Къде в София няма да има вода на 7 декември, четвъртък?

Причината за спирането й са строително-ремонтни дейности
6 дек 2023 10:04, Елка Василева
1
Къде в София няма да има вода на 7 декември, четвъртък?
Снимка: "Софийска вода"

На 7 декември (четвъртък) 2023 г. във връзка с изграждане на водомерна шахта по бул. „Сливница“, кв. „Република“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:
 
кв. „Република“, м. Трънска махала и ул. „Банско шосе“ до № 110.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Банско шосе“ на кръстовището с ул. „Земеделска“.

На 7 декември (четвъртък) 2023 г. във връзка с ремонт на спирателен кран по ул. „Купените“, ж.к. „Бъкстон“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Купените“ от ул. „Александър С. Пушкин“ до ул. „Кота 1050“
ул. „Кота 1050“ от ул. „Преки път“ до ул. „Народен певец“ и ул. „Народен певец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Купените“ на кръстовището с ул. „Александър С. Пушкин“.

На 7 декември (четвъртък) 2023 г. във връзка с подмяна на уличен водопровод по ул. „Бисер“, ж.к. „Лозенец“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:

ул. „Бисер“ от ул. „Лозенец“ до ул. „Ралица“ и ул. „Капитан Андреев“ от ул. „Лозенец“ до ул. „Криволак“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Бисер“ на кръстовището на ул. „Ралица“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
0
 
! Отговори
СДС-ЧУМАТА е жива преди 2 месеца
Вода със сигурност няма да има, но сметки ще има .Кой мислите ще плаща изтеклата от строшените тръби вода?