НАП пусна на търг голям апартамент в центъра на София

380 000 лв. е първоначалната цена, от която стартира продажбата
1 дек 2023 13:22, Анисия Иванова
39
НАП пусна на търг голям апартамент в центъра на София
Снимка: БГНЕС

Националната агенция за приходите обяви на търг просторно жилище в централната част на София. Апартаментът се намира в район „Възраждане“, на улица „Овче поле“, в близост до важни пътни артерии като бул. „Княгиня Мария Луиза“, бул. „Христо Ботев“ и Лъвов мост. В непосредствена близост е и метростанция „Опълченска“, което прави локацията още по-удобна.

Почти 125 квадрата е жилището, като към него има и мазе. Намира се на трети етаж в жилищна сграда, която разполага с паркоместа. Районът е с асфалтирани междублокови пространства, зелени площи и детски площадки, рекламират жилището от НАП. За удобство на живеещите там има и много търговски обекти.

Първоначалната цена, от която стартира продажбата, е 380 000 лв., а от 30 ноември до 6 декември включително мястото може да бъде видяно от кандидат–купувачите, след уговорка с публичния изпълнител, водещ продажбата.

Ценови предложения за закупуването му се приемат до 7 декември при публичните изпълнители от НАП Хасково, на адрес: Хасково, бул. „България“ 152.

Също до 7 декември следва да бъде внесен и депозит в размер на 20% от стартовата цена.
 
Подробна информация за тази и други продажби, организирани от приходната агенция, може да бъде разгледана в Портала за продажби на НАП, където се публикуват: местоположение на актива, състояние, първоначална цена, срокове за огледи, срокове за подаване на ценови предложения и срокове за внасяне на депозит.

От офиса на НАП в Хасково препоръчват, за да не стига до налагане на подобни мерки, при затруднение в плащането на дължими данъци и осигуровки, гражданите и фирмите да се свързват своевременно с публичните изпълнители от дирекция „Събиране“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още по темата: жилищеНАПтъргСофия
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Откога Опълченска е в централната част на София? Да ви таковам и рекламите. Съвсем не можете да намерите мераклии, че и реклами на НАП пускате.
36
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
То без пари :)
35
0
 
1
 
! Отговори
Съвет преди 4 месеца
Побързайте че Бойко Рашков иска да си закръгли имотите на 12.
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
у стената тръбите най ще топлят, излъгали са те. за подово отопление знаеш ли?
33
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Огромни апартаменти са празни в бл. 73 ж.к. Яворов. Чиновници от топлофикация потриват ръце и чакат да ги купят евтино с измама
32
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Да кажа една тайна. В ж.к. Яворов има много празни апартаменти . И са със спрени отоплителни тела , но със задължения към Дружество Топлофикация . Дружеството ги направи енергийно бедни. Със сградната инсталация и прогнозното си отчитане по "специална" формула, която в тоя квартал я няма . Вкопана е в стените и не може да отделя топлина
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къща за 259к евра струва ли си сега?
30
0
 
12
 
! Отговори
Започна се преди 4 месеца
А да ви издам една тайна - лихвите дори още не са тръгнали нагоре и още една тайна - предстоят масови, ама много масови съкращения в една от най-големите ит фирми в България. Вече на въпроса - Как си?, положителния отговор е - Добре съм, нямам кредити.
29
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
380000 лева, това са около 1500 евро за квадратен метър, доста евтино.
28
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До 24 . Първо на запад заплатите не са като нашите , второ , балона го надуват отдавна при тях и много хора живеят на улицата , справка река Сена в Париж , Кенсингтън Филаделфия , Онтарио Канада , в България бездомните са значително по -малко .Трето ЕЦБ , МВФ , излязоха със становище за нереално надутите цени на имотите и мерки за тяхното овладяване , което значи , ще ги натискат надолу . Четвърто , банките вдихнаха лихвите и по кредити и по депозити , и при нас предстои !Спада е колосален !!!
27
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
до 27 Чепинци е доста прилично село и няма толкова роми, колкото си мислиш, говоря за софийското, защото има и село със същото име в Смолянско.
26
1
 
1
 
! Отговори
Съвет преди 4 месеца
До Анонимен 25 Само че докато отмаряш на морето в гр. Бяла, сръчни мypгaвu ръчички ще разглобят така наречената преместваема къщи и като се върнеш от морската почивка ще трябва да спиш на тревата в Чепинци, под открито небе. Така че, отдели от тези 380 000 лв парички и за спален чувал.
25
0
 
8
 
! Отговори
Безимен. преди 4 месеца
а полянки има ли на близо че имам и магаренце с каручка парко мястото закрито ли е или открито?125 КВ само ми че то на село градинката ми е 4 пъти по голема.За 50 000 мой да си помисля а мазата колко квадрата е ?Щото един съселянин така го прецакаха и стълбите и терасите и мазата със гаража ми ги писали жилещна площ па то апартамента бил едностаен със кухня и салон.
24
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За тези пари може да се купи парцел в Чепинци и да си сложиш преместваема къща, даже ще останат пари и за апартамент в гр.Бяла на морето.
23
2
 
2
 
! Отговори
До Анонимен 16 преди 4 месеца
Медиите ни убеждаваха, че през 2023 г. средната заплата в София била почти 2700 лв (значи около 1350 евро), а в страната била 1800 лв (около 900 евро). Значи ти, господине или госпожо, искаш да си купиш апартамент в центъра на столицата, с площ 125 кв.м., за около 15 средни столични заплати или за 21 средни заплати, получени в провинцията. Е, пожелавам ти успех! И те моля да ми подскажеш - ако знаеш, разбира се - къде по света има такива цени? За 15-20 заплати - голям апартамент в столица.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ауууу , да отивам аз , че не свърши ! Гугутки , общо брой сметки от 100 000 лева до над 1 000 000 лева са 15 000 броя за 6,5 милиона население -туй то ! Останалото е кредит !
21
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Къща с двор за такива пари може , ама апартамент , освен ако не е в Монако , Женева , не си струва .
20
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Ефтиния , по 100 бона за стая и 80 бона за мазето
19
1
 
1
 
! Отговори
Дядо Коледа преди 4 месеца
Хо хо хо .......
18
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
В Банско и Помпорово и там бяха високи цените на първа тръжна сесия , но накра за по 15 до 25 000 евро си правиха сделките и то със зор . 380 000 , много хора ще объркат нулите като изписват цифрата , какво остава да имат парите . Няма да се учудя да има някой самоубиец да тегли ипотека , ама това е друга тема .