Катастрофа променя маршрутите на част от столичния транспорт

Тя е станала на Площада на авиацията
19 яну 2024 11:50, Стела Стоянова
11
Катастрофа променя маршрутите на част от столичния транспорт
Снимка БГНЕС, архив

Временно са променени маршрутите на част от линиите на градския транспорт, които минават през Площада на авиацията. Причината за създадената временна организация на движението е пътно-транспортно произшествие на частен лек автомобил на Площад на авиацията, съобщиха от пресцентъра на Столична община.

Автобусите от линия 280 се отклоняват – по бул."Драган Цанков", тв кула и бул."Цариградско шосе". Автобусите от линия 305 минава по моста на бул. "Цариградско шосе".

Тролейбусите от линии 3, 4, 5 и 11 се отклоняват по бул. „Шипченски проход". Електробусите от линия 73 се движат от Площад на авиацията по бул."Ас. Йорданов", бул."Шипченски проход", и бул."П. Яворов".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
1
 
! Отговори
Трендафилов преди 3 месеца
Ти бате не трябва да караш кола никога, ако мислиш така, точно заради такива недоразвити "хитри" като тебе стават всички ситуации по пътя. И не на последно място да ти се вземе книжката веднага и с рейсчето!!!
9
0
 
4
 
! Отговори
До AcaciyTrendafilov преди 3 месеца
При предимство на дясностоящия не можеш да излезеш от кръговото, спираш, и тези зад тебе блокират пътя на дясностоящия, когото чакаш. Така че, Трендафилов, въпреки опитите ти да мислиш, изтресе една акация... А между другото, включването ти от скоростния път е през локални платна, които са достатъчно дълги.И да, без предимство си, щом си слезнал от пътя с предимство.
8
4
 
2
 
! Отговори
AcaciyTrendafilov преди 3 месеца
Когато започне да се спазва правилото за кръстовището и предимството на десностоящия, а не измисленото и изкуствено обърнато регулиране с предимството на тези вътре, тогава нещата ще си се саморегулират. Какво означава - слизам от скоростен път "Цариградско шосе " и съм без предимство в кръговото? Ако влезем две по-големи коли в малкото кръгово на старата телевизионна кула и започнем да се върти в кръговото постоянно, според наличните знаци, дали някой ще може да влезе в него?
7
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До Анонимен Не са проблем неделните водачи, а останалите "майстори", които не спазват нито маркировка, нито скорост, нито предимство. И най- вече, че цялата сеЯния се премести в София и трафикът е ужас.
6
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Започват да излизат с колите неделните водачи . Кулминацията е в неделя
5
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Точно защото е огромно това кръгово, затова стават толкова катастрофи там. Вътре хвърчат все едно не са в кръстовище, съответно влизащите или засичат тия вътре, или чакат много и като дочакат, натискат газта сакън да не изпусната шанса да минат. На това кръгово трябва да му се намали диаметъра и да се пуснат локални ленти за десните завои, да не се бъркат с останалите и изведнъж ще се окаже, че дебитът на кръстовището е скочил двойно, а птп-тата са намалели тройно.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От там идвам след голямо влачене. Четири коли верижно са се ударили, само едно малко VW са го поомачкали, но купето е цяло. Можеше да ги вдигнат на тротоара или да ги разкарат, но не, ще тормозим в петък хиляди хора...
3
0
 
6
 
! Отговори
силно учудЕна преди 3 месеца
Още ли има шАфИорЕ, които не знаят как се влиза, движи и излиза от КРЪГОВО кръстовище, това поне е огромно?!
2
8
 
3
 
! Отговори
МВР е позор преди 3 месеца
МВР е репресивна политическа организация на лицето Бойко Методиев Борисов!
1
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
От моста ли е прелетял, че да променят маршрута. Там в кръговото с повече от 20-30 км.ч. не се кара, а за леко ПТП преместват автомобилите да не *** на движението и се разбират пък и КАТ са близо могат да пратят екип до 5 минути.