Фантазиите на Томов

ЦСКА била на печалба от 3 млн. лева, но парите били от кредит
4 юни 2008 10:46,
47
Фантазиите на Томов
Снимка: БГНЕС

Президентът на ЦСКА Александър Томов изкара поредната торба с лъжи тази сутрин по бТВ, където бе гост след скандалите и побоищата около лиценза на клуба му.

"По счетоводна оценка ние сме на печалба от 3 милиона лева и не може да се говори за финансова криза", заяви Томов.

Парите били от кредит, изтеглен за футболния отбор през 2006 и 2007 г.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Александър Томов ми преподаваше в Университета (СУ), около 1988-1989 г. (т.е. по тоталитарно време), нещо от рода на "Основи на социално-икономическия механизъм".В междучасията след неговите лекции се събирахме и само го "плюехме" и му се подигравахме. Просто ни вбесяваше с демагогията си, изкарването на черното бяло, и пр.За такива народът си има много точна приказка: "търчи-лъжи".Но пък и такива като него виреят само при *** и наивен народ. Явно и индийците са такива, щом ги баламосва толкова години.Абе, изключително неприятен тип. И опасен за обществото. Не трябва да му се дава никакъв отговорен пост, защото каквото подхване, го съсипва.
5
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Какво може да очакваме от един провалил се политик освен още провали
4
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Грешка горното "5,4 млн.лв" да се чете "5,4млн.евро"
3
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Вчера на пресконференцията, завалииката говореше същите глупости:"- Не съм съгласен че кредита от 5,4 млн.лв трябва да се записва като разход.Това си е приход и тогава клуба излиза на печалба.....!!!!!"Е просто нема по-голям дебилизъм от това, но лошото е че мнозина фенове все още му вярват...!!!
2
0
 
0
 
! Отговори
Футбол преди 15 години
Още ли има такива будали като теб, които са гледат българското първенство. Я си признай, че ходиш на мач за да псуваш и се биеш. В българия футбол няма - има отбори, чрез които се перат пари и някакви смешници в тях, за които да си мач е равносилно на да се разхождаш в парка.
1
0
 
0
 
! Отговори
boby преди 15 години
Аз съм фен на ЦСКА откак се помня, но съм абсолютно ЗА сега ЦСКА да иде във В група. Така или иначе няма смисъл да се излагаме сега в Шампионската лига, а дано ако идем във В група малко да се пречисти отбора и да се прероди, току виж пак сме почнали да ходим и по стадионите. Айде по живо, по здраво...