Хекимян: Няма да оставим София в хаос

ПП-ДБ-СС доказват неможенето да управлява, допълни той
9 фев 2024 10:45, Анисия Иванова
11

"Три месеца ПП-ДБ-СС абдикират от своите задължения. Те са най-голямата група в СОС, но абдикират от задължението си да сформират работещо управление. Вчера ги видяхме да абдикират и напускайки заседанието. Станахме свидетели на нещо пошло и вулгарно от тяхна страна. Правят всичко възможно да блокират работата на СОС. Те доказаха своята политическа немощ, която превърнаха в управленска криза. По никакъв начин новите избори не са страх за ГЕРБ, чухте Бойко Борисов, който каза, че иска нови избори. Преди две седмици Борис Бонев все още фигурираше с желанието си да бъде председател. Има амбиции у него да овладява комисии, в които има по-голям поток", коментира общинският съветник от ГЕРБ-СДС Антон Хекимян в студиото на "България сутрин".

Изборът на председател на СОС отне на местния парламент три месеца. На поста през следващите 6 месеца, до юли, застава Цветомир Петров от "Продължаваме промяната - Демократична България".

На въпрос ще подкрепи ли ГЕРБ бюджета, Хекимян отговори, че бюджетът трябва да претърпи нови промени и че ще се докаже, че ГЕРБ е опозиция.

"Има пари, които обещаха на шофьорите в градския транспорт, но те не съществуват в бюджета. Щели да бъдат в икономическата рамка, което означава, че ще задлъжнеят дружествата", добави Хекимян в ефира на Bulgaria ON AIR.

Явно доказват неможенето да управляват. ГЕРБ-СДС сме отговорни за София и няма как да оставим града в хаос, заяви гостът.

Сред приоритети на ГЕРБ той отбеляза големите инфраструктурни проекти, строителството на детски градини и осигуряването на по-високи заплати за шофьорите в столичния градски транспорт, както и на медицинските служители в столичните болници. Всичко това предстои да бъде обсъждано по време на дебатите за бюджета.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Реалист преди 2 месеца
Столичани, окупирайте общ.съвет за 24ч.докато изберат председател и да започнат да работят тези корумпирани наглеци!
6
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Ще е добре този човечец да се разходи малко извън центъра на София. Разбити улици и тротоари, абсолютен мрак след 18ч. Никаква планировка, а посевместно застрояване на междублокови пространства. В 21 век има квартали без канализация. Липсва адекватна училищна инфраструктура и достатъчно детски градини.Признавам и добрите неща - метрото, околовръстното, няколкото булеварда, ама за 18г управление е крайно достатъчно.
5
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Намерете му мъж на това момиче, че приказва само глупости
4
2
 
4
 
! Отговори
КЪМ КОСТАДИНОВ ! преди 2 месеца
Като върл подръжник на ВЪЗРАЖДАНЕ съм крайно разочарован от факта,че отново се намериха подлеци и сребролюбци и в тази единствена останала българска партия в политическия живот на страната.Това ме води до мисълта че са прави македонците, които ни наричат подигравателно, ТАТАРИ и че от нас:НЕ СТАВА И *** ЗА ...ЗЕЛЕ !За това не ме учудва и историческия факт, защо при 1300 години история на България, повече от половината (500 под турско и 200 под византийско) сме изкарали под робство !Сега след този случай Костадинов спешно трябва да прочисти партията сикато Й.В.Сталин от вътре
3
3
 
10
 
! Отговори
Ех, преди 2 месеца
Арменчето здраво се напъва, опитва се да набере червени точки за ГРОБарите... след грабежите при Фъндъчкова.
2
1
 
11
 
! Отговори
Мутри преди 2 месеца
Вие я е докарахте до хаоса.
1
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да не се офлянкват, а да кажат ще се въведе ли ред на Центр.соф.гробища, за които отговаря общината или индийци ще продължат да вилнеят там и в качеството си на щатни служители, и като приходящи мародери, на които никой не търси сметка, защото се отчитат някъде? Да кажат дали наистина ще извършат такова престъпно отклоняване от парите на данъкоплатците, за да дарят с нови жилища онези, които най-безотговорно съсипаха общински жилищни сгради без да бъдат санкционирани?