Борис Бонев: Готови сме за предрочни избори, ще имаме по-добър резултат

Не се виждал вариант за изход от кризата
Обновена: 20 яну 2024 09:49 | 20 яну 2024 09:48, Петър Бойчев
240
Борис Бонев: Готови сме за предрочни избори, ще имаме по-добър резултат
Снимка: БГНЕС

В София вече замирисва на предсрочни избори. Това пролича от думите на общинския съветник от ПП-ДБ Борис Бонев, който се виждаше като председател на общинсикя съвет на Столичната община.

"Нашата група е подготвена дори за предсрочни избори. Дори тогава смятаме, че може да имаме по-добър резултат", това заяви Борис Бонев пред БНТ.

Според него това не било желанието на групата, но в един момент просто можело да няма друг избор. Бонев заяви, че те се предложили четири варианта за изход от кризата, провели са срещи, съобразявали са се с претенциите на останалите и не са получили почти никаква конструктивност.

"В нашата коалиция взаимоотношенията се градят на взаимно уважение. От ГЕРБ не мислят какво можем да направим конструктивно за София, а как да набием другарчето в медията", заяви общинският съветник. "Един Карлос Контрера, с който сме идеологически противници, с който много сме се борили в предишния общински съвет, в момента той и Вили Лилков се държат най-адекватно, най-нормално и най-посветено за София", каза още Бонев.

"От всички партии и коалиции, които в момента са в общинския съвет, всички са се обявявали против модела на ГЕРБ. Изведнъж 18 години след управлението им има възможност тези всички хора да намерят поне някакво общо кратно, върху което да се базират. И отново това нещо не се случва, за мен лично е странно", заяви той.

Според Бонев блокирането на избора на председател на общинския съвет ще доведе до изпуснати срокове за европейски програми, не може да се приеме бюджетът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


240
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
80
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Истинското име е ПСА (Паметник на Съветската Армия). Ако не беше ПСА, сега българите щяхме да сме дим в комина в Аушвиц. Прочетете план "Ост" с идеите на Хитлер какво да прави с източна Европа. Идеологията на Хитлер е била, че, ако не си ариец, тоест германец или скандинавец, отиваш в газовите камери и пещи и излизаш през комина.
79
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
"П.ростак, ако не беше съветската армия, щяхме да си бъдем една нормална, цивилизована страна, както през 30-те"..............Искаше да кажеш ако не бяхме на страната на Германия във войната и ако добрият чичко Чърчил не бе предложил на Сталин 80% съветски контрол над България. Ако България бе запазила неутралитет, за какъвто настояваме и при войната в Украйна, много от последствията биха били избегнати.
78
1
 
8
 
! Отговори
ДСБКП ИЗВРАТЕНИ преди 3 месеца
ВНУЧЕТА И ПРАВНУЧЕТА
77
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
ГЕРБ ЩЕ ЗАГУБЯТ ИЗБОРИТЕ И ЩЕ ХОДЯТ ДА СТРОЯТ ПОРЕДНИЯ ПАМЕТНИК НА СЪВЕТСКАТА АРМИЯ ЗА ДА ГИ СПАСИ ПУТИН.
76
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Ако герб бъдат изгонени от СОС цяла камара простаци ще останат без солидни приходи от нищонеправене.
75
9
 
4
 
! Отговори
ЕВРОАТЛАНТИК преди 3 месеца
Господин Бонев на следващите избори искаме тази чалгарска просташка групичка да я изнесете чак към Ботунец или по-далеч.
74
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
София никога не е била управлявана от по-некадърни, самовлюбени, нагли и разглезени мамини момченца. Няма град и даже село в България с по-големи некадърници в управата.
73
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
СОФИЯ СПАСЕНА!
72
13
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
До АнонименЗАСЕГА БОНИ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИ И ПРАСКА ГЕРБА В СВИНКТЕРА
71
0
 
1
 
! Отговори
81 преди 3 месеца
Имах предвид 69
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борка, отивай да възстановяващ Паметника на Съветската Армия. Качвай се на вишката и почвай да възстановяваш. Съдът издаде решение, че унищожение на паметници е незаконно. Чак след това ще мислим за избори.
69
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Борка, да управляваш град е сложна работа. Трябва да правиш компромиси, да работиш в екип с инакомислещи хора. А вие сте едни разглезени момченца, свикнали всичко да ви идва на готово в живота. Израснали сте в саксия и нещо ако не е на вашето тропате с краче по земята и викате "Няма пък, на моето ще е.". Така не се управлява град. Вие не ставате за нищо. Отнесени от вятъра разглезени момченца, дори има съмнение, че сте и гейове там във вашата партия
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Розовото пони Бони хехе
67
2
 
10
 
! Отговори
Ken преди 3 месеца
След 2 години постоянни избори не ви ли стана ясно, че за нищо не ставате ?
66
2
 
20
 
! Отговори
До Сгази София преди 3 месеца
Бориса Бонева и Пълен Провал Де е Бе, нищо смислено не сътворихте освен да събаряте. Ааа..Да. София Прайд е вашето голямо творение за града. И ***.д.а.лските тротинетки и забрани за нормални автомобили. Като бутнахте паметника на Съветската армия (това е истинското име на паметника) нито станахте по умни нито Украйна победи.
65
1
 
18
 
! Отговори
1111 преди 3 месеца
"......ще имаме по-добър резултат". Ще имате по-добър резултата само ако сте си осигурили необходимите средства за да си напазарите онези гласове , които фалшикацията на вота няма да покрие.Видяхме ви колко струвате и без измама няма да намерите "място под слънцето".
64
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Това момче се шегува! След всичко това, което сътвориха в София, шегата не е неуместна.
63
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Никъде няма да ходите, докато не възстановите паметника. Дайте им на всичките общинари по едно въже да довлачат паметника на мястото му. Който не работи, направо го обесете на въжето.
62
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Шарлатаните искат абсолютната власт в държавата. С мижави изборни резултати, про това, с манипулиран машинен вот.
61
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Бонев/а си иска обещаното шефско място в СОС и туй то. Независимо че аверът му Терзиев показа абсолютна некомпетентност за кмет на София. Няма и поведение на такъв. Какво означава "фръцна се и напусна залата"?! Нечувано! По същия начин се държа и на летището където презлдизвика скандал, наскоро.