Нямало властови центрове между Бонев и Терзиев

ГЕРБ бяга от отговорност, заяви Димитър Шалъфов
12

Последното заседание по избор на председател на СОС е знаково, защото от него ще се отключи решаването на възела по отношение на избора. Видя се, че ГЕРБ-СДС бягат от отговорност и демонстрират неконструктивно и деградивно поведение по отношение на избора на председател, заяви общинският съветник от обединението ПП-ДБ и "Спаси София" Димитър Шалъфов пред Bulgaria ON AIR.

"Липсва комуникация. От вчера се опитват да налагат наратива, че имало властови центрове в нашия сплотен екип, между Борис Бонев и кмета Терзиев. Ще успокоя опозицията, че няма такова разделение. Такова разделение има в групата на ГЕРБ-СДС. На последните три заседания не участват по никакъв начин, не издигат кандидатура, не гласуват", коментира Шалъфов.

По думите му те опитали да намерят мнозинство, но получили от другата страна отказ.

"Цената, която ще плати градът, идва от недобросъвестното поведение на колегите от ГЕРБ. Ние отново ще изпратим покани", заяви той и допълни, че не вижда причина, заради която да се откажат от поста на председател на СОС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още по темата: Димитър Шалъфов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Ох и тоя *** на мъж се прави:))))))))))))
7
0
 
2
 
! Отговори
Joko преди 7 месеца
Браво Калъфов . . . Сега ви остава да "Спасите София" Поздравявам тези , които ви избраха... Останалите ви гледаме безсилието ..
6
0
 
2
 
! Отговори
шоп преди 7 месеца
А вие за как гласувахте?????
5
1
 
6
 
! Отговори
ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ преди 7 месеца
Властта е при вас Спасители при първият сняг никаква работа освен пак същото ГЕРБ са виновни Излезте навън и вижте какво е Невиждано падение кой гласува са тези спасители София защо
4
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Бонита на розови понита хаха.Смешни са в жалките си стремежи за власт.
3
1
 
11
 
! Отговори
Възмутен преди 7 месеца
Баси наглите променкаджии. Те казаха, че не искат да си сътрудничат по никакъв начин с ГЕРБ-СДС, никой друг не ги подкрепя и сега най-безсрамно обвиняват за всичко ГЕРБ-СДС.
2
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Това ли е новия на мис Бони?
1
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 месеца
Шалъфов и ти си *** като дъска, като другия хетеро Мис Бони. Герб не са ви длъжни за нищо - казахте че ще се борите срещу техния модел и че ще ги занулите. Сега те са ви виновни, че сте некадърници и не можете да изберете председател.