Земетресение край София

То е било с магнитуд 2.8 по скалата на Рихтер
19 май 2024 10:45, Нели Христова
9
Земетресение край София

Земетресение на няколко километра западно от София. Трусът е бил регистриран от Национален институт по геофизика, геодезия и география към БАН.

Епицентърът е в района на Братушково, недалеч от Сливница. Магнитудът е 2.8 по скалата на Рихтер.

Земетресението е регистрирано в 02:39 часа на дълбочина 15.6 км.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: Софияземетресениетрус
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Колеги, като взимате текста дума по дума, че и със снимката дори, поне цитирайте Фокус. Ясно, че и само можете да си го проверите и напишете, но сте. И е моят текст, защото е взет с грешката. Благодаря!
4
3
 
3
 
! Отговори
Магелан преди 2 месеца
Шок и ужас.София не е България.За ужас на цяла БГ без София ,цели 33 гд.съзнателно всички родни полетици с полетиката си на геноцид направиха София рай живеене.От 6 млн.нсселение почети 50% живеят в София . Като към днешна дата заплащането за една и съща работа е с голяма разлика и достига с повече от 50% от друга част на БГ.Почети 80% от БВП на БГ идва от работата на почети 3млн.софиянци.Ако продължава така скоро псевдо полетиците са очакват бунтове за Автономия в някой части на БГ.
3
4
 
3
 
! Отговори
до 2 преди 2 месеца
До Хол,това не е важно,важното е на българина да му се дават новини,каквито той иска,онзи ден след земетресението околоо Пловдив доста ди ва ци бяха писали,че искат да стане в София и ето ти днес новина за това,по тоя начин засилват чувството за богопомазаност у българина,слънцето днес както и всеки ден е изгряло благодарение на тях и за това им се представят новини,дори и измислени,но да са по желание и в угода на богоизбрания българин,смее ли някой да му противоречи
2
0
 
9
 
! Отговори
Хол преди 2 месеца
Епицентърът е край Брезник, Перник всъщност.
1
10
 
10
 
! Отговори
7,8 преди 2 месеца
Много малко е 2,8. Но ако гласувате за нас, след изборите - повече.