Бившият шеф на СОС: Моля отговорните "Спасители в кишата" да премахнат опасно дърво

То е паднало в двора на детска градина
Обновена: 29 ное 2023 10:26 | 29 ное 2023 10:25, Стела Стоянова
91
Бившият шеф на СОС: Моля отговорните "Спасители в кишата" да премахнат опасно дърво
Снимка БГНЕС

Бях решил да не публикувам повече за неуредиците след снеговалежа, но трети пореден работен ден родители ми сигнализират за паднало дърво в двора на 93 Детска градина "Чуден свят" в Красно село.

Това съобщава бившият председател на СОС и настоящ общински съветник от ГЕРБ Георги Георгиев.

"Затова публично моля отговорните "Спасители в кишата" (поради липса на ръж и не само си имаме български римейк, явно) да пратят назначените от тях шеф на инспектората или районния си кмет час по-скоро, защото някой татко ще се ядоса и няма да дойде с парти грил да си прави принцеси в общината, а с клон от дървото.

Да се обследва спешно дали дървото е опасно, за да не стане инцидент. Просто е и лесно изпълнимо", пише още Георгиев, цитиран от БГНЕС.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Колко опасно може да е паднало в двор дърво? Да не би да мърда изненадващо в опит да спъне минаващите наблизо? Всяка детска градина си има хора по поддръжката и след като е в двора си е тяхна работа да се справят с опасното паднало дърво, а не работа на кмета. Направо ставате жалки понякога с мрънкането си.
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Не е ли плачевно вече. Някъв си неадекватен npимat призовава за "обследване" на някакво паднало дърво дали било опасно. А сега де, къде и в какво е логиката на това?
4
0
 
14
 
! Отговори
ФАКТ 2 преди 5 месеца
И интересно ми е къде са Римляните дето лятото на топличко подмятат едни метли и разхвърлят прахта по улиците докато си пушат цигарки от единия ъгъл на тротоара в другият ЗАЩО НЕ ЧИСТЯТ ТРОТОАРИТЕ.Но ФАКТ 2 Римлянин зимата не работи.....получава помощи от работещите.....студенко е....
3
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Дървото е трябвало оная дървена даскалица с разместена жълтопаветна усмивка за милиони да го премахне. Сега е лесно да се лае, но тя какво направи докато кметуваше?
2
3
 
9
 
! Отговори
Румен преди 5 месеца
Тоя е един тарикат - лежач в хранилката. Постоянно прави фасони и мрънка.
1
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Джендерите от ПП и Спаси София само от дърво разбират.