Съоръженията на Витоша няма да работят на 31 декември и 1 януари

Кабинковият лифт Симеоново не работи поради авариен ремонт
30 дек 2023 21:05, Анисия Иванова
9
Съоръженията на Витоша няма да работят на 31 декември и 1 януари
Снимка: БГНЕС

С оглед на актуалната снежна обстановка, настоящото състояние на пистите, както и настъпващите празници, съоръженията няма да работят на 31 декември и 1 януари, съобщиха на интернет страницата си от „Витоша ски“.

На 31-ви декември до 13:00 и на 1 януари от 10:00 часа ще бъде отворен гардероб и ски училище „Витоша ски“ - откъдето ще можете да наемете специализирана екипировка, туринг ски, различни видове шейни и инструктори за начинаещи.

На 2 януари съоръженията ще отворят с нормално работно време. Актуална информация за отворените писти и съоръжения любителите на зимните спортове могат да следят на www.vitoshaski.com .

Кабинковият лифт Симеоново не работи поради авариен ремонт и няма да работи в следващите няколко дни.

Можете да се качите в планината с автобус №6 6 или автомобил, като е добре да имате предвид, че пътят между Драгалевци и хижа Алеко се затваря от полицията между 11:00 и 14:00 часа в почивните дни, припомнят от „Витоша ски“.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Витошалифт
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
1
 
! Отговори
Ханс преди 3 месеца
Докато няма държава с нормални закони, която да предпочете новото пред развалината, защото всички знаем на Витоша няма ново,здраво и сигурно съоръжение от години ще висим и ревем в нета. Нали е най- лесно така
7
1
 
1
 
! Отговори
Няма преди 3 месеца
Собственост е на бивши комунисти! Интересите им са в Банско. Искат парите ви. Нищо лошо?! Как пък българските депутати ги оставиха с 9% ДДС?!
6
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"На 31-ви декември до 13:00 и на 1 януари от 10:00 часа ще бъде отворен гардероб и ски училище.., но "съоръженията няма да работят на 31 декември и 1 януари" - да бяхте написали направо "частна мутро-оргия", че сме тъповати и сами не се сещаме. Може да си наемеш екипировка и на Нова Година ХОДИШ със ски обувките драпаш нагоре в калта, за да се спуснеш надолу и пак така. Цял клуб откачалки има дето точно на Нова Година си мечтаят да карат ски - казва се "Държавна Пхисиатрична болница Карлуково"
5
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
А има ли сняг изобщо горе?Ако е само от машините и е заледено по-добре,че няма да работят.
4
2
 
1
 
! Отговори
Май лъжете преди 3 месеца
Според страницата на Мачирски, съоръженията над Копитото ще работят.Няма да работят, изглежда, съоръженията до и на Алеко.
3
1
 
6
 
! Отговори
Бачо ви Цеко преди 3 месеца
Лифтът и пистите ще работят когато аз кажа!
2
2
 
9
 
! Отговори
И правилно постъпват преди 3 месеца
Пияници и махмурлии ще правят сакатлъци по писти и лифтови съоръжения,а после ще се лекуват на държавна издръжка от бедния и изстрадал народ,който не може да си позволи лифт и почивка на Витоша.Правилноооо....
1
2
 
7
 
! Отговори
Ядрен вампир Z преди 3 месеца
Цяла година събираш стотинките от заплатата да отидеш на витоша за нова година и те ти показват срedния пръст