»ван “аков: Ќие войни не водим

¬ момента Ѕ—ѕ отсъствала от големи€ политически разговор
26 фев 2024 09:39, Ќели ’ристова
16
»ван “аков: Ќие войни не водим
—нимка: Ѕ√Ќ≈—

јз и градската организаци€ войни не водим, особено вътрешнопартийни войни. “ова за€ви пред Ќова тв »ван “аков, председател€т на столичната организаци€ на Ѕ—ѕ, който в недел€ бе наказан от централното ръководство на парти€та.

—ледва саботаж на европейските избори от най-т€сното ръководство на Ѕ—ѕ. “е опитват да обезглав€т и овладе€т столичната организаци€, за€ви още той.

¬ момента Ѕ—ѕ отсъства от големи€ политически разговор. Ќе можеш да хвърлиш в хаос най-гол€мата си организаци€ и да очакваш добър резултат на европейските и евентуални парламентарни избори, добави още наказани€т председател на столичните социалисти.

–ешение да не се подкреп€ избора на председател на —ќ—, което да е взето от национални€ съвет, не съм виждал, въпреки че имат седмица да го изведат и предостав€т, коментира “аков дали наистина е нарушил партийната дисциплина като групата на червените общинари в —офи€ подкрепи избора на председател на общински€ съвет.

“ова се случи Dnes, за важното през ден€ ни последвайте и в Google News Showcase


16
ќще от
—понсорирано съдържание
Ќапиши коментар  оментари
14
0
 
1
 
! ќтговори
до # 14 преди 1 месец
Ќито общинските съветници от Ѕ—ѕ-—офи€, нито тези от ¬ъзраждане се продадоха. »менно те, а не Ќинова, съответно  ост€  опейкин, изнесоха предизборната кампани€ в столицата. Ќинова, двамата й адютанти —имов,—виленски,–.ќвч.,–умен √ечев си траеха и чакаха баницата да се изпече,та да € дел€т. —ъщото беше и с  ост€  . от ¬ъзраждане. Ќакра€, усещайки че баницата н€ма да стигне до т€х, скочиха и започнаха с хулите и наказани€та. “ипична политическа наглост и отмъстителност на стрина  орни и  остадин.
13
0
 
1
 
! ќтговори
@ ћинка √ригорова, # преди 1 месец
ћинке, ѕеко “аков беше свестен човек, а синът му »ван “аков е достоен наследник на баща си. “очно »ван, а не очилатата  орнели€ Ќинова, като председател на партийната организаци€ на —офи€,определи ¬ан€ √ригорова като подход€ща като синдикалистка кандидатура за кмет на столицата и Ѕ—ѕ-—офи€, а не  .Ќ., »Ѕ и Ќ— на Ѕ—ѕ, изнесоха ц€лата борба по оформ€не на многохил€ден електорат,гласуващ за ¬ан€. Ќинова,—имов, —виленски си траеха.Ѕ—ѕ-—офи€ и ¬ъзраждане отпушиха ступора в —ќ—, а Ќинова скочи да плюе
12
1
 
1
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“е пп е по изборите открито купуваха депутати от Ѕ—ѕ сега продължават да купуват общински съветници от Ѕ—ѕ )))
11
0
 
1
 
! ќтговори
Ѕивш преди 1 месец
—ъщите *** физиономии имаха и комунистите в с. —ветослав през 60-те години. Ћефтер  остов,ƒомуза, брат€ –аданови,»ли€ —тефанов,бай Ќачо.«атова сега селото почти го н€ма.
10
0
 
3
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“ј«»  ќћ”Ќ»—“»„≈— ј »«ƒЏЌ ј Ќяћј Ћ» ƒј —ѕ–≈ ƒј —≈ ѕЏЌ≈,Ќяћј Ћ»  ќ… ƒј √ќ —Ћќ∆» Ќј ћя—“ќ?
9
0
 
4
 
! ќтговори
ќткога бре, ¬аньо? преди 1 месец
¬ие сте специалисти по гражданските войни.
8
0
 
2
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
–≈ƒќ¬»“≈ „Ћ≈Ќќ¬≈ » —»ћѕј“»«јЌ“»“≈ Ќј Ѕ—ѕ “–яЅ¬ј ƒј ѕ–ќя¬я“ ћЏ∆≈—“¬ќ » ј ќ Ќ≈ ”—ѕ≈я“ ƒј ќ“’¬Џ–Ћя“ ѕј√”ЅЌј“ј  ќ–ƒ≈Ћј Ќј »«¬ЏЌ–≈ƒ≈Ќ  ќЌ√–≈—, Ќј —Ћ≈ƒ¬јў»“≈ »«Ѕќ–» ƒј √Ћј—”¬ј“ «ј ¬Џ«–ј∆ƒјЌ≈ ƒј ѕјƒЌ≈ Ѕ—ѕ —  ќ–ƒ≈Ћј“ј ѕќƒ 4%-¬»я“ ѕ–ј√ ,ј —Ћ≈ƒ “ќ¬ј ƒј ¬Џ«–ќƒя“ Ѕ—ѕ !!!...
7
0
 
6
 
! ќтговори
√решка в заглавието преди 1 месец
ƒа се чете вместо Ѕ—ѕ Ѕ ѕ!
6
1
 
0
 
! ќтговори
ћинка √ригорова преди 1 месец
ƒо јнонименѕеко “аков беше много читав човек, но този негов роднина не става и за *** на бъчва
5
0
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
“оз комунист м€за на ѕеко “аков :)))
4
0
 
6
 
! ќтговори
ѕавлик преди 1 месец
“ова момче за нищо не става.Ќа нивото на кмета ви е.“о се вижда ,че е мутант отгледан от "нас червеното знаме роди ни".≈,не може с такива ограничени индивиди да вървим напред.Ќе става.“а той не може да говори,а мучи.Ќаливали са му нещо с фуни€та,но то е изтичало.Ќикой не е виновен как се е родил,но все пак тр€бва да имаш харизма за ръководител.
3
0
 
0
 
! ќтговори
на фронта преди 1 месец
са само глупаците . батальоните на наемниците и украинските сел€ни измират в окопите . зелиннски€ мир недочакали . войната до 2031 е реваншистка, а рецесиите обзеха ≈—, юса и турска .това е . десните се оплашиха и бегаха . избиха се къро , петров трактора, нотариуса , а други нема .
2
0
 
4
 
! ќтговори
√ал€ от EmbassyTO преди 1 месец
“ози, до преди ден викаше по васка ƒ—, днес € припознал, за н€кой млн. ѕоне ще отиде на фризьор, че сам се бо€дисва трагично
1
1
 
4
 
! ќтговори
јнонимен преди 1 месец
Ѕ—ѕ- ЅЏЋ√ј–— » —»Ќќ¬≈ Ќј ѕ–≈ƒј“≈Ћ».“ази парти€ е създадена и е потомствена парти€ от предатели.ƒнес са верен стълб на —ара€ за исл€мизаци€та на Ѕългари€.