Промяна на движението по "Тракия" между 54-ия до 85-ия км към Бургас

АПИ: Ще бъдат извършвани неотложни аварийни дейности
Обновена: 21 авг 2023 08:28 | 21 авг 2023 08:25, Анисия Иванова
6
Промяна на движението по "Тракия" между 54-ия до 85-ия км към Бургас
Снимка: БГНЕС

Временна организация на движението ще бъде въведена между 54-ия до 85-ия км на автомагистрала „Тракия“ в платното за Бургас, на 21 и 22 август и между 29 и 31 август., съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

В тези периоди ще бъдат извършвани неотложни аварийни дейности за повишаване безопасността на движение. Участъкът ще бъде сигнализиран с необходимата пътна сигнализация.

АПИ призовава шофьорите да се движат с повишено внимание, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, да спазват дистанция, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, съветват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

От началото на годината са изразходвани 244 млн. лв. за основни ремонти и изграждане на нови пътища при предвидени в бюджета над 2 милиарда, каза министърът на регионалното развитие и благоустройството Андрей Цеков пред журналисти в Търговище в началото на месеца. Тогава той отбеляза, че това показва липса на планиране и на готови проекти, по които да се работи, както и липса на обществени поръчки, които да са възложени, така че да се осигури фронт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Бай Тошовото и то трябва да се ремонтира!
5
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
За дадените пари за тая магистрала трябваше да не се нуждае от ремонт поне 50 години. Рязане на лентички а ?
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Така и не се научиха да си правят "неотложните" ремонти през активните за почивка 3 месеца пред лятото
3
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Що таяа нова супермагисрала неоложно се е повредила ?
2
0
 
6
 
! Отговори
Mногознайко преди 8 месеца
244 милиона, само усвоени. Другите до 2 милиярда са също усвоени и никога няма да стигнат българските пътища. Вие ако инвестирате 2 милиярда в нормални цялостни ремонти поне някъде ще има пътища а не като сега. Няма нормален път по който да се кара спокойно, навсякъде дупки, коловози, липса на знаци и маркировки. пълна трагедия.
1
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Държавата работи на автопилот, няма ясен план за бъдещето и очевадно се гасят само неотложни пожари докато не се появи следващия!