Хекимян: Флексът на МОЧА провали годежа на Бонев с БСП

Според него има "извиване на ръце"
18 дек 2023 10:57, Нели Христова
26
Хекимян: Флексът на МОЧА провали годежа на Бонев с БСП
Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Борис Бонев жали по медиите и се оплаква от това, че някой е отрязал ръката на МОЧА – ръката, който той очакваше да го подкрепи или ръката, която трябваше да гласува за сглобка между "Продължаваме промяната" и БСП в София. Това заяви Антон Хекимян от групата на ГЕРБ-СДС в Столичния общински съвет (СОС), предаде БГНЕС.

"Само че това не се случи и тъй като това, което е обещано на Борис Бонев няма как да се реализира, той е нещастен", добави Хекимян и допълни, че това нещастие ясно си личи.

Той подчерта, че "Борис Бонев каза кои са нашите" и продължи: "ПП-ДБ са от техните. Ясното разделение за това как работят в тази коалиция на местно ниво е думата му за това, че неговите хора са тези на "Спаси София", което пък е ясно потвърждение за извиването на ръцете от Борис Бонев към Васил Терзиев".

Хекимян е категоричен, че това извиване на ръцете продължава и в този момент. "Ние ясно чухме, че той в коалиция с ГЕРБ не иска да влиза, така че ние няма как да подкрепим Грети Стефанова", съобщи той.

От своя страна Георги Георгиев отбеляза, че от три седмици от ГЕРБ предупреждават, че в София се готви тежка червена сватба. "Всички, които се изказаха до днес, включително и Борис Бонев, изказват съжаление, че се е провалил годежът заради нарязването с флекс на МОЧА", заяви той и обяви, че тайно се водят разговори за съвместно управление на ПП-ДБ-СС заедно с групата на БСП.

По думите му всички циркове, които се разиграваха, са имали за цел да отвличат вниманието докато си стиснат ръцете и докато се спазарят търгашески постът на председател да бъде даден на БСП.

Георгиев подчерта, че проблемът продължава да се задълбочава, защото София е на автопилот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


26
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
За България има само един изход: РАБОТА ! РАБОТАТА УЧИ НА УМ И РАЗУМ ! А СЪЩО РАЗДАЙТЕ БОКСОВИ РЪКАВИЦИ НА ДЕПУТАТИТЕ И ПУСНЕТЕ ШОУТО ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ ! ЗА ДА ПОКРИЕ ЧАСТ ОТ ЗАПЛАТИТЕ ИМ ! ТАКА ЩЕ ИЗПЪЛНЯТ ЗАВЕТА НА ЛЕВСКИ: КОГАТО ГУБЯ, ГУБЯ САМО СЕБЕ СИ, КОГАТО ПЕЧЕЛЯ, ПЕЧЕЛИ ЦЯЛ НАРОД !
22
1
 
3
 
! Отговори
Киро преди 4 месеца
Стига ни занимавайте с Хекимян-ТОЙ Е БИТА КАРТА,ПРАВИ СЕ НА ПОЛИТИК,КАКЪВТО НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ И СЕ МЪЧИ ДА СЕ ВПИСВА КАТО ФАКТОР БЕЗ КОЙТО НЕ МОГАТ ДА СЕ СПРАВЯТ ДРУГИТЕ.
21
2
 
2
 
! Отговори
Деди преди 4 месеца
Арменчето прави напъни да влезе в "ролята си" на Боци - духовният му баща. Ама има мноого да се учи още, политиката в bTV е едно, съвсем друго е в столичния парламент.
20
2
 
2
 
! Отговори
2345 преди 4 месеца
Хихимян
19
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Австрийския агент корумпиран Стамболов /изключително корумпиран, завзел имотите на всички селяни в роднота си село Самоводене/още почти веднага след Освобождението почва да съсипва патриотите като капитан Петко Войвода. Той се стреми с всички сили да направи от България австрийска марионетка. След това страната системно е тласкана в тази орбита, като си разваля отношенията с всичките си праволславни съседи. И днес в медиите непрекъснато се пише лошо за тях. Инструкторите са същите.
18
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
мочове са паметниците на вашите предшественици, че не са ви възпитали на нищо, от официална трибуна с циничен език.
17
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ВИЖДА СЕ ЧЕ ХЕКИМЯН НИКОГА НЕ Е БИЛ МНОГО НОРМАЛЕН
16
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Дa npeтonявaт бakъpa нaй-ceтнe!
15
9
 
