИЗЕРИЯ В ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА !!!!!! И НАЙ ВЕЧЕ НА ИНТЕЛЕКТУАЛНА МИЗЕРИЯ ! И ТО ОТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ......... !!!!!!!!!!!
15
1
 
14
 
! Отговори
Позорно преди 8 месеца
Поредната запалена постройка за да се построи небостъргач там!
14
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Айде,нека да не ги палят,да замърсяват въздуха,ама особено в центъра на София има толкова съборетини,които плачат за събаряне,че ме е срам да ги гледам,минавайки покрай тях.Лъха на ужасна мизерия.
13
0
 
1
 
! Отговори
редактор преди 8 месеца
До стелке неграмотно е - други са тестовете...
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
в превзетата държава виновни няма за нищо
11
2
 
18
 
! Отговори
ОЧАКВАШЕ СЕ преди 8 месеца
ОЧАКВА СЕ и за други "интересни" места.................... Това е София, столицата ! Свободните терени свършват, а строителната мафия няма да остане без работа я ! Още повече че Фандъкова няма да е повече кметица ! А и Гешев го няма да тръшка на земята с белезници 40-кила мокри квартални кметици (примерно младостката) озъбили се на лондонски перачи на ДС-пари с интереси в строителството !
10
0
 
15
 
! Отговори
стелке неграмотно е преди 8 месеца
Пожар изгори къща на ключово място в София:или е правилно? Пожар изпепели къща на ключово място в София Къща изгоря след пожар на ключово място в София Граматически тест не ви ли правят в службицата?
9
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Някой е гушнал хубавото местенце, сега ще се появи някоя кооперацийка, ама съвсем случайно.
8
2
 
16
 
! Отговори
имотен брокер преди 8 месеца
Къщата изгоря. Продажбите на зелено започнаха.
7
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До АЗ - сега ще са наркоmani вероятно same shит...