Мъри не ще в Левски

Треньорът на "Литекс" хич и не иска да чува за Батков и Герена
14 авг 2008 15:46,
28
Мъри не ще в Левски
Снимка: БГНЕС

Името на бившият наставник на сините, който довечера ще изведе Литекс срещу израелския Апоел Кирят Шмона в турнира на УЕФА, бе свързвано с овакантения от Вили Вуцов пост.

Както е известно, Вуцов бе изритан от Левски след издънката 0:1 от БАТЕ (Борисов).

След края на вчерашната подигравка с българския футбол, се появиха информации, че Тодор Батков е телефонирал на Майкъл Чорни, за да поиска разрешение за откупване правата на Мъри, след което адвокатът бил говорил и с шефа на оранжевите Гриша Ганчев, който уж дал зелена светлина на трансфера.

"Станимир Стоилов е треньор на Литекс и г-н Гриша Ганчев няма никакво намерение да се разделя с него", отсякоха от ръководството на оранжевите.

Вижте още

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
venci 60 преди 15 години
Pomnite li koga Batkov nazna4i ov4ata glava za trenior kakvo kaza.S nego ste sa budestite uspehi na kluba.Zasto go smenihte be debeli kratunkiovci.Tozi klub e sram za Bulgaria.Batkov,mahai se vednaga gnido.
6
0
 
1
 
! Отговори
ufilek преди 15 години
Когато пишех във форумите,че провинциалиста еврейско *** Т. Б. води един велик отбор към разгром назначавайки абсолютния *** В.Вуцов за треньор,някой се подхилкваха.Сега ,когато се видя състоянието на Левски,загубил от един заводски отбор, е време Батков и батковци да си звемат шапките и да се върнат в кочините, от където са изпълзяли!!!
5
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
а бе 3-ти номер ... това на опашката на данъчното ли го измисли :)
4
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
da da i Myri da zakarate w na Beloruskata gara, ta i na nego da mu prowerat prostata s beloruskia penis na Bate.Da si praa sami mimetite deto sa si gi nadrobil-hareswa im da sa maloumni-neka!
3
0
 
1
 
! Отговори
boby преди 15 години
И още веднъж да пожелаем на Левски, с който и да е треньор, нови административни победи в Бг и в Европа. Хайде бе Батков, нали си велик адвокат, намери им някой кусур на беларусците да вземете една служебна победа с 3:0 и хоп в лигата. А там влезнете ли веднъж, нищо не може да ви спре, с вратички в правилата купата на Шампионската лига е ваша 100%. А междувременно и други чудеса могат да се случат, като например Гонзо да се научи как се вкарват дузпи :).
2
0
 
1
 
! Отговори
преди 15 години
Слава богу, че няма да се връща. И той един спец, "Левски" помни Тампере, тъй че моля-моля
1
0
 
1
 
! Отговори
elmundo преди 15 години
са че му лижете газо на мърката да ви майката и на батков и на сички от герена тапаци смотани

Спонсорирани публикации