11-годишен лети с близо 150 км/ч по Околовръстното, бащата гордо снима

Сигналът бе подаден от майката
24 ное 2023 11:30, Александър Попов
115

Момчето на 11 години е зад волана на кола, която лети с близо 150 км/ч по Околовръстното на София, изпреварва коли, а всичко това е заснето от баща му. Сигналът в социалните мрежи е на неговата майка, съобщава Bulgaria ON AIR.

"В държавата на абсурдите всичко е възможно! Това е 11-годишният ми син, който шофира на Околовръстното шосе в София със скорост 146 км/ч, принуден от своя баща. От месеци са сезирани всички "отговорни" институции и никой не желае да вземе отношение по случая", пише майката Петя Бонева в публикация във Facebook.

Тя твърди, че с бащата на детето имат проблеми, направил опит да я убие в присъствието на децата ѝ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Още по темата: софиядете шофьор
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
6
 
8
 
! Отговори
кирил петков преди 9 месеца
продължаваме промяната - скоро и 9 годишни с нашия светъл кмет от ДС!
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
И като убие някой ще кеси в затворът. След няколко престоя в килия ще установи че 10-20 год от животът му са прекарани по затворите. А годинките летят- утре става на 50,после на 60-70. Накрая ще пукне като попикан и поссран дедо с куп дългове и *** криминален престъпник. Какъв мъж,а? Петко ти не си Петко. Ти си ромско-турски *** на околовръстното.Мисля че се подвизаваше с прякорът Джемайла.Особено харесван от по-неконсервативните турски тираджии. Признай си че си двутактов..
35
0
 
9
 
! Отговори
бесен селяндур! преди 9 месеца
Ни изпривирвай чи там имъ камьеръ... Къв си ти бе, за какво си дошъл в София?!?!?!?!?!?!
34
0
 
6
 
! Отговори
taschunka witko преди 9 месеца
Къде спи този кьорчо министърът.Тате е сигурно едра риба.
33
5
 
6
 
! Отговори
Хей фен на Хонда преди 9 месеца
Как даже някой ти дажа да ползваш интернет за да изливаш комплексите си.Умопомрачително е че дете на 11г кара кола (Пежо) със 146км.А най странното е как може да сравняваш хонда с пежо, 3 целидрови двигатели на 2 литра( няма спор страхотни са) но срещу V8 4.4 литра къде си тръгнал. А да не споменаваме и пластмасовите табла и евтин еинтериор във Хондата.Предлагам ти преди да хейтваш да седнеш в някое БМВ, Мерцедес и тн.
32
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Някакъв ром с психични отклонения учи малкото социалче да кара в насрещното. Майката е в шок- наскоро разбрала че мъжо и е хахав.Купувайте си масивни автомобили с ролбари отпред.
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Бълхарска му работа.. не можеш да видиш подобно нещо в целият свят освен у нас.. 18 годишни п.икльовци да карат скъпи "беемвета", аудита, мерцедеси купени от техните родители за да се правят на големи г.ъзари.. какви са тия глупости?
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
В БГ Е ТАКА....ЩЕ СЕ ИЗЧАКА ДА СТАНЕ САКАТЛЪКА НЕ ДАЙ бОЖЕ И ТОГАВА ЩЕ СЕ ВЗЕМАТ.....АДЕКВАТНИ МЕРКИ...НЯМА ОПРАВЯНЕ ТАЗИ ДЪРЖАВА...
29
0
 
11
 
! Отговори
фафасф преди 9 месеца
яша фончо
28
1
 
17
 
! Отговори
123 преди 9 месеца
Министърът е на театър!
27
7
 
8
 
! Отговори
ПП преди 9 месеца
Честита Промяна!
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Това е държава, в която функцията на МВР е да изпълнява желанията на Бойко Борисов и Делян Пеевски, да пребива хора по тяхна поръчка, да ги пази от народното недоволство и да се разправя с политическите им опоненти. Та от кого да очаква да вземе отношение въпросаната майка е интересен въпрос.....
25
0
 
33
 
! Отговори
Ужас преди 9 месеца
Не знам кое е по-потресаващо - че 11-годишен управлява МПС, или че баща му, който е на неговия акъл, има право да управлява МПС.
24
0
 
8
 
! Отговори
Лекар преди 9 месеца
Петко, мъже ще са само вдупито
23
0
 
13
 
! Отговори
унуфри преди 9 месеца
Искате Пеца, ама *** си оставате. Това ли ти е идеалът за истински мъж - да мачкаш останалите?
22
32
 
3
 
! Отговори
Петко преди 9 месеца
Не всички искат децата им да бъдат депресирани пухкави програмисти. Някои искаме децата ни да бъдат истински мъже и да мачкат останалите.
21
1
 
9
 
! Отговори
Настъпи я, сине преди 9 месеца
Малкия е опитен drink & drive. Ясно е че отиват към кръчмата.
20
0
 
34
 
! Отговори
Бебо преди 9 месеца
Друсайте си кючеците и да не ви дреме. 2-3 изпуснати поколения.....Това са родителите на тези поколения. " Заведи ме в квартална кръчма....мини на червено....удари ме..." Да ви е честито.
19
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 месеца
Само *де е били* ли останаха на територията!? Не стига, че извършват престъпление, ама и сами се документират и после сами се пускат по социалните мрежи!
18
9
 
6
 
! Отговори
До фен на Хонда преди 9 месеца
Това е Пежо.И второ притежавам Хонда и БМВ 6 и да ти кажа, хондата даже не може да се доближи до скороста и удоволствието което дава БМВ-то.А ти всезнайко се научи да познаваш марките на колите