ГЕРБ не са обещавали на Бонев да е председател

Георги Георгиев: Но явно Терзиев е
20 ное 2023 15:16, Александър Попов
21
ГЕРБ не са обещавали на Бонев да е председател
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Ние не сме заявявали, че ще се явим на разговори. Единствено, което чухме от Борис Бонев и Васил Терзиев е, че отново ще отправят покана към нас. Лицето Бонев или който и да е друг нямат никакво значение, значение има кое ще бъде управляващото мнозинство в този Столичен общински съвет, заяви общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян, след като за втора поредна седмица местният парламент остана без председател, предаде репортер на БГНЕС.

Хекимян посочи, че днес не е имало дискусии защо Борис Бонев трябва да бъде избран за председател на СОС. “Никой не обяснява защо той е правилният кандидат”, каза той и поясни, че му е интересно кой ще изпрати поканата за разговорите този път.

Още по темата
Според него при избора на председател на СОС се заявява кое ще е новото мнозинство. "Ние ясно казахме, че няма да подкрепим Борис Бонев. Ясна опозиция сме от първия ден”, припомни Антон Хекимян. Дали ГЕРБ ще отиде на срещата по покана на ПП-ДБ и СС, ще бъде обсъдено както с групата на партията, така и с лидера Бойко Борисов.

Общинският съветник от ГЕРБ Георги Георгиев посочи, че те не са обещавали на Борис Бонев да бъде председател на СОС, но това явно е направил Васил Терзиев.

“Преди да бъдат изпратени тези прочути покани са водени разговори от Васил Терзиев с Корнелия Нинова и ние питаме, след като Нинова отказа подкрепа, тогава ли се обърнахте към нас”, запита той.

Според него личната амбиция и разплащането на политически договорки няма да стане с гласовете на хиляди софиянци, които са гласували за ГЕРБ.

“Няма да позволим София да бъде управлявана с плаващи мнозинства”, категоричен е Георгиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
3
 
0
 
! Отговори
Ангелина преди 5 месеца
Хекимян има рима и вярно ,че си измекярин. По - важното е ,че на теб лично ББ ти е обещал "фабрика на девети септември"!!!
18
0
 
7
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Има си закони до 3 месеца ако не се избере председател на общинският съвет се провеждат нови избори само за общински съветници
17
1
 
2
 
! Отговори
До ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБ преди 5 месеца
Ква оставка те гони бе, това е общински съвет, а не правителство.
16
3
 
8
 
! Отговори
отврат преди 5 месеца
Противни мъжленца.Затова нямат жени.
15
3
 
2
 
! Отговори
Тони Смотаното преди 5 месеца
Здрасти! Тони мене ме наричат и много тъпо се преметнах сам себе си и сега съм най-обикновен общински съветник. Много ме е яд, че така сглупих, *** то не, че имах избор, понеже години наред цоцах от чекмеджетата и дойде време да връщам услуги!
14
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
не исктате Борислава за враг! Те са много отмъстителни!
13
1
 
14
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 5 месеца
Бонев да не е някакъв извънземен че непременно да станеш незнам какъв си Оставка избори и този път софиянци гласувайте масово за да се спасите от спасителите си
12
1
 
17
 
! Отговори
3333 преди 5 месеца
Тоз Борисчо Бонев голямо тропане с крачето да стане председател.
11
0
 
12
 
! Отговори
Алооуу, преди 5 месеца
...Хлабавия, цялата предизборна кампания на Менкаджиите беше анти-ГЕРБ! Така че ,събирайте се сини,червени и розови комунисти, и управлявате! Едно е да се лае,друго е да вършиш работа! Все някой ви "пречи"!
10
1
 
8
 
! Отговори
Срам и позор! преди 5 месеца
Политическа шизофрения тресе всички партии, интриги, саботажи, истерии.
9
10
 
4
 
! Отговори
Черноризец Хлабав преди 5 месеца
Саботажи, шанажи, кражби и лецемерие - най-големите качества на ГЕРБ. Тези двамата на снимката са пратени само, за да пречат и са нагли до неузнаваемост.
8
2
 
9
 
! Отговори
Кокорино преди 5 месеца
Не виждате ли че на ключови места се постяват хора с леви наклонности, които явно са уязвими и манипулируеми по един или друг начин?
7
2
 
13
 
! Отговори
силно загрижЕна преди 5 месеца
Може и да са му обещали, но ЛИДЕРЪТ му обича да се отмята!
6
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Който му е обещавал е забравил да пита другите, а и политиците обичат да обещават неизпълними неща.
5
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Пълен абсурд "Точно Хекимян да говори за правилна кандидатура...!!!" ------------ пич, един въпрос - кой и..иот ще се откаже от 5 цифрена заплата, сигурно и приятно шефско място и сигурна кариера за да стане проосто някакъв си... общински съветник? А сега нека шоуто за пред доообитъка да продължи!
4
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Няма да позволим София да бъде управлявана с плаващи мнозинства ----- да се чете - София ще се управлява от твърда сглобка! Сглобка между ппдбт и герб! А сега нека театърът да продължи.
3
5
 
15
 
! Отговори
Пълен абсурд преди 5 месеца
Точно Хекимян да говори за правилна кандидатура...!!!
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Ако разследването в Истанбул напредне бързо може и Бони да стане!
1
12
 
11
 
! Отговори
Вън от ОС преди 5 месеца
Герб къде е милиарда от поплофикация?!