Симов: От Борисов винаги може да излезе сапунен сюжет

БСП трябва да даде алтернатива на модела "ГЕРБ"
15 фев 2024 22:50, Нели Христова
19

"От Бойко Борисов винаги може да излезе сапунен сюжет, но той граничи с абсурда. По места в страната БСП може по конкретни политики да си сътрудничи с различни партии, но Борисов го изкарва като епичен сюжет за предателство, което означава само  едно - ротацията наближава, проблемите се увеличават и сега трябва да разтворим всичко това, обвинявайки останалите партии", коментира Александър Симов от БСП в студиото на "Денят ON AIR".

"Ние не сме против подкрепата на ПП и ДБ в София. БСП влезе в коловоза на статуквото, прегърнаха се с ГЕРБ, ПП и СС. Иван Таков каза, че Паметникът на Съветската армия е червена линия. В нарушение на закона нарязаха паметника и БСП гласуваха заедно с тях. Очевидно е как задкулисието си осигури управление. Натовариха всички партии в една каруца, за да вдигнат паяжината", заяви Симов.

По думите му БСП трябва да даде алтернатива на модела "ГЕРБ". Социалистът посочи, че работата на СОС отново е блокирана.

"Когато и да хванеш Тодева да си тръгне, все ѝ е малко, отдавна трябваше да се е махнала", добави Симов в ефира на Bulgaria ON AIR.

"Аз съм гласувал за БСП в София. Те стреляха в мен. Работата на първата политическа сила е да си осигурява мнозинство. БСП са 9 съветници, ако утре останалите се обединят да нарежат още един паметник, как от БСП ще го спрат", попита представителят на левицата.

На въпрос ако се стигне до касиране на изборите в столицата, Ваня Григорова ли ще бъде кандидатът на БСП, Симов отговори, че има определени процедури.

"Има хора от БСП, които искат тя да бъде номинирана. Смятам, че Ваня Григорова е добра кандидатура. Опасявам се, че всичко това, което стана в СОС, няма да се отрази добре на БСП-София", уточни Симов.

Според него БСП не трябва да се разцепва, но трябва да има много ярка позиция. По думите му в партията се е появила група, която знае как да печели конференции, но трудно печели избори.

"Притеснява ме фактът, че столичното БСП ясно показа, че е в състояние да влезе в паяжината на задкулисието. Боря се да има принципи в тази лява политика в София", каза Симов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
анонимен преди 2 месеца
Пълен въздухар.
11
1
 
3
 
! Отговори
Една доста противна преди 2 месеца
личност! Чудя се как все още му давате публична дума?
10
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Какви са тия глупости, дето ги ръсите? Четири години по-късно, след като тръгнахте всичките заедно да срутвате "модела Борисов" се сетихте, че нямате алтернатива ли? И откъде произтича тоз изумителен извод? Може би се сетихте, че преди много години, някой подписвал някакви договори с ангажименти?
9
3
 
6
 
! Отговори
чакалнята преди 2 месеца
До 11. Не се занимавайте с Б. Борисов . Не е вече от значение за никои . Мина му времето.
8
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
С всеки нови избори БСП и ПП намаляват процентите ,и на възраждане растат ,вероятно при други избори ПП че идат на трето място сега разликата от ПП и възраждане са 3 %така че много вероятно да са на второ място ,а ПП в историята или герба и възраждане че ръководят държавата ))
7
6
 
3
 
! Отговори
Пазете се преди 2 месеца
МВР са започнали акция за избиване на Българското население! Прокуратурата стои зад МВР!
6
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
БСП трябвало да даде алтернатива на модела "ГЕРБ". Тези думи означават ли, че е готова да му стане патерица? Само "Възраждане" ли е опозиция?
5
4
 
13
 
! Отговори
Какво е общото преди 2 месеца
Между свиленски Симов Таков И Гергов?!Ме са Червени *** де расти от Янкошумкарски фамилии
4
4
 
8
 
! Отговори
Лесно е преди 2 месеца
Да печелиш конференции в зала с 1000 единомишленици. С 1000 гласа национални избори не се печелят. Идеята за обединение на "левите" сили за следващите избори е добра. Общия знаменател е Путин и Русия, а не леви политики. С паметници явно не става. Падне ли Альошата, БСП ще олекне с още една градска организация. А дано!
3
8
 
3
 
! Отговори
И ти си пе дал преди 2 месеца
Но когато си прав си прав
2
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
А от Кокорko и от Кирчо може да излезе цял sапунен сериал.
1
3
 
9
 
! Отговори
Сила преди 2 месеца
Вижте какво правят жените в Германия - Сара Вагенкнехт и Алиса Вайдел!Атакуват секторните политиките на светофарното правителство,дават конкретни решения.А тези измислици и лъжи,че са крайно леви и крайно десни са приказки за наивници!И Германия е в европейската матрица...всеки,който е против Ampel-а е русофил,екстремист,нацист и т.н.