Арестуваха 57-годишна в кв. "Христо Ботев" в София за купен вот

Опрощавала вересии на жителите му
Обновена: 18 окт 2023 18:45 | 18 окт 2023 18:45, Стела Стоянова
9
Арестуваха 57-годишна в кв. "Христо Ботев" в София за купен вот
Снимка БГНЕС, архив

Арестуваха 57-годишна жена при спецоперация в столичния кв. „Христо Ботев”. Акцията срещу купуването на гласове за предстоящите местни избори на 29 октомври, се проведе вчера.

В столичния квартал беше проверен търговски обект, където по първоначалната информация е имало търговия с вот срещу опрощаване на натрупани задължения при покупка на "вересия". На място бяха открити осем тетрадки с изписани имена и суми срещу тях, предаде Нова тв.

Разследването продължава. В понеделник, при друга акция на столичната полиция в кв. "Филиповци" срещу купуването на гласове, бяха задържани трима души.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
А всъщност гласуването трябва да стане платено със закон. Гласуваш за кмет и ти дават 500 лв., За партиите понеже са некадърници - по 5000 лв.Но без да им дават на тия цветнокожите.
6
2
 
4
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Мисирка С. С. е била видяна да изпълзява от джипката на Боко докато си забърсва сурата. Оставяме на вас драги читатели да правите свободна интерпретация какво е правила мисирката в джипката. Ето, без да съм завършил за мисирка написах по смислена статия от мисирка С. С. предоставяща в пъти повече и смислена информация!
5
0
 
10
 
! Отговори
Радослав преди 6 месеца
Поредната некадърно написана и напълно безполезна като писателя си статия! Алоооо джурналя, кажете коя е тази партия която купува братята ви роми? Това е информацията която вълнува читателите, всичко останало е пълнеж като онова между ушите ви!
4
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
АМИ ДА ПЛАТЯТ НА ХОРАТА ВЕРЕСИЙТЕ И ТЕТРАДКИТЕ ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ.
3
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 месеца
Тия 8 тетрадки с имена на купували на вересия единствено показват колко всъщност е беден народът...
2
0
 
7
 
! Отговори
бхк преди 6 месеца
евророма информирана ли е ?
1
0
 
6
 
! Отговори
Дигитални тетрадки? преди 6 месеца
На място бяха открити осем тетрадки с изписани имена и суми срещу тях, предаде Нова тв.. . . . Всичко е ясно за образователното ниво на закупвачите! Интересно ще бъде дали има и пръстови отпечатъци?