Германия на финал, но кой видя

Бундестимът спечели с "турски сценарий" за крайното 3:2; имаше и ТВ - гаф
26 юни 2008 08:43,
132
Германия на финал, но кой видя
Снимка: БГНЕС

Германия се класира на финала на европейското първенство след инфарктна победа с 3:2 срещу Турция.

Южните ни съседи изиграха може би най-силния си мач на шампионата, но бяха победени именно по сценария, по който те побеждаваха в последните си три мача - в последната минута.

Турците поведоха с гол на Угюр Борал, но Швайнщайгер изравни.

Клозе даде преднина на тима си, но Шентюрк изравни в 88-ата минута. И когато всички очакваха продължения, Филип Лам направи 3:2 в последната минута от редовното време, като така класира Бундестима на финал.

Победата на Германия обаче бе помрачена от грандиозен телевизионен гаф.

Европа не можа да види голяма част от мача, заради срив в картината.

От УЕФА обявиха, че заради силна гръмотевична буря почти всички телевизии са изгубили сигнал от мача Германия – Турция за дълги периоди от второто полувреме

Сривове по трасето попречиха да се види голяма част от второто полувреме, като същото се случи и в България, където телевизия "Диема"не успя да покаже развръзката на мача, а след това пусна отново последните 15 минути, когато паднаха последните 3 гола.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


132
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
0
 
0
 
! Отговори
shef4enko преди 15 години
Може би искате да гледате първенството по Канал 1??? Хахахха, Диема се справят много добре, и коментаторите са добри - не са заспали като в някои други телевизии и затова "викат", за да има тръпка. А това Диема да вкарат своя камера на стадиона е просто абсурдно, явно нямаш никакво понятие как стоят нещата.
30
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
От цирка е ***! Когато аз учех анлийски и немски, ти навярно играеше по къси панталони под масата!На всичко отгоре живях и двете страни, преди години, ама от нашата по-хубава няма.Никъде в чужбина няма такова чуждопоклоничество към друга нация, както у нас.А имам и турски приятели и те винаги държат за нас, когато играем с други. Понятието завист им е чуждо. Като им преведа коментарите тук, мислят, се шегувам.
29
0
 
0
 
! Отговори
Аннаi преди 15 години
Не мога само да проумея пристрастността на коментаторите ни! Не може да коментираш мач , да крещиш като изоглавен - специално за Русия, че вкарва голове в предишния мач, сега, че турците били невероятно добри срещу Германия и мача им щял да се помни дълго - от 40 години гледам мачове, слушам коментатори, освен да са викали така, когато играт българите - други толкова пристрастни коментари на мачове не съм чувала. Да не говорим за нечленоразделната им реч. В добавка на това, което написах току що, ще кажа, че когато попитах, аджеба, чия собственост е тази телевизия Диема - никой не ми отговори - чули за нея покрай мачовете - някой може ли да ми каже кой е собственикът на Диемите - срам ме е заради него!Р.S. Преди снощния мач бях за този отбор, който победи, е, значи съм била за немците - дерзайте момчета от Германия!
28
0
 
0
 
! Отговори
Паралел преди 15 години
Аз искам от СЕМ да вземе лиценза на Диема, как може бе хора, как може?! Най-интересния мач и вие да се усе...рете. К`во ме интересува, че проблема бил там. Ако трябва ваша камера ще вкарате на стадиона да снима, но щом като сте професионалисти бъдете такива. Ама сега СЕМ трябва да ви задължи да платите неустойка 110% на всички, които са си платили за реклама по вашата смотана телевизия.
27
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
... нас ни няма изобщо?...Жалко за нас, а не за тях.
26
0
 
0
 
! Отговори
shef4enko преди 15 години
Ха ха ха, много ме забавляваш ***, сигурно си от цирка. Аз знам перфектно български и съм много по-голям българин от теб, което не ми пречи да знам немски и английски, явно нещо което за теб е непознато.
25
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
KATO CHE LI GERMANIYA NE E STIGNA S KISMET!
24
0
 
0
 
! Отговори
korektur преди 15 години
Ich meinte oder Spanien
23
0
 
0
 
! Отговори
jaaaaa преди 15 години
Das Spiel gestern war hervorragend. Ich bin schon gespannt, ob Russland oder ins Finale kommt!
22
0
 
0
 
! Отговори
Българин преди 15 години
Германската телевизия предаваше мача с много кратко прекъсване по време на което имаше коментар от наблюдаващ мача.Колкото до турците те стигнаха до тук с много късмет и злоба.И напълно заслужено си тръгнаха обратно за Анадола.
21
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Koleydiniz, kole KALACAKSINIZ! :)))
20
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Смотан и недодялан дръвник! Първо научи български, вместо да изляваш тук фрицовска помия!
19
0
 
0
 
! Отговори
... преди 15 години
ама Турция европейски шампион щеше яко да ме подразни - не ми е симпатична тая нация и толкова... исторически предпоставки к'во да се прави:)))
18
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Deutschland, Deutschland - uber alles!
17
0
 
0
 
! Отговори
Еuro преди 15 години
Браво на германците! Иначе щеше да стане *** резила - на финала на европейското азиатски отбор. УЕФА как ги е взела тия да играят тука - да си ходят дам да се ритат с кицайци , японци и иранци - те са си за там.
16
0
 
0
 
! Отговори
shef4enko преди 15 години
ти си неграмотен тъпънар, при положение че незнаеш как се пише на немски ueber по новите граматически правила не се обаждай смотан
15
0
 
0
 
! Отговори
Vlado преди 15 години
Ugovoren mach - vsi4ki sa dovolni - tova e futbola dnes
14
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Die Russen haben das Recht besiegt zu werden. Und das wird der Fall sein ! Deutschland = die Nummer 1 in Europa !
13
0
 
0
 
! Отговори
преди 15 години
Не на "финалом", а на финале!Не "ueber", a uber!Пишете на роден български език, *** чуждопоклонници!
12
0
 
0
 
! Отговори
kano преди 15 години
v kraja na kraistata svabite biat svaini-maini ainzu-zwainzu dran