Спират водата в част от с. Железница и в.з. "Горна баня" утре

Вижте къде пресъхват чешмите
12 фев 2024 09:25, Александър Попов
1
Спират водата в част от с. Железница и в.з. "Горна баня" утре

На 13 февруари (вторник) 2024 г. във връзка с монтаж на пожарен хидрант и спирателен кран по ул. „Урвич“, с. Железница се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

ул. „Урвич“ ул. „Ведена“, ул. „Стамболова река“ и ул. „Здравец“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Урвич“ на кръстовището с ул. „Ведена“.

Във връзка с монтаж на водомерен възел по ул. „Обзор“, в.з. „Горна баня“ се налага спиране на водоподаването от 21:00 часа на 13 февруари до 06:30 часа на 14 февруари 2024 г. на клиентите на „Софийска вода“ в района между:

ул. „Ехо“, ул. „Поглед“, ул. 739, ул. 747, ул. „Дон“, ул. „Планиница“, ул. „Нестинарка“ и ул. „Пладнище“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Обзор“ на кръстовището с ул. „Вечерница“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: Софийска вода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 месеца
Hиk'kъв npoблeм, тo тea тaм и бeз тyй noвeчko cи нaмиpиcвaт...