Ремонтът на ремонта на жълтите павета приключи, никога няма да е същото

Движението бе пуснато
231

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ремонтът на ремонта на жълтите павета приключи и движението бе пуснато. Едно е ясно, никога няма да бъдат наредени така, както са били в миналото.

Напукани и неравномерни фуги, парчета, наслагвани както дойде, на места липсват и са запълнени с материал, който до няколко месеца ще липсва.

Различният цвят отдавна не прави впечатление.

Вижте как изглежда ремонтирания участък в галерията ни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


231
Още по темата: Софияжълти павета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
140
8
 
13
 
! Отговори
Хе Хе преди 7 месеца
Фунда крадлива ги оставя по зле отпреди ремонта както винаги. Важно е Шефа Буци Суджуци да е намазал филията.
139
6
 
18
 
! Отговори
:D преди 7 месеца
До ОСВЕДОМЕН - червенушко, тия павета са редени във времена в които не е имало нито един български комунист, каква НРБ, какви 5 лева. Хапчетата пил ли си си?
138
19
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 7 месеца
Бе слагайте един хубав асфалт и стига с тая глупава сага с тия павета, толкова други проблеми имаме да решаваме, че да се чудиш откъде да започнеш...
137
13
 
15
 
! Отговори
ОСВЕДОМЕН преди 7 месеца
..... НЯКОГА НРБ е ТЕГЛИЛА ЗАЕМ за да закупи тези жълти павета, символ на държавността, а сега няма дори кой да ги ремонтира..... ТРАГЕДИЯ
136
3
 
22
 
! Отговори
файър преди 7 месеца
Майка им деееба неграмотна. Да умрат дано всичките замесени. А хората защо си мълчат и позволяват да бъдат правени на маймуни? Безочие и гавра.
135
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Да им ударят една жълта боя отгоре и готово, ще станат като нови.
134
5
 
14
 
! Отговори
ДА преди 7 месеца
Мда,никога няма да е същото,след 100 години ГЕРБ!!
133
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
И не забравяйте, че тази фирма е от тези, дето строят магистралите. То затова и магистралите ни са такива....
132
20
 
4
 
! Отговори
гласуващ преди 7 месеца
Аз пък ще гласувам за ппдб терзиев, защото по този начин гласувам срещу комунистите и държавна сигурност. А преди това гласувах за ппдб, защото гласувах против гербдпс във властта.
131
3
 
25
 
! Отговори
Павьори преди 7 месеца
Толкова нефелна и некачествена работа и това нещо го дължим на госпожата от Самоков. И после ми излизат след всичките тези проблеми и ми обясняват да гласувам за Тончо. Сега да обясня две елементарни неща в България павьори няма от години и това го знае и малко дете. Да питаме учителката по Руски защо не потърси фирма в Германия или ако иска и в Япония да се беше обърнала да дойде фирма която да нареди паветата а си прави експерименти с тази настилка. Въпроса е как да се приберат едни пари!
130
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Еееех, ще се сбъдне мечтата на сума ти "столичани в повече" да льопнат един асфалт отгоре и никой да не се тревожи повече за таралясника си. Павета - друсат, примитивни са, па ние сме европейци, ехеее! Нищо че паветата са една от най-здравите настилки по принцип, нас обаче ни интересува да е модерно и "като у другите държави". Да, но "другите държави" си пазят емблемите, нали?
129
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
126: Открай време няма майстори за каквото и да било - не е от 90-те. За ремонтите никога не е имало стандарти и всеки е някакъв майстор - лепяч и мазач и шляпа както може. Наистина добрите са малко и повечето са самоуки, учили са се с опита и годините. Ако е за друго, дори да искаш да научиш нещо, щото ти е интересно и имаш желание, отсреща скача, защото "ще му вземеш хляба". Последното е реална случка със занаятчия преди време. И после нямало приемственост.
128
2
 
9
 
! Отговори
Да допълня... преди 7 месеца
До Анонимен 118 А не.! Само това ни оставаше да се наредят нови български павета.Проблема е не само в износените павета , а най вече че никой на знае как да се наредят.Асфалта му е майката. Да му мисли Хекимян.
127
14
 
6
 
! Отговори
Съвет от дядо преди 7 месеца
Решението е само едно. Един хубав асфалт от горе и да се приключва с тези павета.
126
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ех, жълтoпаветния кpaсивитет лъсна - колкото са жълти паветата, толкова са и красиви ония горканчовци. Хехех. Айде сега да си изберем ДС отроче за кмет, че да си дойде всичко на мястото!
125
1
 
13
 
! Отговори
Цар Борисъ III преди 7 месеца
След мен е потоп. Едни павета не можете да наредите.
124
6
 
16
 
! Отговори
Като чета коментари преди 7 месеца
Като чета коментарите, пред мен се очертават едни хора, които нищо смислено не са направили в живота си, освен да се оплакват! Освен това нямат реална представа за състоянието на пазара на труда!Метрото е чудесно и като техника и като изпълнение. За нареждането на жълтите павета в България няма майстори! Въобще в България да се намерят майстори и за най-елементарен ремонт е проблематичен още от 90-те години на миналия век!
123
1
 
13
 
! Отговори
Майстор преди 7 месеца
Вече няма майстори като навремето. Знанието как да се работи със старите материали и технологии се е изгубило. А ако случайно някой още помни, ще са му нужни години, да свърши работа. Навремето не е било такъв зор нещата да станат възможно най-бързо на всяка цена. Хората са живели спокойно.
122
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Работа, Работа пак Редене.
121
3
 
14
 
! Отговори
: преди 7 месеца
Знаех си , че ще бъде автогол , Данчето и сие са не само много крадливи и корумпирани , но и много некадърни , нашите фирми няма как да ти сложат паветата като едно време. Успешни избори желая на БИТИВИ и Армения !