3
 
! Отговори
Кажете преди 4 месеца
КЪДЕ ТУРНАХТЕ ГЛАВАТА НА СОЛДАТИНА!!! СТАВА ВЕЛИКОЛЕПНА ТОАЛЕТНА ЧИНИЯ ОТ НЕЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
14
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
А пък в Западна Русия, по-известна под името Украйна, мъжете ще могат да зареждат бензин само срещу представяна на военна книжка. Ако нямаш такава, те дърпат за ушите и хайде на фронта!
13
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До до 8Не си съвсем точен. Освен БКП на изборите е участвала и БЗНС. БЗНС, която нацепихте в прехода на триста партии и я унищожихте напълно.
12
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
До до 8това е така, само че преди това е било още по-зле. А това се премълчава, престъпленията в периода 1878-1944. А това не е честно нали така.
11
3
 
5
 
! Отговори
до 8 преди 4 месеца
А след 1944 започват едни честни избори, ум да ти зайде. Отиваш да гласуваш, а там в бюлетината само БКП. Накрая по радиото обявяват че БКП е спчилила убедително с над 90%. А останалите под 10% процента трябва да имат мнооого дебело извинение защо не са отишли да изберат БКП, иначе...
10
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Изборите минаха и този клоун, когато наричаха Малкия Бареков, трябва вече да спре да се прави на политик. СОС не е БТВ.
9
0
 
6
 
! Отговори
Хекимян преди 4 месеца
Беше ли на балотаж?
8
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
От 1878 до 1944 година в страната ни НЯМА НИТО ЕДНИ ЧЕСТНИ И ДЕМОКРАТИЧНИ ИЗБОРИ. ЖЕНИТЕ НЯМАТ ИЗБИРАТЕЛНИ ПРАВА. ИЗБОРИТЕ СЕ ПРАВЯТ С ПОБОИЩА И УБИЙСТВА. ИМА НЯКОЛКО ПРЕВРАТА. КАТО САТЕЛИТ НА ГЕРМАНИЯ ПРЕДИ И ПО ДВЕТЕ СВЕТОВНИ ВОЙНИ. ПОГАЗЕНА ТЪРНОВСКА КОНСТИТУЦИЯ, АНТИЕВРЕЙСКИ ЗАКОНИ, ЗАБРАНА НА ВСИЧКИ ПАРТИИ. ДИКТАТОРСКИ ЦАРСКИ РЕЖИМ. НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ТИЯ БЕЗЗАКОНИЯ ГИ ДРАЗНИ ПАМЕТНИКА. ВСИЧКО ГИ ДРАЗНИ. ЗАБЛУЖДАВАТ, РАЗДЕЛЯТ НАРОДА И РУШАТ. ТЕ ЩЕ ПОСЕГНАТ И НА ПАМЕТНИКА НА ЛЕТЦИТЕ НЯКОГА.
7
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Който не може да съгражда бъдещето, руши миналото. Талибаните са изявени в това отношение. Вече има и други изявени. Само че който руши паметници, независимо какви и чии, от всемогъщата природа го застига нещастие. За справка къде е сега взривилияя мавзолея. Под земята и му е направен паметник. От бога под земята. А в страната ни има малко наследници на фашистки кръволоци. Те искат не само да рушат паметници а да продължат делата на дедите си. Дела от 1923 до 1944. Дела позорни. Зловещи.
6
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Пеперастите излъгаха Смучи София, освен това още не са разбрали, че нямат думата. Ако бяга взели мнозиство да си правят каквото искат, сега да просят!
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
ГЕРБ и ДПС станаха наистина нахални - наистина си повярваха, че са на власт.На власт са - във собствените си партии, нямат никаква популярност, напротив - има само интерес за техните си членове.Съответно - за редовите граждани - да няма.Хващат си чемоданите и - имат си имоти в Барселона, по Росенец - има места - не са и толкова много като цяло.
4
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 месеца
Офффф. По-големи глупости не можех и да се надявам да прочета от този сплескан .... Направо да взривяват сос и да се приключва с тази агония. С нежелаещи да управяляват града, явно трябва да продължи да се разпада, разграбва и опропастява. Нещ астниц и...